Kan jeg få boliglån med dårlig kreditt? Hvordan du kan ta opp et boliglån med dårlig kreditt score forklart

Boliglån

Horoskopet Ditt For I Morgen

Å kjøpe bolig er vanskelig. Selv etter at du har skrapt sammen tusenvis av pund for et depositum, må du da overbevise en bank eller et byggesamfunn om å låne deg mange ganger til å dekke resten av kjøpesummen.



Selv personer med perfekt kreditthistorie kan bli trippet opp ettersom långivere undersøker kontoutskriftene for rimelighet og ser etter alt de anser som et 'rødt flagg'.



Vi har også hørt om mennesker som ble avvist fordi de aldri har stått i gjeld - så til tross for at budsjettet deres var nøye, hadde långiveren ingen bevis på hvordan de ville reagere når de lånte ut penger.



Men det betyr ikke at mennesker med en kreditthistorie som er mindre enn perfekt, bør forlate drømmene sine om å eie et hjem.

Les mer

Hva du trenger å vite om boliglån
Beste nye boliglånsavtaler Family Deposit Mortgage forklart Slik finner du de beste boliglånsrådene Hvordan remortgage

Hva du må gjøre for å få et boliglån med dårlig kreditt

'Ikke gi opp enda,' Dominik Lipnicki, boliglånerådgiver i Beslutninger om boliglån , forklarte da vi spurte ham hvordan du kunne gjøre det.



'Hver långivers kriterier er litt forskjellige, og med mer enn hundre långivere i det britiske boliglånsmarkedet er det virkelig verdt å søke uavhengig råd.

'Det en utlåner kan finne uakseptabelt, kan en annen være fornøyd med.'



london maraton 2018 app

I ekstreme tilfeller, og hvis du trenger tilgang til finansiering raskt, kan det være verdt å vurdere et 'ugunstig kreditt' -lån.

Spesialistlångivere som Precise Mortgages, Platform og Kensington godtar blips i kreditthistorikken, men rentene på avtalene deres vil være høyere.

Hvis du vurderer et av disse lånene, snakk med en uavhengig finansiell rådgiver for å finne ut om det er et økonomisk levedyktig alternativ på lengre sikt. Du kan Søk etter en i nærheten av deg her .

Les mer

Alt du trenger å vite om kredittrapporter
Hvordan øke kredittvurderingen din Sjekk kredittrapporten din gratis 5 myter om kredittrapporter Hva banker ser når du søker om lån

Dårlig kreditt er ikke for livet - eller potensielt til og med resten av uken

Den andre tingen å huske på er at kredittpoengene endres.

Og det betyr at hvis du ikke finner en utlåner som er villig til å tilby deg et boliglån nå, kan du fikse det hvis du iverksetter tiltak nå.

'De fleste negative kredittproblemene kan korrigeres,' sa Lipnicki.

'Hvis du ikke allerede har gjort det, er det første trinnet å skaffe deg kredittrapporten og se hva som faktisk er der.

'Du kan gå til leverandører som Nikk for en gratis rapport og andre lignende Equifax og Erfarne vil tilby en gratis prøveperiode på 30 dager. Hvis informasjonen i kredittfilen er usann eller urettferdig, bør du bestride den med det aktuelle selskapet, ettersom feil er mer vanlige enn du tror. '

Faktisk kan bare venting være nok så lenge du holder på med betalingene.

'De fleste sene eller tapte betalingene vil forsvinne fra filen etter en stund, men dette vil ta lengre tid på sikret gjeld, for eksempel boliglån. County Court Judgesments (CCJs) og Individual Voluntary Arrangements (IVAs) samt oppsagte konkurser er mer alvorlige, men selv disse i tide vil ikke hindre deg i å skaffe boliglån, 'sa Lipnicki.

Les mer

Hemmelighetene til å komme seg på husstigen
Er du klar til å bli en førstegangskjøper? Hvordan sammenligne boliglånsmeglere 3 ordninger for å kjøpe ditt første hjem Hvordan jeg kjøpte mitt første hus som 25 -åring

Fortsett å spare

Et annet poeng å huske er at jo større innskudd du har, jo flere alternativer har du - noe som betyr en bedre sjanse for å finne en som er villig til å låne ut til deg.

'Jo større innskudd, jo flere valg vil du ha som långivere vil oppfatte deg som lavere risiko. Hvis du kan spare et depositum på 20%, vokser markedet virkelig, og du får flere valgmuligheter og billigere priser, sier Lipnicki.

'Vær imidlertid oppmerksom på at andre kostnader må tas i betraktning, for eksempel transportkostnader, verdsettelsesgebyrer og frimerke.'

5 ordninger for å hjelpe deg med å kjøpe raskere

(Bilde: Getty)

I tillegg til å spare mer, er det tilgjengelig hjelp for å øke sjansene for å komme på eiendomstigen det er verdt å sjekke ut.

Her er 5 av de største for øyeblikket.

1. Hjelp til å kjøpe

Du har kanskje sett reklametavler og plakater som promoterer & apos; Help to Buy & apos; - men hva er det egentlig?

Det er to sider av denne ordningen - hjelp til å kjøpe: delt eierskap og hjelp til å kjøpe: aksjelån.

Egenkapitaldelen ble lansert tilbake i 2013 og er tilgjengelig frem til 2020.

Det er åpent for både førstegangskjøpere og hjemmeværende-men er begrenset til nybygde boliger. I henhold til denne delen av ordningen er kjøperen bare pålagt å heve 5% av eiendomsverdien som et depositum.

Regjeringen vil da låne deg opptil 20% av verdien av en eiendom i form av et & aksjelån & apos ;. Den resterende saldoen kan deretter fylles opp med et boliglån.

Hva du bør vite:

  • Help to Buy dekker bare nybygg som er verdt under £ 600 000

  • Det vil løpe til 2020

  • Det er ingen renter å betale de første 5 årene

  • I år 6 starter renter (kjent som en & apos; låneavgift & apos;) 1,75%

  • Når du kommer for å selge boligen din, vil regjeringen ta tilbake 20% -andelen.

Ideen med hjelp til å kjøpe aksjelån er at fordi du bare låner 75% av boliglåner, vil rentene være billigere enn på et 95% boliglån.

Men ikke anta at det alltid er tilfelle. Se guiden vår for første gang kjøperlån forklart.

Les mer

ISAs forklart
Livstids ISA Kontant ISAer Aksjer og aksjer ISAer Junior ISAer

2. Hjelp til å kjøpe ISAer

Forvirrende, dette har ingenting å gjøre med hjelp-til-kjøp-ordningene. I stedet er de en skattefri spareplan for de som bygger opp et depositum.

Du kan starte en med £ 1000 og deretter spare £ 200 i måneden mot et innskudd og til slutt tjene en regjeringsbonus på 25% av beløpet du sparer, opptil maksimalt £ 3000.

Som Virgin Money, Buckinghamshire og Nationwide betaler rundt 2% på sine hjelp til å kjøpe ISAer, mens Barclays tilbyr 2,53%.

En advarsel - du får ikke regjeringens penger. I stedet blir det overlevert til utlåner som en del av et depositum gjennom advokaten din når du bytter kontrakt.

Hvis du bestemmer deg for ikke å gå videre med å kjøpe bolig, får du ikke regjeringen utdelt.

3. Rett til å kjøpe

(Bilde: Axiom RM)

Leietakere i England, Wales og Nord -Irland som leier et hjem fra sitt lokale råd, kan kanskje kjøpe hjemmet sitt til en rabatt.

Du må ha leid i minst tre år, og det kan være andre kvalifiseringsbetingelser som du må sjekke med ditt eget råd.

Ordningen utvides for tiden til å omfatte borettslagsselskapsleietakere i England.

For mer informasjon, besøk righttobuy.gov.uk.

4. Delt eierskap

(Bilde: Getty)

Dette er når du kjøper bare en del av et hjem fra rådet eller et borettslag og deretter leier den gjenværende andelen.

Du trenger et boliglån for din andel, som kan være mellom en fjerdedel og tre fjerdedeler av boligens verdi.

Du betaler deretter husleie på den gjenværende aksjen og har muligheten til å kjøpe en større andel senere. Det er en fin måte å ta små skritt inn på husstigen.

2016 2 pund mynt

Finn ut mer ved å besøke moneyadviceservice.org.uk.

5. Livstids ISA

(Bilde: Getty)

Regjeringen er ny levetid ISA har nå lansert - en ordning designet for å gi et løft til både nye kjøpere og de som sparer til pensjon. Etter hvert vil det erstatte hjelpen for å kjøpe ISA.

Kontoen tilbyr en skattefri bonus på opptil £ 1000 i året (25% av sparepengene) for enten å kjøpe ditt første hjem eller spare til pensjonen din - men du må være 40 år eller yngre for å kvalifisere deg.

Du kan sette bort opptil £ 4000 hvert år. Regjeringen vil deretter øke avkastningen med 25p for hver £ 1 spart opp til det beløpet ved slutten av hvert skatteår.

Hvis du er en førstegangskjøper, kan du velge å bruke sparepengene som et depositum på en eiendom til en verdi av opptil 450 000 pund.

Men det er et problem, bare en bank tilbyr for øyeblikket en som en tradisjonell sparekonto, selv om mange tilbyr den som en aksje- og aksjekonto.

Selv om sjokk og aksjer ofte gir bedre avkastning i løpet av noen år enn tradisjonelle besparelser, gir det deg risiko for et markedskrasj akkurat når du trenger å ta inn pengene dine for å kjøpe et hjem.

Holde et øye med siden vår her for alle oppdateringene.

Se Også: