Man Utd -forsvarer Brandon Williams stilte opp for lånoverføring av to Premier League -rivaler

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Southampton og Newcastle er interessert i å ta Manchester United -forsvareren Brandon Williams på lån foran den nye sesongen.



Ungen er angivelig åpen for tid borte fra Red Devils da han bare gjorde 14 opptredener i 20-21-kampanjen på grunn av ankomsten av Alex Telles og den gode formen til Luke Shaw.



Et lån til Southampton for backen er en 'mulighet', ifølge talkSport, og Newcastle har ham på en kandidatliste.



Disse er imidlertid ikke de eneste klubbene som ønsker å prøve å få ham til å stave ved siden av dem, ettersom nyopprykkede Norwich City og West Ham også skal ha kastet hatten i ringen.

Brandon Williams kan lånes ut neste sesong

Brandon Williams kan lånes ut neste sesong (Bilde: PA)

Og det er klart å se hvorfor sider ønsker å signere ham ettersom 20-åringen allerede har vunnet landskamper for England på U20- og U21-nivå.



Williams begynte i United i en alder av syv år og har steget gjennom rekkene til akademiet.

Lånet hans er bare en av mange avtaler som arrangeres bak kulissene på Old Trafford, ettersom klubben ønsker å styrke laget sitt foran sesongen 21-22.



Manager Ole Gunnar Solskjær er fortsatt på jakt etter sitt første trofé siden han overtok klubben i 2018 etter å ha kommet nær forrige periode med en andreplass i Premier League og tapt Europa League -finalen mot Villarreal.

Hvem vil Williams låne ut til? Kommenter nedenfor

Blant klubbens mål er Borussia Dortmund Jadon Sancho og Tottenham Hotspur Harry Kane.

Selv om Sancho -avtalen ser ut til å utvikle seg, la Uniteds rivaler Manchester City angivelig inn et bud på 100 millioner pund på Kane mandag.

Det er imidlertid ikke sannsynlig at noen avtale rundt kapteinen i England vil skje mens laget fortsatt er i euro.

Turneringen varer til 11. juli, og Gareth Southgates side har nettopp kvalifisert seg til åttendedelsfinalene med et spill igjen.

England beseiret Kroatia 1-0 og gjorde 0-0 uavgjort med Skottland for å plassere sin plass i knock-out-fasen.

De møter Tsjekkia tirsdag kveld, men stjernene Ben Chilwell og Mason Mount kommer ikke til å spille for England da de er i selvisolasjon etter å ha kommet i nær kontakt med Skottlands Billy Gilmour som testet positivt for Covid.

De tre løvene bekreftet nyheten tirsdag morgen.

I en uttalelse skrev de: 'Vi kan bekrefte det Ben Chilwell og Mason Mount må isolere til og med neste mandag [28. juni]. Denne beslutningen er tatt i samråd med Public Health England.

'Paret ble bekreftet over natten som nære kontakter til Skottlands Billy Gilmour etter hans positive COVID-19-test etter kampen i fredags.

'Chilwell og Mount vil isolere og trene individuelt i private områder på Englands treningsbase St. George's Park, med resten av troppen tilbake dit etter kveldens kamp mot Tsjekkia på Wembley.

'Vi vil fortsette å følge alle COVID-19-protokoller og UEFA-testregimet, mens vi forblir i nær kontakt med PHE.

Hele England-troppen og staben hadde laterale flytest på mandag, og alle var igjen negative, slik tilfellet var med søndagens UEFA PCR-tester før kamp.

'Ytterligere tester vil bli utført etter behov.'

sam callahan og tamera

Se Også: