De 6 beste verdensbyggende videospillene som vil vekke barnas fantasi

Minecraft

Horoskopet Ditt For I Morgen

Videospill er en fin måte å underholde barn på. Og mange av dem tilbyr også måter å hjelpe dem med å utøve fantasien.



emmerdale-stjerne i slagsmål

Vi har alle hørt om fordelene med Minecraft. Det er et spill hvor du kan lage dine egne bygninger, landsbyer og til og med underjordiske festninger. Men den inneholder også interaktive rødsteinelementer som hjelper spillere med å legge til logikk i videospillstil i det de har laget.



Enten det er en dør som åpnes automatisk, en sensor som tenner lysene når solen går ned eller en kompleks TNT -kanon, er det mye mer med Minecraft enn det som ser ut.



Minecraft Education

Minecraft Education

Faktisk er det mange spill som hjelper barn ikke bare med å forestille seg nye verdener, men faktisk lager dem. Disse spenner fra komplekse tellemaskiner i LittleBigPlanet til ganske enkelt å finne den beste måten å legge ut en gård i Stardew Valley.

For å hjelpe deg med å finne spillene som passer din families kreativitet, har jeg jobbet med PlayStation for å teste ut 6 forskjellige kreative spill.



LittleBigPlanet 3

Little Big Planet 3

Nytt: Little Big Planet 3 var et av spillene som ble annonsert (Bilde: Publisitetsbilde)

LittleBigPlanet 3 er et sidescrollende plattformspill for opptil fire spillere. Sammen med hovedkampanjen gir den spillerne imidlertid kontroll over utviklerverktøyene gjennom et enkelt grensesnitt.



Dette er en for litt eldre spillere, og kan være litt skremmende i begynnelsen. Bruk tid på opplæringen for å lære det grunnleggende og deretter hjelpe barna dine med å lage sine egne spill.

Lego Worlds

Lego Worlds

(Bilde: The Lego Group og WBEI)

Lego Worlds har nettopp lagt til en kreativ modus. I motsetning til historiemodusen, der du må samle og lage alle elementene før du bruker dem, låser den kreative modusen opp hele leketøykassen.

Som en bunnløs Lego-kiste kan spillerne lage ferdigbygde bygninger, hente inn karakterer og velge kjøretøy.

Når du har mestret det grunnleggende kan du begynne å lage dine egne kreasjoner murstein for murstein. Det beste av alt er at du kan gjøre denne opprettelsen sammen i delt skjermmodus.

Stardew Valley

Skjermbilde av Stardew Valley -spill

Stardew Valley er et oppdrettssimuleringsspill laget utelukkende av Eric Barone. Den imponerende verden inviterer barn til å utforske og lære om jordbruk.

Mer enn dette er det imidlertid spillets evne til å oppmuntre unge til å finne opp sine egne gårder som virkelig engasjerer fantasien.

Legg til det fiske, matlaging og håndverk - for ikke å snakke om de tilfeldig genererte hulene og en hel rekke oppdrag - og du har et spill som tilbyr mye kreativ underholdning.

Portal Knights

Portal Knights

Portal Knights er litt som Minecraft å se på, men veldig annerledes å spille. Dette verden -skapende spillet inviterer spilleren til å utforske en verden som slår seg sammen med liv og fiender.

Det er en sandkasseverden for flere spillere som henter like mye fra Zelda som fra Minecraft.

falsk enke edderkopp uk

Det er mer en rollespillshistorie enn i andre blokkbyggingsspill, men det er åpenheten til opplevelsen og de forskjellige måtene å utvikle verden som virkelig vil engasjere spillernes fantasi.

Igjen er dette et spill du kan spille i delt skjerm -modus.

Terraria

Terraria

Terraria er en 2D -versjon av Minecraft - selv om det gjør det litt av en bjørnetjeneste. Historiefølelsen og dybdenivået her er veldig imponerende.

Spillere må samle, lage og forsvare seg mot fiender. På konsoller fungerer dette bra i delt skjerm mer hvor familier kan leke sammen.

Selv om dette med en PEGI 12 -vurdering er i den mer sprudlende enden av åpne verdensspill, er det et som vil vokse med familien din. Bare når du tror du har sett alt, kommer en ny oppgave eller evne til å dukke opp og starte moroa på nytt.

Minecraft

(Bilde: Microsoft)

Minecraft er spillet som virkelig sparket i gang den åpne verdenen. For foreldre som ikke spiller appellen, kan det være litt av et mysterium. Men hopp inn for å leke med barna dine, og du vil snart oppdage hva som gjør det så gøy.

Spillet tilbyr alle ressursene du trenger for å overleve, men du må jobbe hardt for å finne dem. Håndverk er avgjørende for å kombinere elementer og lage nye objekter.

engel nummer 621 betydning

For de som leter etter mer tid og blokker for å lage sin verden, låser den kreative modusen opp hele paller med elementer, slik at du kan lage det du hører.

Hvordan lage et skateboard -racingspill

Å ha alle disse måtene for barn til å lage nye verdener og spill er bra og bra, men hvordan fungerer det i praksis.

Jeg tilbrakte 2 timer med familien min og LittleBigPlanet 3. Guttene satte meg i oppgave å lage et spill der de kunne kjøre skateboards av et stort hopp.

Som du kan se i videoen ovenfor, er det ikke så vanskelig som du kanskje tror.

Det tar litt planlegging og eksperimentering - og tid til å se opplæringsprogrammene - men før lenge hadde jeg ideen i gang.

Å lage spillet i LittleBigPlanet 3 hadde den ekstra fordelen av å arve verdens fysikk i sanntid. Dette betyr at mitt rakettdrevne skateboard beveger seg som det ville i virkeligheten uten at jeg trenger å bekymre meg for den kompliserte matematikken som er involvert.

Etter å ha laget spillet mitt, brukte guttene en god time eller så på å leke med det. Siden den gang har de begynt å legge til fiender, hindringer og tidsfrister til min opprinnelige skapelse.

Når den er ferdig kan vi dele den med venner på nettet.

Det har virkelig aldri vært et bedre tidspunkt for å få barna dine til å skape verdener og spill på teknologien de bruker hver dag.

Se Også: