Andreas Christensen sender advarsel til Premier League -rivaler midt i at Chelsea gjenoppstår

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Chelsea -forsvarer Andreas Christensen har advart Blues er klare til å bygge videre på gjenoppblomstring som har løftet dem tilbake til topp fire.



Thomas Tuchels menn slo Newcastle mandag kveld for å få sin fjerde Premier League -seier på spinnet og flytte til en Champions League -plass for første gang siden desember.



Christensen, tilbake i siden etter å ha mistet sin plass under Frank Lampard, sa: Vi hadde en liten dukkert. Men jeg tror da gruppen kom sammen hadde vi ett mål



Det er ikke bare å sikte på topp tre eller topp fire uansett, vi ville bare komme tilbake på sporet og vi visste at hvis vi gjorde at noe var mulig. For øyeblikket får vi seier. Vi spiller kanskje ikke vakker fotball på 90 minutter, men vi kommer dit.

Manchester City flyr for tiden. Men igjen nå er vi blant de fire beste, vi vil åpenbart bli der, og sørge for at vi spiller Champions League igjen.

Chelsea har vunnet fire Premier League -kamper på rad (Bilde: Basseng via REUTERS)



Jeg har spilt fire kamper på rad nå, det er en stund siden jeg har gjort det.

Alt sjefen sier er bare å være komfortabel. Hvis du ikke trenger å spille ballen, trenger du ikke. Vent til noen kommer og tar ballen, ikke ta siste avgjørelser, vet hva du skal gjøre og få det til å skje.



Han har i utgangspunktet fortalt oss å være komfortable. Å tro på oss selv.

Kampens mann, Timo Werner, fikk sin første Premier League -streik på 14 kamper under seieren mandag, mens keeper på 71 millioner pund Kepa registrerte nok et nytt ark da han begynte å gjenoppbygge troen han hadde mistet under Tuchels forgjenger.

Christensen sa: Ja, kanskje Timo trengte det. Han jobber alltid hardt, og jeg tror teamet setter pris på det. Det er alt vi ber ham om og at han fortsetter.

Men jeg tror det var viktigere for ham personlig å få målet og fortsette å score.

Før eller siden skulle det skje. Selv hvor mange sjanser han har, dukker han alltid opp på de riktige stedene, så vi visste at han kom til å få sjansene, det var bare et spørsmål om tid. Forhåpentligvis var dette bare starten.

Tuchel fastholdt etter mandagens seier at Eduoard Mendy fortsatt er førstevalgsmannen, men Christensen tror Kepas tillit vil gi utbytte da begge menn konkurrerer om trøya nr. 1.

Jeg tror han gjorde et par gode redninger mot Newcastle, sa han. Det var viktig for hans selvfølelse og også for gruppen. Det var hyggelig å se ham der ute. Vi følte oss komfortable, selv om jeg tror vi trengte ham to ganger i andre omgang.

Se Også: