Beste PS4 -bunter å kjøpe akkurat nå online

Playstation 4

Horoskopet Ditt For I Morgen

Finn den beste PS4 -pakken for budsjettet ditt



england vs wales kanal

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Hvis du leter etter måter å holde deg og familien underholdt på, tilbyr en PlayStation timevis med endeløs moro som alle kan engasjere seg i.



Hvis du ikke allerede har sett det selv, tar hyllene på nettet for mye på grunn av koronavirusutbruddet - med viktige og luksusvarer på lager i britiske forhandlere.

Hvor finner du flere PS4 -tilbud

Amazon er for tiden utsolgt for de fleste PS4 -buntene, men er et flott sted å finne et kupp. Registrer deg for e -postvarsler for å varsle deg når avtalen kommer tilbake.

Dine store kjeder liker Tesco og ASDA har også gode pakktilbud og er fremdeles tilgjengelige for levering hjemme; selv om tidsluker kan være knappe og valget av spill er ganske begrenset.



Andre populære utsalgssteder, inkludert Smyths leker og Currys er også utsolgt på nettet med de fleste pakktilbudene de hadde. Du kan imidlertid registrere deg for varsler når de fylles opp igjen.

For buntavtaler du kan kjøpe akkurat nå, har vi listet opp noen av de beste kuppene nedenfor.



Beste PS4 -bunter å kjøpe akkurat nå online

1. Sony PS4 500 GB -konsoll og FIFA 20 -pakke

Sony PS4 500 GB -konsoll og FIFA 20 -pakke

Hvis du er en sportsspiller, vil du elske denne FIFA 20 -pakken. For bare 250 kroner er det et godt kjøp for en toppkonsoll, sammen med et av de mest populære spillene for året.

Inkludert i denne pakken er en 500 GB jet svart PlayStation4-konsoll, en matchende DualShock4 trådløs kontroller, FIFA 20 på Blu-ray Disc, samt FIFA Ultimate Team bonusinnhold.

Pris: £ 249,99, Argos - kjøp her nå

2. PlayStation VR -startpakke

PlayStation VR -startpakke

Det er som PlayStation vi alle kjenner og elsker, bare injisert med noen superkule moderne funksjoner som virtual reality.

joshua vs fury date

Har du allerede en PS4 hjemme? Denne startpakken for virtual reality kommer med alt du trenger for å komme i gang i et nytt spillområde, det er også hele 200 spill og opplevelser å velge mellom.

Inkludert i settet er et PlayStation VR -hodesett, et PlayStation -kamera og PlayStation VR -verdener, som er fullpakket med fremtidsbilder fra denne verden.

Pris: £ 259, Amazon - kjøp her nå

3. Glacier White PS4 Pro 1TB Destiny 2 Game and Expansion Pass -pakke

Glacier White PS4 Pro 1TB Destiny 2 Game and Expansion Pass -pakke

PS4 Pro er en av de nyere modellene på markedet. Den gode nyheten er at de fleste spill er kompatible for begge konsollene - så du trenger ikke bekymre deg hvis du oppgraderer.

Denne superpakken kommer med en begrenset utgave isbre, PS4 Pro -konsoll med en forbløffende 1 TB minne og en matchende DualShock4 trådløs kontroller. Spillet Destiny 2 på Blu-ray-plate med førsteklasses innholdstilgang, samt et utvidelseskort er også inkludert.

Pris: £ 349,99, spill - kjøp her nå

Fire. Sony PlayStation 4 Pro Black 1TB med NIOH 2 og Dual Shock 4 -kontroller

Sony PlayStation 4 Pro Black 1TB med NIOH 2 og Dual Shock 4 -kontroller

Denne pakken kommer med en klassisk jet svart konsoll med et kraftig 1 TB minne for å lagre alle spill, videoer og bilder.

Med denne pakken får du en Dual Shock4 -kontroller og actionspill Nioh 2.

elf on the shelf ideas uk 2019

Pris: £ 449, DE aptops Direct - kjøp her nå

5. PS4 1TB svart slank konsoll med Death Stranding og tilleggsutstyr

PS4 1TB svart slank konsoll med Death Stranding og tilleggsutstyr

Denne pakken er mye for de seriøse spillerne der ute.

Denne avtalen kommer med et av årets topprangerte spill, Death Stranding, og har også 1 TB internt minne. Den jet black -konsollen kommer med en matchende kontroller.

Hva mer er, mot en ekstra avgift kan du velge mellom tilleggsutstyr inkludert en annen kontroller eller et PSN -abonnement.

Pris: Fra: £ 309,99, Veldig - kjøp her nå

Les mer

Beste teknologiske gadgets
Smart kjøkkenutstyr Beste Bluetooth -hodetelefoner Beste billige nettbrett Teknologi for hjemmeskole

6. Sony PlayStation 4 VR megapakke

Sony PlayStation 4 VR megapakke

Her er en av grunnene til å aldri kjede deg igjen. Hvis du har oppbrukt alle PS4 -spillene dine og ønsker å krydre litt av spillelivet ditt, er denne VR -megapakken akkurat det du trenger.

er terry wogan død

I settet er et VR -headset og kamera med 60 visninger, en nedlastingskode for PlayStation VR Worlds, samt The Elder Scrolls V: Skyrim, ASTRO BOT Rescue Mission, Resident Evil 7: Biohazard og Everybody’s Golf VR.

P ris: £ 299,99, Spill - kjøp her nå

7. Sony PS4 Pro 1TB -konsoll og Fortnite Neo Versa -pakke

Sony PS4 Pro 1TB -konsoll og Fortnite Neo Versa -pakke

Vi kjenner alle en Fornite -fan som kan tilbringe timer med denne pakken.

Pakken med god valuta for pengene inkluderer en 1 TB PS4 Pro -konsoll, med matchende trådløs kontroller samt bonus digitale elementer som kan brukes i Battle Royale og Creative spillmoduser.

Denne pakken inkluderer også en kupongkode for PlayStation Store som kan innløses, som består av et Epic Neo Versa-antrekk, en Epic Neo Phrenzy Back Bling og 2000 V-dollar.

Pris: £ 374,99, A. mazon - kjøp her nå

8. PS4 Pro Black, Spider-Man & LEGO Movie 2 Double Pack

PS4 Pro Black, Spider-Man & LEGO Movie 2 Double Pack

millie og professor grønn

Denne avtalen inkluderer en PS4 med 1 TB minne, samt en DualShock 4 -kontroller.

Det er også LEGO Movie 2 og Marvel's Spider Man -spillet som er inkludert i denne mektige dobbeltpakken å sette seg fast i.

Pris: £ 349, AO - kjøp her nå

Nå har du funnet den perfekte pakkeløsningen for deg, hvorfor ikke sjekke den beste PS4 -spill for 2020 å legge til i samlingen din.

Se Også: