Beste hårserum for alle hårtyper 2020

Stil

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tem og glatt lokkene dine med et nærende serum



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Hvis håret ditt trenger sårt omsorgstid, trenger du heldigvis ikke å besøke din lokale salong for at håret ditt skal få det næringsstoffet det trenger.



Den enkleste måten å injisere litt liv tilbake i håret ditt er å først etablere en slags hårpleierutine - sjampo, tilstand etc. For å legge til som en del av din daglige rutine, kan du også legge til et håroljeserum i regimet for å legge til en dose av alle de hårglade mineralene som trengs for skinnende og sunnere hår.

De fleste serumene i vår runde opp har en praktisk pumpeflaske som er ideell for å få riktig mengde produkt, uten sløsing. Vi har også inkludert alternativer for hver hårtype, slik at du kan finne det beste for deg.

Du finner 10 av de topprangerte produktene i vår oversikt nedenfor.



Beste hårserum for alle hårtyper 2020

1. OGX Nourishing + Coconut Milk Anti-Breakage Serum

OGX Nourishing + Coconut Milk Anti-Breakage Serum

OGX's Nourishing serum er et av de rimeligere, men ekstremt hardtarbeidende alternativene som finnes.



De lette serumene fungerer best på fuktig hår og brukes best som en pre-styling behandling, bidrar til å forhindre brudd og holder håret skinnende og sterkt.

Fylt med luksus silke og kokosnøttolje beskytter det ikke bare håret ditt mens du styler, det sørger også for at hårene blir hydrert fra roten til spissen.

Pris: £ 11.79, Amazon - kjøp her nå

Amazon Prime Day-tilbud 2016

2. L & apos; Oréal Paris Elvive Ekstraordinær olje for alle hårtyper

L & apos; Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil

Som navnet antyder, er L 'Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil et godt valg for alle hårtyper, og det er lett i tekstur, så håret føles ikke tungt, men er nærende nok til å gi alt det viktigste i håret.

Oljen er spesielt formulert for å pleie og forbedre hårets naturlige glans. Den er beriket med en blanding av seks dyrebare blomsterekstrakter, gnir noen dråper i håret før du styler et superblank utseende.

Pris: £ 9,99, se fantastisk ut - kjøp her nå

3. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Styrker vokse og gjenopprette hårserum

Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Styrker vokse og gjenopprette hårserum

Hvis du har tykkere krøller eller Afro -teksturer, er Shea Moisture alltid en å vurdere. Denne Strength and Restore -behandlingen er perfekt for skadet, tørt eller sprøtt hår; den inneholder jamaicansk svart ricinusolje for å hjelpe til med vekst sammen med tekstur.

Sheasmør, peppermynte og rike omegaoljer hjelper med reparative fordeler for hår og hodebunn. To jobber i ett, hyggelig.

Pris: £ 15,95, Amazon - kjøp her nå

Fire. Silk Therapy Serum av Biosilk

Silk Therapy Serum av Biosilk

Hvis du lider av tynt hår, vil dette serumet ikke la hårene føles fete eller tyngde ned.

Biosilks serum er egnet for bruk i vått og tørt hår, det styrker og forsegler hårstrå for å låse inn fuktighet selv under styling. Håret føles håndterbart og fleksibelt - gir deg det sunne og uanstrengt sprettige utseendet.

Pris: £ 18,33, Amazon - kjøp her nå

betydningen av 111

Les mer

Beste skjønnhetsmuligheter
Beste LED -lysterapimasker Beste volumiserende mascara Beste spot behandlinger for å bekjempe akne Beste retinolserum

Les mer

Beste hagemøbler
Beste gressklippere for under £ 250 Beste hagesofasett Beste solsenger i hagen Beste hagemøbler

5. Paul Mitchell Super Skinny Serum

Paul Mitchell Super Skinny Serum

Silkeaktig hår er ikke bare noe for eventyrene. Paul Mitchells Super Skinny -serum er praktisk talt vektløst, noe som gjør det til et godt alternativ for touch -ups i løpet av dagen.

Det ultrakonditionerende serumet gir håret en merkbar glans umiddelbart etter påføring som varer hele dagen og også etter styling.

Pris: £ 21,95, se fantastisk ut - kjøp her nå

6. Senghode av Tigi Control Freak Anti Frizz Serum

Senghode av Tigi Control Freak Anti Frizz Serum

Hvis krus er din beste hårkvalme, er Control Freak fra Bed Head en som du seriøst bør vurdere.

Dysetopp -applikatoren er perfekt for å takle krus fra roten, samtidig som den kan kontrollere mengden produkt som kommer ut.

Dette serumet bidrar til å kontrollere flykt, frizz og statisk - bruk på fuktig hår eller tørt hår og stil etter behov for å oppnå de jevne resultatene du ønsker.

Pris: 7,19 pund, Amazon - kjøp her nå

7. SachaJuan Shine Serum

SachaJuan Shine Serum

Tre funksjoner, ett hendig serum. Serumet til SachaJuan tilfører en ikke-fettete glans til alle hårtyper, og gir et glatt og sprett utseende til friske lokker.

Det fungerer ved å forsegle flisete ender som gjør hvert håraksel jevnere og forhindrer ytterligere skader på grunn av styling, det kan også brukes som en forhåndsstylende behandling.

lionel richie billetter 2018

Serumet er fullpakket med et utvalg av alger og mineralekstrakter for å fremme sunt hår nå og i fremtiden.

Pris: £ 24, Cult Beauty - kjøp her nå

8. Redken Diamond Oil Glow Dry Fall Alle hårtyper

Redken Diamond Oil Glow Dry Fall Alle hårtyper

Redken's Diamond Oil Glow er perfekt for å bekjempe irriterende krus. Den er lett i tekstur, men bedre egnet for tykkere hårtyper som kan klare en litt tyngre løsning.

Reduser tiden det vil ta deg å føntørke håret ditt takket være aktive silikoner, forynger serumet håret fra innsiden av hårfibrene - noe som resulterer i en sunn glans og fløyelsaktig tekstur som spretter.

Pris: £ 27,95, Amazon - kjøp her nå

9. David Mallet Hair Serum

David Mallet Hair Serum

Dette lett duftende serumet fra David Mallet er bra på alle typer hår, du kan til og med bruke det på håret til den lille, det er nærende.

Den er beriket med Macadamia -nøtteolje, og gir håret en super sunn glans, som er like beskyttet og næret. Bruk på fuktig hår og stil etter behov for å kontrollere krus og holde glansen beskyttet mot solskader, fuktighet og til og med klor.

Pris: £ 54, NET-A-PORTER- kjøp her nå

10. Goldwell Dual Senses Rich Repair 6 Effects Serum

Goldwell Dual Senses Rich Repair 6 Effects Serum

Bekjemp seks vanlige hårproblemer med ett hardtarbeidende serum, denne fra Goldwell takler skadet hår nå og bruker spesiell teknologi for å sikre at veksten er sunn i fremtiden.

Et IntraLipid -kompleks hjelper til med å balansere lipidnivået inne i håret og på overflaten, og tilbyr sunne tråder fra innsiden og ut.

Håret er smidig og silkeaktig, med resultater som varer tidstesten og elementene.

Pris: £ 10, Amazon - kjøp her nå

elleve. CHAMPO vektløs hårolje

CHAMPO vektløs hårolje

Denne vektløse undringen fra Champo Haircare er egnet for alle hårtyper og gjør en god jobb med å jobbe hardt for å bekjempe hårproblemer.

Den helt veganske formelen bruker 100% naturlig avledede ingredienser, takler krus, tilfører en sunn glans og skjuler spaltede ender.

Pris: £ 22, Champo Haircare - kjøp her nå

Leter etter andre måter å forbedre krus utsatt hår. Ta en titt på de beste produktene for å hjelpe deg med å fryse håret ditt hjemmefra.

Se Også: