11 beste hyaluronsyreserum for 2021 hvis huden din trenger litt fuktighet

Stil

Horoskopet Ditt For I Morgen

Finn det perfekte fuktighetsserumet for hudpleierutinen din(Bilde: Getty Images/iStockphoto)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Stikkordet i skjønnhet for øyeblikket er hyaluronsyre, men ikke uten god grunn.



Det klare serumet er et vidunder for tørr og dehydrert hud. Hvis du lurer på hvorfor det er bra for deg, er det ganske enkelt - kroppene våre produserer naturligvis hyaluronsyre, men som med det meste reduseres produksjonen med alderen.

Mange skjønnhetsprodukter inneholder allerede hyaluronsyre som ingrediens, men det er en voksende tankegang at det er verdt å legge det til som et trinn i din daglige rutine. Det er også den ekstra bonusen at den fungerer harmonisk med andre rosende skjønnhetsingredienser, så du trenger ikke å velge enten eller i regimet ditt.

aldi helligdag åpningstider 2019

Underserumet har vist seg å minimere fine linjer og rynker og fylle opp huden med tiltrengt fuktighet ved å beholde vann. Resultatet er et øyeblikkelig friskere og mer ungdommelig utseende, så hvis du har tenkt på å legge dette serumet som et ekstra trinn i skjønnhetsregimet ditt, er dette sikkert å implementere.



Vi har listet opp noen av de beste å prøve nå nedenfor.

Beste hyaluronsyreserum for 2021

1. Vichy Liftactiv Specialist Peptide-C Anti-Aging Ampuller 10% Pure Vitamin C & Hyaluronic Acid

Vichy Liftactiv Specialist Peptide-C anti-aging ampuller



Leter du etter en enkel løsning for å gjøre huden din lysere, nesten umiddelbart? Disse ampullene fra Vichy er perfekte å legge til som en del av hudpleieregimet ditt dag og natt.

Hver ampull er fullpakket med en konsentrert formel, beriket med viktige aktive ingredienser, inkludert 10% rent vitamin C, hyaluronsyre og biopeptider.

Det er 30 ampuller i hver pakke som gir deg 60 applikasjoner verdt for perfekt hud dag etter dag. Masser halvparten av hver pod forsiktig inn i huden og dekolletasjonen. 30 sekunder senere kan du fortsette med resten av hudpleierutinen din; som kan inkludere en fuktighetskrem eller lett olje.

Pris: £ 44,25, se fantastisk ut - kjøp her nå

2. INKEY -listen Hyaluronsyre

INKEY -listen Hyaluronsyre

INKEY List er et annet rimelig merke å holde et øye med. Syreserumet på £ 5,99 er en topp konkurrent for alle som ønsker fyldig og smidig hud på et budsjett.

Dette produktet er egnet for alle hudtyper å bruke, spesielt tørr hud. Brukes morgen og kveld som en del av din daglige hudpleierutine, for synlig jevnere hud.

Pris: £ 5,99, Amazon - kjøp her nå

3. Den vanlige hyaluronsyren 2% + B5

Den vanlige hyaluronsyren 2% + B5

Denne hyaluronsyren fra The Ordinary er ikke bare en av de hardest arbeidende serumene på markedet, den er utrolig en av de billigste. På under £ 6, jobber dette lille miraklet i en flaske hardt for å konkurrere med produkter som er mye dyrere.

Det gir umiddelbar fuktighet i huden takket være en fuktighetsgivende kombinasjon av hyaluronsyre og vitamin B5.

Pris: £ 5,90, Cult Beauty - kjøp her nå

Fire. L & apos; Oreal Paris Hyaluronic Acid Serum Revitalift Filler

L & apos; Oreal Paris Hyaluronic Acid Serum Revitalift Filler

L & apos; Oreal Paris Hyaluronic Acid Serum Revitalift Filler er merkets mest konsentrerte formel, som inneholder 1,5% ren hyaluronsyre.

Den lette og ikke-fettete formelen etterlater ingen rester og er perfekt for bruk, dag og/eller natt. Serumet inneholder også makro- og mikrohyaluronsyremolekyler, som bidrar til å plumpe ut rynker og redusere utseendet på fine linjer nå og i fremtiden.

Pris: £ 16.66, støvler - kjøp her nå

5. L & apos; Oreal Paris Hydra Genius Hyaluronic Acid & Aloe Liquid Moisturizer

L & apos; Oreal Paris Hydra Genius Hyaluronic Acid & Aloe Liquid Moisturizer

L & apos; Oreal Paris & apos; Hydra Genius har blitt inspirert av tradisjonelle asiatiske hudpleieteknikker. Den kraftige fuktighetskremen har en vektløs og vannlignende tekstur som gjør den raskt absorberende og dypt nærende.

Lås i fuktighet i opptil 72 timer og er ideell for normal til kombinert hud.

Pris: £ 6,59, Amazon - kjøp her nå

6. Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Serum

Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Serum

Hvis du lider av virkelig dehydrert hud, er dette hardtarbeidende serumet fra Institut Esthederm svært konsentrert med gode hudingredienser du vil elske.

Serumet er fylt med tre former for hyaluronsyre, samt mobilvann (en kopi av vannet i hudcellene våre). Dette fyller ikke bare intensivt opp og hydrerer huden, det hjelper også huden til å se yngre ut.

Pris: £ 49,50, se fantastisk ut - kjøp her nå

7. Dr. Dennis Gross Skincare Hyaluronic Marine Hydration Booster

Dr. Dennis Gross Skincare Hyaluronic Marine Hydration Booster

Spesielt om vinteren er dette produktet en skikkelig spillveksler. Den er fullpakket med vitaminer og antioksidanter som ikke bare bidrar til å få huden til å føle seg bedre, den beskytter også huden din mot miljøpåvirkninger.

Bland noen dråper av serumet med din favoritt fuktighetskrem for et fuktighetsøkning, eller bruk det alene for alle hudens fyldige, fine linjer.

Pris: £ 69, Cult Beauty - kjøp her nå

Les mer

Beste skjønnhetsmuligheter
Beste LED -lysterapimasker Beste volumiserende mascara Beste spot behandlinger for å bekjempe akne Beste retinolserum

8. SkinCeuticals H.A. Hyaluronsyreforsterker

SkinCeuticals H.A. Hyaluronsyreforsterker

Hvis du vet noe om hudpleie, er dette et serum du vil kunne bli begeistret for. Den inneholder en blanding av hyaluronsyre, lilla ris og 2% lakrisrotekstrakt. Lysere og smidigere hud ble bare lettere.

Det er ikke det billigste kjøpet, men takket være en rekke hudglade ingredienser kan du være sikker på at det faktisk fungerer.

Pris: £ 85, se fantastisk ut - kjøp her nå

9. Glossier Super Bounce Hyaluronsyre + Vitamin B5 Serum

Glossier Super Bounce Hyaluronsyre + Vitamin B5 Serum

Smidig hud virker ungdommelig, sunn og godt ivaretatt. Så vi kunne ikke motstå denne hyalouronc -syren og vitamin b5 -serumet fra blankere.

Serumet er allergivennlig, dermatologtestet, parabenfritt, duftfritt, grusomt og perfekt for alle hudtoner.

Bruk etter treningsstudioet, en langtur eller noe annet som gjør huden din glødende.

Pris: £ 24, glanset - kjøp her nå

10. Medik8 Hydr8 Hyaluronsyre B5 Serum

Medik8 Hydr8 Hyaluronsyre B5 Serum

Medik8's Hydr8 serum har en lett gelkonsistens som ikke etterlater en fet rest når du har brukt den.

Den er fullpakket med en hudkombinasjon av hyaluronsyre og vitamin B5, og gir en umiddelbar boost av fuktighet til huden din og hjelper huden med å beholde mer fuktighet over tid.

Pris: £ 35,99, Amazon - kjøp her nå

elleve. Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum

Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum

Dette fjærvektsserumet fra Pestle & Mortar har som mål å målrette mot problemhud, spesielt hud som kan beskrives som sliten, kjedelig og dehydrert.

Serumet er 100% hyaluronsyre, tilsatt vitamin E for ekstra næring. Resultatene er myk, strålende og duggaktig hud - uten virkelig innsats. Høres bra ut for oss.

Pris: £ 39, Amazon - kjøp her nå

Se Også: