Aldri før sett snaps av Storbritannias mest beryktede gangstere inkludert Mad Frankie Fraser

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

En ny bok deler for første gang intime portrettbilder av britiske skurker(Bilde: Brian Anderson)



Snazzy dresser, røykfylte huler, gjetere med kranglete ansikter med gullringer ... og en eldre, men truende bokser.



Disse slående svart -hvite fotografiene er et galleri med Storbritannias mest beryktede gangstere - fra Mad Frankie Fraser til Freddie Foreman via Richardsons og Dave Courtney.



Fotograf Brian Anderson Den nye boken Long Shot & Two Smoking Cameras - en tittel inspirert av Guy Ritchies film - tok ti år å produsere da han avrundet skurkene ... og overtalte dem til å bli skutt.

Og han innrømmer at han befant seg i noen vanskelige situasjoner.

CHARLIE RICHARDSON: En av Storbritannias mest skremmende gangstere på 1960 -tallet. Kjent for å trekke tennene ut, hugge av tærne med boltsaks og spikre ofre på gulvet. Døde i 2012, 78 år gammel (Bilde: Brian Anderson)



ROY SHAW: Kray -kompisen som begynte med boksing uten lisens i en alder av 42 år etter å ha gjort 18 år for væpnet ran - inkludert tid i Broadmoor. Han hadde tre kamper med gangsteren Lenny The Guv’nor McLean. Tjente millioner på landavtaler og døde i 2012 (Bilde: Brian Anderson)

VIC DARK: Avbildet i bling og nyanser tok den tidligere væpnede raneren og Krays gjeldssamler en gang en hel nattklubb som gissel i pistol i Ilford, Essex, og deretter kidnappet en politimann. Nå går vi rett, skriver bøker og samler inn veldedige penger (Bilde: Brian Anderson)



Da han møtte Roy ‘Pretty Boy Roy’ Shaw, som hadde en vane med å knivstikke informanter og var en medarbeider til Ronnie og Reggie Kray, var det nesten blod på gatene.

Jeg husker at Roy hentet meg i en Rolls-Royce, egnet og oppstartet, sier Brian.

Rullen gikk i stykker etter fem minutter. Jeg måtte gå ut av bilen og dytte den blodig. En buss som prøvde å komme seg gjennom kunne ikke. Sikker nok begynner bussjåføren å slå på hornet og rope for oss å bevege oss.

Roy ble irritert og knipset. Ett blikk fra Roy var nok. Fyren ventet bare til vi var ferdige. Det hele endte bra, og alle levde for å fortelle historien.

BILLY FROST: & apos; Jack & apos; var Krays sjåfør og gjemte ofte våpen for dem. Han forsvant under drapsforsøket i 1969 blant rykter om at de drepte ham da han visste for mye. Men Frost døde i 2016 i en alder av 84 år. (Bilde: Brian Anderson)

MICKY FAWCETT: Minder for Reggie Krays kone Frances og en del av tvillingenes firma på 1960 -tallet. Etter at de myrdet George Cornell bestemte han seg for at de hadde gått for langt og planla å skyte dem, men mistet nerven. Nå 87 år gammel (Bilde: Brian Anderson)

billig septemberferie 2018

EDDIE RICHARDSON & FRANKIE FRASER: Torture Gang-sjefen og hans håndlanger Mad Frankie møtes for siste gang i 2012. Fraser døde i 2014 i en alder av 90. Eddie, 81, maler nå og holder taler etter middagen (Bilde: Brian Anderson)

Da han hoppet bak i bilen på et møte med Eddie Richardson-erkerivalen til The Krays på 1960-tallet før de ble sperret inne-ble han blanket av den eldre ganglandsjefen og fryktet det verste. Jeg fikk ikke noe svar, og jeg tenkte 'Herregud. Kanskje jeg blir tatt bort for å bli ferdig. '

Hodet mitt vandret på dette tidspunktet, avslørte han. Så ut av det blå sa noen i bilen at du trenger å si ifra at han er steindøv i venstre øre. Jeg sukket å tenke fare over.

GINGER DENNIS: En av Londons mest fryktede skurker fra 40- til 90 -tallet, William Dennis var en bilforhandler og Kray -håndheving. Brian fotograferte ham utenfor en gullsmedbutikk (Bilde: Brian Anderson)

DAVE COURTNEY: Han oppnådde sitt hardman-rykte som en gjeldsinnkrever som er støvsugende. Sier at han har blitt skutt, knivstukket og nesen nesten bitt av. Karakteren til Big Chris spilt av Vinnie Jones i Lock, Stock og Two Smoking Barrels ble sagt å være basert på Dave Courtney. Dette dystre portrettet ble tatt i Plumstead, Sørøst -London, i 2011 i kjølvannet av stesønnen hans Genson - skutt og drept i et attentat mot ganglandstil. 23-åringen ble skutt i VW Golf utenfor kjærestens hus i Greenwich i nærheten. Venner og ansikter i underverdenen deltok på gudstjenesten, før en vekker der Courtney og Co druknet sorger og røykte mens de hedret stesønnens minne (Bilde: Brian Anderson)

Fotograf Brian Anderson brukte ti år på å overbevise gjenglandsskurker om å posere for ham

Andre bilder inkluderer den moderne hardmannen Dave Courtney i kjølvannet av sin myrde sønn Genson, det siste portrettet av Charlie Richardson - beryktet for å ha torturert sin gangland -rival og den aldrende skurken Ginger Dennis ... og størrelsen på et siste gullsmedvindu.

Se Også: