Beste PS4 -spill for 2020

Playstation 4

Horoskopet Ditt For I Morgen

Topprangerte ps4 -spill å sette seg fast i i år



at vi ikke glemmer diktet

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Leter du etter noen nye spill å legge til i PS4 -samlingen din? Du kan aldri ha for mange spill, mens vi vanligvis holder oss til noen få favoritter, er det hyggelig å ha valg og å sette seg fast i den nyeste spillet.



Selv om det er ryktet at den etterlengtede Playstation 5 kommer snart, uten offisiell utgivelsesdato eller pris bekreftet - for nå må vi nøye oss med den største konsollen til nå, PS4.

Uansett hvor bra PS4 er, er hver konsoll bare like morsom som de mange spillene du trenger å spille, og derfor er et bibliotek med stadig utvikling som er et must-have.

Vi har samlet en liste over noen av de beste PS4 -spillene du kan legge til i samlingen din nå, inkludert etterlengtede utgivelser du vil ha hendene på.



Beste PS4 -spill for 2020

Mannskapet 2

Mannskapet 2

Ta på amerikansk motorsport uansett som du finner det. The Crew 2 tilbyr spillerne en unik spillopplevelse, og utforsker Amerika til lands, til lands eller til sjøs.



Test navigasjons- og kjøreferdighetene dine og overfør sømløst mellom flere transportmetoder.

Pris: £ 17.99, spill - kjøp her nå

Den synkende byen

Den synkende byen

The Sinking City inntar en pennverdenstilnærming, noe som er en fin endring til det vanlige nivåformatet vi har blitt vant til. Historien er inspirert av universet til H.P. Lovecraft, med et litt vridd snurr.

Når du tar rollen som detektiv, må du utforske verden via båt, til fots eller til sjøs for å undersøke og løse en rekke mysterier.

Hvert mysterium kan løses på mange måter, og gir mulighet for forskjellige mulige avslutninger. I løpet av spillet må du også beskytte din egen psykiske helse for å hjelpe deg med å takle sannheten.

Pris: £ 17,95, Amazon - kjøp her nå

Resident Evil 2 Remastered

Resident Evil 2 Remastered

Denne nyinnspillingen av den ikoniske skrekkoverlevelsen fra 1998 er en toppvalg for originale spillere. Hvis du likte Resident Evil 2 da, vil spillopplevelsen sikkert imponere deg.

Med en dypere fortelling og friskere grafikk, kan det føles som en ny opplevelse, men de originale gåtene og desperasjonen etter å overleve zombiepesten forblir den samme som den alltid har gjort.

Pris: £ 16.99, Argos - kjøp her nå

FIFA 20

FIFA 20

Ta banen hjem. Fifa 20 er fortsatt et toppvalg for konsoller universelt, for sportslige fans bringer det livet til live i fantastisk realisme, samt muligheten til å bygge din egen tropp. Vi kjenner alle en lenestolstrener, ikke sant?

Velg mellom forskjellige klubbmoduser og ta de beste konkurransene. Mange problemer med tidligere versjoner av Fifa ser ut til hovedsakelig å dreie seg om spillmoduser. Forbedringer kan sees i karrieremodus og ultimate lagmodus, noe som gir spillerne mer frihet under spillet.

Pris: £ 32,74, Amazon - kjøp her nå

MLB The Show 20

FIFA 20

pizza hut burger pizza kalorier

Skriv din egen arv i baseball i major league. Show 20 tilbyr nyere og spennende måter å spille en av Amerikas største idretter på. Med bedre tilpassbare funksjoner kan du bygge og administrere din

Pris: £ 39,99, Playstation - Forhåndsbestill nå

The Witcher 3 Game of the Year Edition

The Witcher 3 Game of the Year Edition

Før det ble en populær serie på Netflix, har The Witcher lenge vært et spennende spill.

Gjør om til en monstermorder, bruk din spesielle trening for å jakte på eksotiske skapninger som du finner på reisen din gjennom et monster-infisert rom.

Dette årets utgave inkluderer forskjellige utvidelser, enorme 50 timer med ekstra historiefortelling, samt nye områder å utforske i den åpne konseptverdenen.

Pris: £ 20,48, Amazon - kjøp her nå

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Nok et konseptspill med åpen verden, etterlengtet i spillmiljøet.

Denne eventyrhistorien utspiller seg i en dystopisk nattby, i en verden besatt av kraft, glamour og kroppsmodifisering - høres kjent ut?

Du er en useriøs leiesoldat i en enorm verden der handlinger kan påvirke verden rundt deg. Du har et oppdrag om å stjele nøkkelen til udødelighet, og du vil gjøre alt for å få det.

Pris: £ 49,99, spill - Forhåndsbestill nå

Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima

The Ghost of Tushima har et interessant konsept og en fantastisk fortelling. Den japanske øya Tushima har blitt invadert og skadet eller drept mange av de verdsatte krigerne.

Du er en av de siste overlevende på øya, nå tar det noen nye kampteknikker og en ødeleggende krig for å få tilbake orden.

Pris: £ 54,99, Amazon - Forhåndsbestill nå

Untitled Goose Game

Untitled Goose Game

argos nyttårsdag åpningstider

Ta på deg en veldig unik spillopplevelse, i form av en rampete gås.

Skap kaos på samfunnet ditt, enten det er å stjele gjenstander, tude mot intetanende naboer og generelt terrorisere alle i sikte.

Pris: £ 15,99, Playstation - kjøp her nå

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Nyt litt spillnostalgi med originale karakterer, spillmoduser og spor fra Crash Bandicoot - bare med noen mye kulere funksjoner og moderne grafikk.

Sett krasj tilbake i førersetet og ta på intense baneløp, med alle vanlige booby -feller for å slippe deg opp.

Du vil fortsatt ha muligheten til å spille enkeltspiller eller flerspiller med venner, i tillegg til å ha tilgang til online flerspiller.

Pris: £ 29,99, Argos - kjøp her nå

Se Også: