Cara De La Hoyde og Nathan Massey 'sterkere enn noensinne' etter splittelsen

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Cara og Nathan vil gifte seg i år(Bilde: Dave Benett/Getty Images)



eddie hall vs thor

Cara De La Hoyde og Nathan Massey er mer elsket enn noen gang i kjølvannet av splittelsen og påfølgende gjenforening kort før fødselen av den lille sønnen.



Nå har foreldre til 13 måneder gamle Freddie-George, Cara og Nathan klart å sette sin gamle skade tidligere og gleder seg nå til å knytte knuten senere i år.



Når hun snakket i Tresor Paris -boksen ved National Television Awards, avslørte Cara at hun er så glad for livet som mamma.

Da forloveden brakte henne halvliter øl der hun stod og chatte med venner, smilte Cara kjærlig til ham og klemte tak i skulderen hans.

Cara og Nathan var elsket av NTA-ene (Bilde: Lia Toby / WENN.com)



Hun og Nathan, som møttes på Love Island i 2016 og vant årets serie, forlovet seg i fjor da Nathan tok henne tilbake til ITV2 -villaen for å stille spørsmålet.

Og de planlegger nå å si at jeg gjør & apos; foran kameraene igjen, da de vurderer et engangsspecialistisk realityprogram for å dokumentere den store dagen deres-akkurat som medstjernene Olivia Buckland og Alex Bowen.



'Når bryllupet er ute av veien, vil jeg ha et barn til,' avslørte Cara på NTA.

Imidlertid la hun til OK! magasin: 'Ingen fra Love Island kommer til å bli brudepike. Jeg har bokstavelig talt fått alle vennene mine, alle mamma -vennene mine. Men jeg tror noen av [Love Island -stjernene] kommer til bryllupet. '

Paret forlovet seg i Love Island -villaen i fjor sommer (Bilde: Twitter)

Hun og Olivia falt kjent ut kort tid før Bowens & apos; bryllup og Liv fjernet henne som brudepike.

Olivia sa at hun trodde Cara ville være for opptatt med å håndtere sønnen hennes til å fokusere på brudepikenes plikter, noe som gjorde Cara rask.

'Jeg er opprørt, jeg hadde ikke forventet det, jeg visste ikke at det kom til å skje,' sa Cara den gangen.

'Vi kom bokstavelig talt tilbake fra høna, så det var et stort sjokk for meg.'

Olivia og Cara med Alex Bowen og Nathan Massey før fallet (Bilde: Instagram)

Cara og Nathan dro deretter ikke til bryllupet, til tross for at de sendte kjærligheten til Olivia og Nathan i oppkjøringen.

'Det er to sider av hver historie. Jeg antar at vi ikke har vært så nære på en stund, og jeg ikke hadde sett det, 'tilsto Olivia senere OK!

'Hun savnet noen ting, og jeg så henne ikke i flere uker og måneder ... Da jeg spurte henne om å være brudepiken min, trodde jeg at vi var nære, og dessverre drev vi fra hverandre, det var ikke noe stort nedfall eller noe . '

Olivia la til: 'Jeg håper nå at bryllupet er over, det bare går bort, og alle kan trekke en linje under det.'

Se Også: