Høyder og nedturer i prins Harrys kongelige liv - inkludert 'nazistisk' uniform og nakne spill

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Og akkurat slik er de ferdige.



Meghan Markle og prins Harry er ikke lenger seniormedlemmer i den kongelige familien, og har ikke lenger lov til å bruke HRH -hertugen og hertuginnen av Sussex -titler.



Alt vil endre seg for paret, som allerede har flyttet til Canada og deretter til LA, inkludert arbeidslivet, sikkerheten og til og med navnene.



Men justeringen vil bli mye større for Harry som har vært kongelig hele livet, sammenlignet med Meghan som tok på seg sin første tiara for mindre enn to år siden.

Harrys år i det kongelige søkelyset har vært fylt med oppturer og nedturer, med mange stolte øyeblikk og flere han sannsynligvis heller vil glemme.

Prins Harry har vært i kongelig søkelys hele livet (Bilde: Getty Images)



Vi har tatt et blikk tilbake gjennom Harrys kongelige liv mens han sier farvel til det.

Høyden

Det er mange grunner til at Harry er de fleste menneskers favorittmedlem i kongefamilien, og hans avslappede og morsomme tilnærming til engasjement er alltid en hit blant fansen.



Han var den første som engasjerte seg i spill og aktiviteter, og syntes alltid å bry seg om arbeidet han gjorde og menneskene han møtte.

Ting er i ferd med å endre seg for Meghan og Harry (Bilde: SplashNews.com)

Hans bror prins William bryllup med Kate Middleton

Harry tok rollen som beste mann da broren hans knyttet knuten i Westminster Abbey, og stod ved hans side mens han sa løftene sine.

Han har alltid hatt et veldig spesielt forhold til svigerinnen Kate, så det var et stort øyeblikk å ønske henne offisielt velkommen i deres uvanlige familie.

Etter at gjestene spiste et treretters måltid i kveldsmottaket på Buckingham Palace, reiste Harry seg på beina for å holde sin beste mann tale.

I boken Harry: Life, Loss and Love skriver den kongelige forfatteren Katie Nicholl: 'Det var kjærlig, varmt og morsomt og berørte William dypt.

Kongeparet etterfulgt av beste mann prins Harry og hushjelp Pippa Middleton, forlater Westminster Abbey (Bilde: PA)

'Talen var krydret med Harrys klassiske sans for humor, og han ribbet broren: & ldquo; William hadde ikke et romantisk bein i kroppen før han møtte Kate, så jeg visste at det var alvorlig da William plutselig begynte å tynge ned telefonen hos Kate & apos ;.

anna richardson saksøker perkins

'Berømt for sin etterligning, utga Harry seg deretter til at broren kalte Kate Babykins til mye latter fra gjestene.

'Da han sa at parets tiår lange romantikk var hans inspirasjon, var det et sjenert smil fra Chelsy, mens Kate falte en tåre.'

Å bli onkel

Harry ble onkel for første gang da Kate og Wills ønsket prins George velkommen i juli 2013.

Han sa at det var 'fantastisk å ha et nytt tillegg til familien', og at den nyfødte 'gråt i øynene' da han møtte ham.

Harry med nevøen George

Han fortalte en reporter at oppdraget hans som onkel var å 'sørge for at han har en god oppvekst, og holde ham utenfor skade og for å sørge for at han har det gøy', før han la til: resten vil jeg overlate til foreldrene '.

bank av maur og des

Lansering av Invictus Games

I 2013 deltok Harry på Warrior Games i Amerika og så førstehånds hvordan sport kan hjelpe skadde mennesker fysisk, psykologisk og sosialt.

Han var så inspirert av det han så at han begynte å planlegge sin egen versjon, og i 2014 ble Invictus født.

I de internasjonale spillene ser sårede, skadde eller syke bevæpnede militærpersonell gå head to head for sitt land i en rekke idretter, inkludert rullestolbasketball, sittende volleyball og innendørs roing.

Prins Harry på Copper Box i Queen Elizabeth Park, London, hvor han kunngjorde Invictus Games, et sportsmesterskap i paralympisk stil for skadde soldater og kvinner

Harry tjenestegjorde i militæret, så han er ekstremt lidenskapelig om spillene (Bilde: PA)

Spillene er Harrys store lidenskap, og det var på en av hendelsene at han offisielt gikk ut med Meghan for første gang etter å ha kunngjort forholdet deres.

Nettstedet sier: 'Invictus Games handler om mye mer enn bare sport - det fanger hjerter, utfordrer sinn og endrer liv.'

De femte kampene skulle avholdes i Haag, Nederland, i mai i år, men er avlyst på grunn av coronavirus Covid-19.

Paret debuterte på en rullestoltenniskamp under spillene i 2017 (Bilde: Getty Images Nord -Amerika)

Gift med Meghan Markle

Harry gikk ned på det ene kneet og ba sin amerikanske kjæreste Meghan Markle om å være hans kone i Kensington Palace-huset deres i Nottingham Cottage med to soverom.

Paret prøvde å lage en stekt kylling den gangen under det Meghan beskrev som en 'vanlig typisk kveld', og sa at den var 'søt, naturlig og veldig romantisk'.

De bundet knuten seks måneder senere i en fantastisk gudstjeneste ved St George's Chapel i Windsor Castle.

Meghan og Harry strålte på bryllupsdagen (Bilde: REUTERS)

Hollywood møtte kongelige da paret sa sine løfter, med gjestelisten fullpakket med Meghans kjendisvenner samt dronningen, hertugen og hertuginnen av Cambridge, prins Charles og resten av firmaet.

Harry kunne ikke ha sett lykkeligere ut da han kysset sin nye brud på kapelletrappen, mens kveldsfeiringen fortsatte ut i de tidlige timene.

Å bli pappa

Bare noen få måneder etter bryllupet deres, delte Meghan og Harry den glade nyheten om at de ventet sitt første barn.

På kvelden for deres kongelige tur i Australia og New Zealand twitret Kensington Palace -kontoen: 'Deres kongelige høyheter hertugen og hertuginnen av Sussex er veldig glade for å kunngjøre at hertuginnen av Sussex venter baby våren 2019.'

Trioen sies å være på vei til Balmoral i sommer

Paret introduserte verden for lille Archie på Windsor Castle (Bilde: PA)

Archie Harrison Mountbatten-Windsor ankom klokken 5.26 6. mai.

Meghan fødte Archie på det private Portland sykehuset i Westminster - som koster rundt 20 000 pund.

Som det er tradisjonelt med kongelige babyer, ble fødselen offisielt kunngjort med et varsel plassert på et staffeli utenfor Buckingham Palace.

Hundrevis av tilskuere så også fra utsiden av portene da den innrammede meldingen ble satt på plass, og beskrev dronningen og kongefamilien som 'glade' over babyens ankomst.

Tale timer etter fødselen sa den stolte pappa Harry at sønnen hans var 'absolutt til å dø for' og at han var 'over månen'.

Paret brøt tradisjonen og poserte ikke på trinnene på sykehuset, i stedet introduserte sønnen deres for verden ved en fotocall noen dager senere.

På sertifikatet er Meghan sin stillingstittel oppført som & apos; Princess of the United Kingdom & apos ;.

Nedgangene

Imidlertid har det også vært noen dårlige øyeblikk for Harry, og noen ganger har han måttet be om unnskyldning.

Prins Dianas død

Det mest hjerteskjærende øyeblikket som stikker i tankene til de fleste er da vi så en ung Harry gå bak moren sin prinsesse Dianas kiste i begravelsen hennes i 1997.

Han stod skulder ved skulder med prinsene Philip, Charles og William og Dianas bror.

Earl Spencer, prins William, prins Harry og prins Charles ser på som kisten til Diana, prinsesse av Wales (Bilde: Reuters)

Han var bare 12 da hun døde i en bilulykke i Paris, og hans håndskrevne lapp lå på toppen av kisten hennes under prosesjonen.

Han har siden sagt at intet barn 'skulle bli bedt om å gjøre' det han var den dagen, men han sa også at han var glad han var en del av dagen.

betydningen av 1111 engeltall

Nazi uniformsklær

I 2005 forlot prins Harry folk rasende da han kledde seg ut som nazist til bursdagsfesten til en venn.

Han ble sterkt kritisert av politikere, religiøse ledere og veldedige organisasjoner etter at bildene ble lekket.

Bilder på forsiden av Solen under overskriften Harry nazisten viste den kongelige i en skjorte med ørne -insignier på forsiden og et hakekors -armbånd.

kelly rowan bill paxton

Det skapte overskrifter rundt om i verden (Bilde: Reuters)

Det ble hevdet at det var uniformen til Rommels Afrika Korps.

Han holdt en drink og en sigarett i skuddet.

Prinsen var den tredje på tronen på den tiden, og Clarence House ga raskt ut en uttalelse der han sa at han var lei seg hvis han hadde forårsaket lovbrudd.

Skandalen kom bare to uker før 60 -årsjubileet for frigjøringen av Auschwitz.

Den beryktede Las Vegas -turen

Harry sa 'jeg sviktet meg, jeg sviktet familien min' etter å ha blitt avbildet og boltret meg naken i Las Vegas i 2012.

Harry ble avbildet som festet i Vegas (Bilde: NEWSAM Screen Grab)

The Royal snakket åpent om angeren hans over den ville festen, og avslørte at han sliter med å balansere sin posisjon som tredje på tronen mens han prøver å ha en normal hær og et sosialt liv.

Bilder viste Harry kutte sine menige ved siden av en navngitt naken kvinne og avsløre bunnen under en augusttur til Sin City, da han bodde på Wynn Hotel på 5 000 pund per natt.

(Bilde: Twitter)

Britiskfødte Carrie Reichert, den gang 32, avslørte at hun tilbrakte 20 minutter alene med prinsen på hotellrommet hans.

Hun ble plukket ut med ni andre jenter for å bli med Harry i penthouse-suiten, men snart førte den kongelige hjerterytmen henne bort slik at de kunne være sammen.

Les mer

Meghan og Harry går tilbake & apos; fra kongelivet
Parets nye planer avduket Hvordan de vil tilbringe de siste kongelige ukene Meghan er Megxit & apos; drivkraft & apos; Queen & Harry & rsquo; renser luften & apos; chat

Carrie sa: Vi kysset, han var naken den gangen og ganske åpen. Det var en beruset famling. Det var ikke romantisk, bare morsomt.

Han var en herre, men han var så bortkastet. Alkoholen påvirket ham. Jeg var der i 15 til 20 minutter.

Da han tok turen et år senere, sa han: 'På slutten av dagen sviktet jeg sannsynligvis meg selv, jeg sviktet familien min, jeg sviktet andre mennesker.

'Men det var sannsynligvis et klassisk eksempel på at jeg sannsynligvis var for mye hær, og ikke nok prins. Det er et enkelt tilfelle av det. '

Se Også: