7 spillere som trenger en stor Premier League-sesong inkludert Man Utd og Liverpool-stjerner

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Selv om det vil være mye oppmerksomhet til en rekke store sommersigneringer som kommer til Premier League , er det interessante underplott som involverer noen som har vært med i konkurransen litt lenger.



Liverpool Supportere vil være spente på å se hva Darwin Nunez kan gjøre i Premier League, mens Manchester City fansen vil ha tilsvarende høye forhåpninger til Erling Haaland . Chelsea og Arsenal vil også være ivrige etter å se hvordan de tidligere City-spissene Raheem Sterling og Gabriel Jesus kommer videre i London, mens en rekke andre klubber har nye stjerner som forbereder seg på debut.



Ikke alle har luksusen av engros spenning, skjønt. Her, NEWSAM Fotball ser på syv menn som trenger å trekke frem noen store forestillinger denne terminen av forskjellige grunner.



Dele Alli

Dele Allis halvsesongstopp kl Everton forrige sesong ga ikke den umiddelbare økningen han hadde håpet på. Den engelske landslagsspilleren avsluttet sin syv år lange periode kl Tottenham Hotspur ved å flytte til Goodison Park, men klarte ikke å score i sine 11 kamper for klubben, med 10 av dem som kom fra benken.

prins Harry nazi uniform

Midtbanespilleren har tatt skjorte nummer 20 for den kommende sesongen – samme nummer som han hadde på seg i Nord-London. Etter noen vanskelige år, med hans siste England-landskamp tilbake i 2019, vil han være desperat etter å få mer effekt denne perioden under Frank Lampard.



'Hvis du er på benken, må du jobbe hardt for å sikre at du spiller,' Alli fortalte klubbmedier over sommeren. 'Jeg jobber hardt hver dag og sørger for at jeg gir alt for klubben når jeg er på banen.'

Donny van de Beek

Hvem forventer du skal levere en stor sesong? Si din mening i kommentarfeltet




  Donny van de Beek er tilbake etter timeout på lån
Donny van de Beek er tilbake etter tid ute på lån ( Bilde: Getty Images)

En annen spiller som avsluttet forrige sesong i Everton, Van de Beek kom i det minste blant målene for Lampards side på sesongens siste dag. Imidlertid er han nå tilbake i moderklubben Manchester United med et poeng å bevise.

bruce jenner er en kjendis i USA

Den nederlandske midtbanespilleren ble knapt brukt av Ole Gunnar Solskjær og fikk dra på lån av Ralf Rangnick. Nå kan imidlertid et gjensyn med hans tidligere Ajax-manager Erik ten Hag komme den nederlandske landslagsmannen til gode.

'Selvfølgelig sa alle at fordi jeg jobbet med ham i Ajax [kanskje jeg spiller mer], men til syvende og sist må du spille bra fra deg selv, og det gir ingen mening hvem som er trener,' Van sa de Beek om Ten Hag i pre-season. 'Du må finne din rolle i laget, og selvfølgelig kjenner han meg som spiller, men det betyr ingenting. Jeg må vise det selv.'

martin og gary kemp

Harry Maguire

Ten Hags største tidlige investeringer har sett ham adressere venstresiden av Uniteds forsvar med Tyrell Malacia og Lisandro Martinez på vei. Dette legger litt press på Maguire, som tilbrakte forrige sesong som venstre midtstopper og hadde en tøff tid.

  Harry Maguire vil ønske å gjenopprette sin beste form
Harry Maguire vil ønske å gjenopprette sin beste form ( Bilde: Getty Images)

Man Utd-kapteinen ble buet av fans av sin egen klubb under pre-season, noe som tyder på at noen ikke har blitt mindre frustrerte. Martinezs ankomst betyr mer konkurranse om plassene, og den friske starten med en ny manager betyr at ingens plass sannsynligvis vil være garantert.

– Forrige sesong var en lang, tøff og vanskelig sesong, men vi må legge det bak oss nå og se frem til fremtiden under den nye manageren. sa Maguire under pre-season. 'Vi vet at vi må forbedre oss fra forrige sesong, og det vil vi gjøre.'

Nær Keita

Naby Keitas tid i Liverpool har vært full av falske starter, og en annen kan være et reelt problem. Guineeren er inne i det siste året av kontrakten sin på Anfield, og må vise klubben at han er verdig et lengre opphold.

27-åringen har kun klart 76 ligakamper over fire sesonger som Liverpool-spiller. Han dukket opp fra benken i Champions League finale forrige sesong, men klarte ikke å få en start for Jurgen Klopps side.

  Naby Keita er inne i det siste året av sin Liverpool-kontrakt
Naby Keita er inne i det siste året av sin Liverpool-kontrakt ( Bilde: Getty Images)

'Siste sesong gikk ganske bra, jeg spilte i mange kamper, som vi vant,' sa han i løpet av sommeren . 'Denne sesongen vil jeg gjerne gjøre det samme igjen og spille i hver kamp jeg kan. Mer enn noe annet er det bare for å hjelpe laget og kanskje komme oftere på resultatlisten.

Jesse Lingard

Lingards Manchester United-periode tok slutt i sommer etter en årrekke. Etter å ha latt kontrakten gå ned, fullførte han en overgang til nyopprykkede Nottingham Forest og vil forvente å spille langt mer enn han gjorde forrige periode.

david seaman frankie poultney 2012

'Jeg hadde en veldig god samtale med Jesse, han hadde spørsmål til meg og jeg hadde spørsmål til ham, han er en veldig god fyr og vi er veldig glade for at han er med oss,' sa skogsjef Steve Cooper om den nye ankomsten. Jesse ønsker å spille for Nottingham Forest, han ønsker å være en del av dette laget og en del av hvordan vi jobber og spiller.'

Lingard har 32 landskamper, men ingen siden september 2021. En imponerende utlånsperiode med West Ham i sesongen 2020-21 ga ham en internasjonal tilbakekalling, og han håper å få en lignende innvirkning på City Ground.

  Jesse Lingard vil bevise han's made the right move
Jesse Lingard vil bevise at han har gjort det riktige trekket ( Bilde: PA)

Jack Grealish

Hvis Lingard tvinger seg tilbake til England-bildet, kan Grealish være en av spillerne i faresonen. Manchester Citys klubbrekordsignering blåste varmt og kaldt forrige periode etter hans flytting på 100 millioner pund fra Aston Villa.

Når Raheem Sterling forlater Etihad Stadium, kan det være enda mer plikt for slike som Grealish å levere fremover. Bare tre av de seks målene hans forrige sesong kom i ligaen, og det vil være en forventning om å forbedre seg.

Den tidligere Aston Villa-stjernen har vært advart av Tony Cascarino om at han kunne havne tilbake på Villa Park uten vesentlig forbedring. 'Jeg snakker ikke om å være OK, seks av ti. Han burde være åtte eller ni. Han har så mye kvalitet,' fortalte eks-spissen til talkSPORT .

hva betyr 626

Ben Chilwell

  Ben Chilwell er tilbake etter en tid skadet
Ben Chilwell er tilbake etter en tid skadet ( Bilde: Getty Images)

Et annet medlem av Englands EM-lag i 2020, Chilwell har også noen store måneder foran seg med verdensmesterskapet nærmer seg. Venstrebacken så på fra benken da Gareth Southgates lag tapte EM-finalen på Wembley, men så skader på seg forrige sesong etter en imponerende start på kampanjen.

Den tidligere Leicester City man har vært tilbake i aksjon under pre-season. Men med Blues som jager Marc Cucurella, kan det være vanskelig å holde fast på en vanlig plass under Thomas Tuchel - og under Southgate på internasjonalt nivå - uten noen store oppvisninger.

'Det er 100 prosent målet mitt, selvfølgelig,' han sa når man diskuterer VM. 'Jeg har drømt om å spille i et verdenscup siden jeg kan huske, og å vite at det er rett rundt hjørnet er mer motivasjon enn du kan vite, for å prøve å forsegle den plassen.'

Se Også: