Annie Lennox skriver kanskje aldri musikk igjen - fordi tidligere Eurythmics -stjerne er for GLAD

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Annie Lennox

Innhold: Annie Lennox



Poplegenden Annie Lennox har avslørt at hun kanskje aldri skriver musikk igjen - fordi hun er for glad.



Den skotske sangeren, 59, som har solgt 80 millioner plater over hele verden, insisterte på at hun var for fornøyd med sin tredje ektemann, den sørafrikanske gynekologen Dr Mitch Besser, 58, for å kanalisere den indre uroen som er nødvendig for ny musikk.



Den tidligere Eurythmics-stjernen, hvis hits inkluderer Why and Walking on Broken Glass, giftet seg med Mitch i en hemmelig seremoni i London i 2012 etter å ha møtt ham i samarbeid med sin veldedige organisasjon som hjelper hiv-positive mødre i Afrika.

barn i nød onsie

Aberdeen-fødte Annie, som ikke har gitt ut originalt materiale siden sitt fjerde album Songs of Mass Destruction i 2007, sa: Jeg har sluttet å skrive fordi jeg er for glad.

Det er takket være noen som forblir navnløse, men han har gjort meg veldig glad i livet i disse dager.



Seriøst tror jeg at mange musikere er følsomme sjeler, vi er vanligvis ikke alltid veldig lykkelige i våre egne liv, og for meg var mye av min skriveprosess absolutt katartisk på en måte, fordi det var en veldig nyttig måte å få uttrykt visse følelser og få dem ut.

Men hun innrømmet at tristhet er den beste ingrediensen for en god sang.



Da hun lanserte det nye albumet Nostalgia, en samling vintage Great American Songbook -omslag, utgitt 27. oktober, sa hun: Jeg tror elendighet er en stor katalysator for ekstraordinær musikk, men det er egentlig ikke ideelt å bo der 24/7 Det gjør jeg absolutt ikke.

'Jeg vil heller ikke være vellykket og glad, enn å være suksessrik og absolutt elendig. For meg er det en ferdig avtale.

meningsmåling

Er du lei av at Annie Lennox ikke kommer til å skrive nye sanger?

0+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Annie var tidligere gift med tyske Hare Krishna -hengivne Radha Raman fra 1984 til 1985, deretter israelsk film- og plateprodusent Uri Fruchtman - far til hennes to døtre Tali og Lolo - fra 1988 til 2000.

Under den intime samlingen i London mandag kveld la Annie til at hun slet med verdens stress i dag.

335 engel nummer betydning

Hun sa: Livet går veldig fort. Jeg føler, i min dotage, like mye som jeg elsker internett og øyeblikkelig nedlasting og alt det og rushing, jeg blir også noen ganger bare utslitt.

'Virkelig utmattet av endringshastigheten og mengden informasjon.

Så det er en liten del av meg som er nostalgisk for et lavere tempo i livet.

Se Også: