Første direktefly fra London til Sydney med Dreamliner-fly tar av

Australia Og New Zealand

Horoskopet Ditt For I Morgen

Boeing 787-9 Dreamliner tok av fra London(Bilde: Getty Images for Qantas)



beste ansiktsdamper uk

I et historisk øyeblikk for luftfartsindustrien har en ny direkteflytur fra Storbritannia til Australia tatt av i dag.



Qantas planla et helt nytt Boeing 787 Dreamliner-fly for ruten, som tok av fra London Heathrow og er på vei til Sydney. (Det tok av med en 47-minutters forsinkelse).



Flyet forventes å ta rundt 19,5 timer for å tilbakelegge den 17 800 km lange distansen, med rundt 50 passasjerer og besetningsmedlemmer om bord.

Det er andre gang i historien at et kommersielt flyselskap flyr direkte fra London til den australske byen.

Den første gangen var også en Qantas-rute i 1989, da flyselskapet drev en ferge på 747-400 mellom de to byene.



Flyet var begrenset til 50 passasjerer og kabinpersonalet (Bilde: Getty Images for Qantas)

Faktisk holder dette fortsatt rekorden for verdens lengste kommersielle flytur, etter å ha vært i luften i 20 timer og 9 minutter. (Luftfartsentusiaster kan se selve flyet på luftfartsmuseet sør for Sydney).



Ruten London Heathrow-Sydney er en del av en serie tester 'Project Sunrise', som flyselskapet satser på å drive vanlige, direkte kommersielle flyvninger fra Australias østkyst til London og New York.

Boeing 787-9 Dreamliner fra New York til Sydney slo rekorder (Bilde: Getty Images for Qantas)

Som en del av satsingen var Qantas tidligere i år vertskap for verdens lengste Dreamliner -flytur, som slo rekorder etter å ha slått seg ned etter nesten 20 timer i luften mellom New York og Sydney.

Mens Heathrow-Sydney-flyet er over 1500 kilometer lenger enn New York til Sydney, forventes varigheten å være lik på grunn av rådende halevind mellom de to byene.

Flyselskapet vil også teste en ny flytur mellom New York og Sydney i desember.

Det kan ikke nektes for at det kan komme store endringer for passasjerer som ønsker å fly fra Storbritannia til Australia.

Faktisk kan flyreiser til Storbritannia ta bare fire timer takket være en ny motor som nå undersøkes, og som kan reise opptil fem ganger lydens hastighet.

Se Også: