Glitrende i svette og veldig praktisk: Prince Andrew -klubbbilder trosser intervjukrav

Kjendisnyheter

Bilder har dukket opp igjen som viser prins Andrew som festet på den franske riviera etter påstandene om at han ikke svetter & apos; og unngår & apos; offentlige visninger av kjærlighet. & apos;I løpet av helgen sendte BBC hertugen av York intervju med Newsnights Emily Maitlis, som har blitt stemplet som en & apos; bilulykke & apos; av seerne.


Under setet på Buckingham Palace kom den 59 år gamle prinsen med den bisarre påstanden om at han hadde en medisinsk tilstand som har forhindret ham i å svette siden Falklandskrigen.Han sa også at han ikke var en til å klemme & apos; eller vise hengivenhet & apos; og aldri virkelig festet.


Prins Andrew avbildet dans med den amerikanske sosialisten Chris Von Aspen på en fest i St. Tropez (Bilde: Coleman-Rayner 2015)

parkering på fortau lov

Bildene fra juli 2007 viser prins Andrew med armene rundt Von Aspens ansikt (Bilde: Coleman-Rayner 2015)På et annet bilde ser det ut til at Von Aspen prøver å slikke hertugen av York mens han gliser mot kameraet (Bilde: Coleman-Rayner 2015)

hva betyr 1234

Imidlertid viser fotografier av prinsen som ble tatt på begynnelsen av 2000 -tallet at han nyter netter ute med forskjellige kvinner.


Et av bildene, tatt i juli 2007, viser en storøyde og glisende Andrew som får en klem fra den amerikanske sosialisten Chris Von Aspen mens hun prøver å slikke ham.

På andre bilder tatt fra samme natt hviler Andrew armene rundt Von Aspens midje og deretter nakke mens hun danser i sin hvite minikjole.

Von Aspen ser ut til å prøve å bite prins Andrews nakke (Bilde: Coleman-Rayner 2015)

Prins Andrew danser med en kvinne på festen i juli 2007 (Bilde: Coleman-Rayner 2015)

Datteren hans prinsesse Beatrice var på grunn, organisert av milliardær Tony Murray (Bilde: Angeli/GoffPhotos.com)

Et annet sett med snaps viser prinsen som danser med den kanadiske sosialisten Pascale Borubeau på en bash kastet av milliardæren Tony Murray i Saint Tropez samme år.

charlie ward ashley ward

En tidligere festgjenger i Saint-Tropez fortalte Mail Online: & apos; Dette var virkelig gale år for Andrew.


'Han hadde tydeligvis en fullstendig krise i midten av livet. Han ville ha vært 47 eller 48 på den tiden, skilt fra Sarah Ferguson, og nøt oppmerksomheten han fikk fra unge kvinner.

Prins Andrew danser på en villafest (Bilde: Coleman-Rayner 2015)

Påstandene motsier prinsene i et intervju uten begrensninger med Emily Maitlis, som ble sendt på BBC Two lørdag.

Hertugen ble avhørt av Maitlis om forholdet til den dømte sexforbryteren Jeffrey Epstein, som tok livet av seg i august etter å ha blitt arrestert på grunn av anklager om seksuell sexhandel.

Under grillingen fra Maitlis nektet Andrew for å ha møtt en av Epsteins anklagere, Virginia Giuffre, som hevder at hun hadde blitt tvunget til å sove med prins Andrew tre ganger.

hus midt på motorveien

Fru Giuffre - den gang kalt Virginia Roberts - hevdet at prins Andrew hadde svettet den kvelden de angivelig festet på Mayfair & s Tramp nattklubb i mars 2001.

Prins Andrew snakket for første gang om forbindelsene hans til Jeffrey Epstein i et intervju med Emily Maitlis (Bilde: BBC)

Under intervjuet med Maitlis benektet prinsen at dette var sant og sa at han har en medisinsk tilstand som hindrer ham i å svette.

'Det er et lite problem med svette fordi jeg har en spesiell medisinsk tilstand som er at jeg ikke svetter eller at jeg ikke svettet den gangen.

'Jeg svettet ikke den gangen fordi jeg hadde lidd det jeg vil beskrive som en overdose av adrenalin i Falklandskrigen da jeg ble skutt på, og det var nesten umulig for meg å svette.

'Og det er bare fordi jeg har gjort en rekke ting i den siste tiden at jeg begynner å klare det igjen. Så jeg er redd for å si at det er en medisinsk tilstand som sier at jeg ikke gjorde det, sa han.

Prinsen ble spurt om vennskapet hans med Jeffrey Epstein (Bilde: PA)

Prins Andrew sa at han ikke kunne huske dette bildet, som viste ham med Virginia Roberts, som ble tatt (Bilde: REX/Shutterstock)

manchester united spillerrangeringer

Newsnight-presentatøren Maitlis spurte også hertugen om hvorvidt vennskapet hans med Epstein var knyttet til hans rykte om å være en såkalt festprins

'Vel, jeg synes det også er litt av en strekk. Jeg vet ikke hvorfor jeg har samlet den tittelen fordi jeg aldri har festet.

'Jeg var singel ganske lenge på begynnelsen av 80 -tallet, men etter at jeg giftet meg var jeg veldig glad, og jeg har aldri følt behov for å gå og feste, og det å gå til Jeffrey handler ikke om å feste, absolutt ikke . & apos;

Les mer

Intervju med prins Andrew
Andrew nekter å ha sex med tenåringer Medic avviser Duke svette unnskyldning Duke's tilbud etter at kameraene stoppet Prince forteller at mammaintervjuet var & suksess & apos;