Google -triks lar deg nynne for å finne ut sangen som sitter fast i hodet ditt

Google

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er ingenting mer irriterende enn å ha en sang fast i hodet ditt, men å ikke kunne finne ut navnet på sangen eller noen av tekstene.



Men dagene med å irritere vennene dine med ‘da daaa da daaa na na ooooh yeah’ -innsats kan være en ting som hører fortiden til, takket være Googles nye funksjon.



london marathon sporingsapp 2019

Teknologigiganten har lansert en funksjon kalt 'hum to search', som ikke overraskende lar deg nynne for å søke etter sanger.



Krishna Kumar, Senior Product Manager på Google Search, sa: Fra og med i dag kan du nynne, fløyte eller synge en melodi til Google for å løse øreormen din.

Funksjonen bruker maskinlæring for å forvandle din nynning til en nummerbasert sekvens, som representerer sangens melodi.

freddie mercury siste dager

Google har lansert en funksjon som kalles 'nynne å søke', som, ikke overraskende, lar deg nynne for å søke etter sanger (Bilde: Google)



Google sammenligner deretter sekvensene med tusenvis av sanger for å identifisere potensielle treff.

Mr Kumar forklarte: Hvis du for eksempel hører på Tones and I’s Dance Monkey, vil du gjenkjenne sangen enten den ble sunget, fløytet eller nynnet. På samme måte gjenkjenner våre maskinlæringsmodeller melodien til den studioinnspilte versjonen av sangen, som vi kan bruke for å matche den med en persons nynnede lyd.



Slik prøver du selv Googles ‘hum to search’ -funksjon.

Google -triks lar deg nynne for å finne ut sangen som sitter fast i hodet ditt (Bilde: Getty)

er mest hjemsøkt falsk

Les mer

Siste Google -nyheter
Google -triks lar deg nynne for å finne sangen Google Pixel 5: 5 -funksjoner vi liker Google forvandler deg til malerier Google lanserer ny Google TV -tjeneste

Slik prøver du Googles hum til søkefunksjon

1. Åpne den nyeste versjonen av Google -appen, eller finn widgeten for Google Søk

2. Trykk på mikrofonikonet og si 'hva er denne sangen?' Eller klikk på 'Søk i en sang' -knappen

3. Begynn å nynne i 10-15 sekunder

4. Googles maskinlæringsalgoritme vil deretter identifisere potensielle sangkamper

5. Velg den beste matchen, og du vil kunne utforske informasjon om sangen og artisten, se alle medfølgende musikkvideoer eller lytte til sangen i favorittmusikkappen din

direktefly til australia

Se Også: