Beste Google Pixel 3A -tilbud som Currys -pris på håndsett i siste salg

Pixel

Horoskopet Ditt For I Morgen

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Googles nyeste smarttelefoner Pixel 3A og 3A XL har mange av de samme funksjonene som premium Pixel 3, men for omtrent halvparten av prisen - noe som gjør den til en perfekt investering for alle som ønsker å spare penger på en ny telefon.



Fysisk ser den veldig lik den dyrere Pixel 3 ut og kommer med en fingeravtrykksleser, tofarget design og en lys OLED-skjerm med en & apos; alltid på & apos; funksjon, slik at du kan se dato og klokkeslett, selv når du bruker den i hvilemodus.



Imidlertid har Google kuttet noen få funksjoner for å gjøre det billigere, og et av kompromissene er prosessorkraft og lagringsevne - men ikke bekymre deg, den beholder fortsatt sin fantastiske kamerakvalitet og har til og med en hodetelefonkontakt.

For de som allerede er imponert over £ 399 prislappen til Pixel 3A -modell , vil bli enda gladere å vite at Currys har redusert prisen på håndsettet både i butikk og online på currys.co.uk enda lenger om sommeren & apos; Black Tag & apos; salgsarrangement.

Forhandleren selger alle farger i Pixel 3A for £ 349 - en besparelse på £ 50, og Pixel 3A XL for £ 399 i stedet for £ 469 - en besparelse på £ 70. Megasalget varer til 16. juli, med priskutt på en rekke elektriske og teknologiske merker.



dronningen i sandringham

Andre forhandlere har også redusert prisene til Currys, og vi har listet opp noen av forhandlerens største rivaler nedenfor.

Vi har også funnet noen av de beste månedlige avtalene, slik at du kan få tak i modellen uten å bryte banken.



Google Pixel 3A og 3A XL priser:

Google 3A

Google 3A XL

Les mer

Siste Google -nyheter
Google -triks lar deg nynne for å finne sangen Google Pixel 5: 5 -funksjoner vi liker Google forvandler deg til malerier Google lanserer ny Google TV -tjeneste

Betal månedlig

Det er en rekke Pay Monthly -avtaler hvis du ikke har råd til å plaske ut for den nye 3A samtidig. Det er de beste tilbudene fra de fleste av de store nettverkene og forhandlerne.

Carphone Warehouse

  • Google 3A : £ 24,99 per måned uten forhåndskostnad for 500 MB data på iD Mobile.
  • Google 3A XL : £ 29,99 per måned uten forhåndskostnad for 1 GB data på iD Mobile

Kunder kan også få tak i en ny Google Chromebook til en verdi av 199,99 pund når de kjøper en av enhetene via innløsning.

Mobiles.co.uk

Alle avtaler på Mobiles.co.uk kommer med en gratis Acer Chromebook til en verdi av £ 199, så det er perfekt hvis du ønsker å bytte ut alle gadgets på en gang. Du kan se hele listen over tilbud for 3A 64 GB her , og 3A XL G4G her .

De Google 3A er tilgjengelig fra Mobiles.co.uk på Vodafone fra £ 20 for 2 GB og en forhåndskostnad på £ 125, og 3A XL G4GB er tilgjengelig fra £ 20 for 2 GB med en forhåndskostnad på £ 175.

O2, Google 3A er tilgjengelig fra £ 19 for 1 GB med en forhåndskostnad på £ 100, og 3A XL er tilgjengelig fra £ 19 med 1 GB med en forhåndskostnad på £ 175.

Til slutt, videre EE 3A er tilgjengelig fra £ 19 for 1 GB med en forhåndskostnad på £ 125, og 3A XL er tilgjengelig fra £ 19 for 1 GB fra £ 190.

Se Også: