1000 pund i uken for livet eller 1 million pund nå - som virkelig fungerer bedre

Bare Group Plc

Horoskopet Ditt For I Morgen

£ 50 pund sedler

Vanlige penger for alltid, eller langt mer penger nå?(Bilde: Getty)



Kanadiske Charlie Lagarde vant nylig i lotteriet. Men det var ikke helt din normale seier.



Charlie, 18, ble tilbudt et valg - en million dollar nå, eller tusen i uken (skattefritt) for resten av livet.



Hun valgte tusen i uken.

Og når Bare gruppe spurte de at fryktelig mange mennesker ville velge den vanlige inntekten fremfor en bøtte med penger på forhånd.

Bare 37% av Millennials valgte £ 1million på forhånd, sammenlignet med en blanding av kontanter og inntekt eller rene inntekter.



Derimot ønsket bare en babyboomer av 20 (5%) å ha en ren inntekt i stedet for et engangsbeløp av noe slag.

jesy nelson før operasjonen

Yngre mennesker må balansere den økonomiske friheten de ville få fra 1 million pund nå med sikkerheten som tilbys fra 1 000 pund i uken i trolig mange tiår, sier Stephen Lowe, gruppekommunikasjonsdirektør i Bare gruppe .



Det var tydelig fra svarene på nyhetsrapportene at mange syntes beslutningen hennes var forsiktig, mens andre syntes hun var helt gal, sa Stephen Lowe.

meningsmåling

Hva ville du valgt?

2000+ STEMMER SÅ LANGT

1 million pund nå1000 pund i uken for livet

Hvilken avgjørelse er riktig?

På en rett tilleggsprosess ville det ta litt mer enn 19 år å tjene 1000 pund i uken for å tjene 1 million pund.

Men det ignorerer interessen du kan tjene.

Vi spurte pensjonsløsningsfirmaet Just Group om å finne ut hva som skjer når du begynner å ta det i betraktning. De antok en standardavkastning på 3%, etter gebyrer, og fant ut hva som ville skje i forskjellige scenarier.

tyson raseri kamp date

Det første de oppdaget var at hvis du lot £ 1million være i fred, ville £ 1000 i uken aldri være verdt mer enn det når du legger til interessen som er opparbeidet. Det betyr selvfølgelig også at du ikke får penger.

Hvis du legger pengene i banken og bare tar ut renter hvert år - trener på £ 450 i uken etter skatt - tar det 33 år før £ 1000 i uken er mer verdt enn £ 1 million.

Men selv på det tidspunktet har du fortsatt 1 million pund i banken.

Men hvis du satte pengene i banken og begynte å ta ut 1000 pund i uken (etter skatt), ville du ikke ha noe å si etter 16 år.

Selvfølgelig ignorerer det dine utgifter andre steder. Hvis du har gjeld, boliglån eller leier et sted, kan du spare penger for alltid ved å tørke den kostnaden i et slag ved å kjøpe et sted.

Å ta £ 1000 i uken, og deretter bruke den til å betale noen andre for overnatting eller renter på en gjeld, er ikke matematikk som gir mening.

hva betyr 456

Men etter det kommer det ned på hvor mye ekstra penger du vil bruke, og om du vil ha ekstra penger i reserve for engangspenger.

Så svaret er veldig mye: Trenger du pengene nå, eller kan du vente?

Kanskje er det underliggende budskapet at folk har sine egne prioriteringer og forstår behovet for både inntekt og kapital, sa Lowe.

Vi liker kanskje tanken på å plaske ut på en bil eller en ferie, men vi vet at vi også må legge mat på bordet og betale regningene.

Det er snart din tur til å bestemme

Hver dag fyller flere og flere mennesker 55. Året er betydelig, for det er alderen du får tilgang til pensjonen din.

Etter en levetid på å spare, står du foran et valg med de pengene.

tyson raseri anthony joshua

Du kan få tilgang til alt nå, gjøre det hele til en vanlig inntekt for livet, la det være investert eller en kombinasjon av det ovennevnte.

Så langt har de fleste mennesker en besparelse på rundt 50 000 pund - men det kommer til å endre seg ettersom flere og flere mennesker har pensjoner som er lagret i en pott for dem, i stedet for de som betaler ut en prosent av lønnen.

Så et veldig stort antall mennesker vil stå overfor et valg som er bemerkelsesverdig likt Charlie i en ikke altfor fjern fremtid.

Selv om det ikke er noe riktig svar på problemene, er det vel verdt å tenke på hva du ville gjort når den tid kommer - i tillegg til å sørge for at du får noen profesjonelle råd når det kommer.

Feil beslutning kan tross alt bety å kaste tusenvis av pund eller gå tom for penger når du trenger det mest.

Les mer

Hvordan tjene mer på pengene dine
Det beste du kan gjøre med penger Pengene dine er ikke trygge i banken Risikoen og fordelene med appbanker Peer-to-peer forklart

Se Også: