ASDA skrot 5p plastposer - og det er ikke alt det blir kvitt

Plastposer

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ups ...(Bilde: Bloomberg)



I et forsøk på å redusere plastbruken har ASDA sagt at de vil skrote 5p bæreposer i butikkene innen utgangen av året.



van der beek man utd

Men det er bare en fase av supermarkedets krig mot plast, med billige, gjenbrukbare kaffekopper som kommer inn og plastbestikk og kopper forsvinner fra kafeer og kontorer.



- Der vi kan gå raskere og vanskeligere for å fjerne plast som kan unngås fra produktene våre, vil vi gjøre det, sier administrerende direktør i ASDA, Roger Burnley.

'Vår logikk er å fjerne plast hvor vi kan, og hvor det er nødvendig, for å gjøre det så resirkulerbart som mulig.'

Hva endrer seg

ASDA har sagt at det vil:



  • Fjern 10% av plasten fra sin egen merkevareemballasje i løpet av de neste 12 månedene, og publiser regelmessige oppdateringer for at kundene kan følge utviklingen

  • Introduser en kaffekopp som kan brukes på nytt for å gi kundene et rimelig alternativ til engangs kopper.



  • Fjern alle engangskopper og plastbestikk fra kontorene i 2018 og alle butikkene og kafeene innen utgangen av 2019.

  • Fase ut 5p 'engangsbruk' bæreposer fra butikkene innen utgangen av 2018 og innfør en donasjon til gode formål fra salget av posene for livet, slik at veldedige organisasjoner ikke taper.
  • Samarbeid med Storbritannias ledende eksperter innen emballeringsteknologi ved Leeds Beckett University Retail Institute samt en av Asdas største britiske leverandører, ABP, om prioriterte prosjekter for å utvikle nye alternativer til plast og mer resirkulerbare materialer.

  • Opprette Asda Plastic Ideas Hub, åpent for alle fra industrien til enkeltpersoner, og tilbyr en pris på 10 000 pund for hver skalerbar, brukbar idé som hjelper Asda med å takle de beste plastutfordringene - for eksempel alternativer til plastfilm.

Og det er bare overskriftstiltakene. Alt som kan endres, vil bli.

'Vi kommer til å bytte polystyrenbaser i pizzaene våre til papp og fjerne 178 tonn plast fra kundenes hjem,' sa Burnley.

Gode ​​nyheter som dette skjer med oss ​​alle hver dag - men ikke treff overskriftene

Annonsørinnhold fra Cancer Research UK

Vi har slått oss sammen med Cancer Research UK for å skaffe midler til kampen mot sykdommen og for å dele og feire gode nyhetshistorier som skjer akkurat nå for pasienter og overlevende over hele landet.

Gode ​​nyheter kan være å motta positive testresultater eller øyeblikket håret vokser tilbake for første gang etter kjemo.

Takket være veldedigheten - som ikke mottar statlige midler til forskningen - har britisk kreftoverlevelse blitt doblet de siste 40 årene.

Men det er så mye som fortsatt må gjøres for at Cancer Research UK skal bringe flere gode nyheter til flere mennesker hver dag.

For å donere og hjelpe flere mennesker til å overleve eller for mer info besøk cruk.org

'Vi kommer også til å bytte de 2,4 millioner plastrørene som brukes på kafeene våre hvert år til papir. Ved å bytte flasker med fargede drikker til klar plast, vil 500 tonn mer plast resirkuleres.

'Vi vil eliminere kaffekopper og bestikk av engang fra hjemmekontorene helt innen utgangen av dette året.

david bowie og iman

'I tillegg lanserer vi en' null profitt 'gjenbrukbar kaffekopp for å hjelpe kundene å redusere avhengigheten av engangskopper mens vi jobber med å fjerne disse fra våre butikker og kafeer innen utgangen av 2019.'

Asda har laget en fullstendig oppgaveerklæring om hvordan de planlegger å kutte plast, det du kan lese her .

Se Også: