Jennifer Aniston innrømmet tvil om Brad Pitt bare to år etter bryllupet i OTT

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: WENN / GETTY)



Jennifer Aniston og Brad Pitt bundet knuten for 20 år siden i dag i en fantastisk serietopp på en klippe i Malibu omgitt av sine nære venner og familie.



Den overdådige dagen inneholdt et gospelkor, fyrverkeri og mer enn 50 000 blomster med den endelige regningen på 1 million dollar da kraftparet ikke sparte penger på å feire foreningen.



Men merkelig bare to år etter det såkalte & apos; showbiz-bryllupet i tiåret, bekjente Jennifer at hun ikke var sikker på om Brad var The One.

Under et intervju med magasinet W i februar 2003 antydet Jen at hun var i tvil om at mannen hennes var hennes livs kjærlighet, men hun visste at de hadde noe spesielt. & Apos;

Brad og Jen giftet seg i 2000 og skilte seg i 2005 (Bilde: Getty Images)



Det overraskende svaret kom da Friends -stjernen ble bedt om å beskrive følelsene hennes for skuespilleren.

'Er han mitt livs kjærlighet? Jeg tror du alltid lurer på, & apos; Er du mitt livs kjærlighet? & Apos; Jeg mener, jeg vet ikke, svarte hun.



'Jeg har aldri vært noen som sier:' Han er mitt livs kjærlighet. & Apos; Han er absolutt en stor kjærlighet i livet mitt, 'la hun til.

Jennifer sa at hun ikke var sikker på om Brad var livets kjærlighet i et intervju to år etter bryllupet (Bilde: Hvis)

Tre år senere forbløffet Jennifer og Brad fans ved å kunngjøre at deres kjærlighet ikke var mer, og de gikk hver til sitt.

Heldigvis, siden den meget bitre splittelsen (som inkluderte påstandene om Brad & # 39; s affære med Angelina Jolie) har paret klart å gjenopplive vennskapet deres, slik deres koselige oppvisning på SAG Awards i januar viste.

Les mer

Jennifer Aniston og Brad Pitts 20 -års bryllupsdag
Hvorfor de virkelig delte seg i 2005 Jens doble hjertesorg etter mammas bok Jens tvil 2 år etter OTT -bryllupet Hennes hemmelige babyplan før han møtte Ange

Da eksene klemte og stirret tilbedende på hverandre, begynte fansen å drømme om et romantisk gjensyn mellom paret.

Men begge parter ødela håpet ved å insistere på at de bare er venner.

Brad og Jennifer sjokkerte fansen med sitt koselige gjensyn på SAG Awards i januar (Bilde: SAG / Turner)

Paret klemte, holdt hender og så glade ut over å være tilbake i hverandres selskap (Bilde: Getty Images for SAG-AFTRA)

På kvelden før jubileet for hans første bryllup med Jennifer, ble Brad avbildet når han ankom den andre kona Angelina Jolie hus.

Den 56 år gamle skuespilleren ble sett ankommer Angelinas inngjerdede hjem i Los Angeles for et gjensyn med henne og deres barn.

Paret ser ut til å ha kommet inn i en ny fase av forholdet etter å ha lagt bruddet i 2016 bak seg.

Brad Pitt og Angelina Jolie jobber sammen for å oppdra barna sine etter splittelsen i 2016 (Bilde: AFP/Getty Images)

I et intervju med Harper's Bazaar i fjor innrømmet Angelina at hun ville ha forlatt Hollywood og flyttet til utlandet hvis det ikke var for Brad som skulle se barna sine.

ny teknologi gadgets 2013

På spørsmål om hennes ønske om å utforske andre land sa hun '[jeg] ville elske å bo i utlandet og vil gjøre det så snart barna mine er 18.'

'Akkurat nå må jeg basere meg på hvor faren deres velger å bo, forklarte hun.

Se Også: