Er O2 fortsatt nede? Nettverks- og 4G-problemer fortsetter for kunder over hele Storbritannia

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

OPPDATERING: O2 har avslørt at en av tredjepartsleverandørene hadde et programvareproblem som forårsaket strømbruddet.



Administrerende direktør Mark Evans tvitret en oppdatering som sa 'Jeg vil forsikre kundene våre om at vi gjør alt vi kan for å fikse problemet med nettverket vårt og si hvor lei meg for alle som er berørt. Teamene mine jobber veldig hardt med Ericsson for å finne en rask løsning.



O2 opplever problemer ettersom nettverket har gått ned over hele Storbritannia.



Kunder rapporterte at de hadde problemer med 4G og datatjenester som gjorde at de ikke kunne få tilgang til internett.

Nettverksproblemene så ut til å starte like etter klokken 05.30 i morges.

Strømbrudd ble rapportert over hele Storbritannia, inkludert Manchester, London og Southampton.



jake paul fight uk

Selskapet bekreftet nettverksproblemene på Twitter og sa: 'Våre tekniske team undersøker rapporter om problemer ved bruk av data.

Områder over hele Storbritannia har opplevd problemer



Og mens O2 sier at taleanrop 'fungerer OK', har mange brukere rapportert at dette ikke er tilfelle.

O2 har nå bekreftet årsaken til strømbruddet.

Den twitret: «En av våre tredjepartsleverandører har identifisert et programvareproblem i systemet deres. Våre tekniske team jobber ekstremt hardt for å løse dette. Vi oppfordrer deg til å bruke Wi-Fi der du kan, og vi beklager virkelig.'

giffgaff, som bruker O2-nettverket, er også nede for brukere over hele Storbritannia.

gifgaff twitret: «Morgen folkens. Vi er klar over at våre medlemmer for øyeblikket ikke kan bruke datatjenester. Vi jobber hardt for å få alt tilbake til det normale for deg så snart som mulig. Vi holder deg oppdatert.'

hvordan steke pølser

Rart nok ser det ut til at London live bussinformasjon også kjører på O2-nettverket, noe som betyr at pendlere i hovedstaden har blitt stående uten informasjon på busser eller ved bussholdeplasser.

giffgaff

Mange brukere tok til sosiale medier for å si sin frustrasjon.

Sacha Boljevic skrev: 'Ingen O2 3G/4G-nettverk for meg i morges. Det kan like gjerne alltid være nede i Manchester CC - 4G er konstant overbelastet og ubrukelig i årevis nå - ville forlatt hvis det var lettere å droppe kontrakten.'

Emily-Kate Brewer skrev: «Etter å ha hatt flere master nede i området mitt i flere uker og ikke kunne ringe eller motta anrop. Jeg har nå våknet i morges uten data. Partneren min må nå navigere sin egen vei rundt London uten satellittnavigasjon. Virkelig ikke bra nok!!!'

Mark Francis tvitret: «Det ser ikke ut til at det er noe O2-nettverk i det hele tatt, noe som i bunn og grunn betyr at verden er i ferd med å ende ikke sant? Men må si det er merkelig befriende for øyeblikket.

jodie whittaker sonic skrutrekker

Ernest Doku, mobilekspert hos uSwitch.com, sa: 'O2-brukere som er berørt av dette mobildatabruddet vil forståelig nok være bekymret og frustrert.

O2 ned

«Selv om det er positivt at taleanrop fortsatt er i gang, uten en anslått tidsramme for en løsning, er dette sannsynligvis en bekymringsfull situasjon for en stor andel av O2s rundt 32 millioner britiske kunder.

'Kunder som lider kan holde oversikt over denne hendelsen ved å bruke O2s egen nettverksstatussporing og be leverandøren holde dem oppdatert.

«I mellomtiden kan O2-kunder fortsatt ringe og motta anrop, men de må ty til å bruke WIFI hvis de ønsker å komme seg på nett.

O2 er nede for brukere over hele Storbritannia (Bilde: isthisservicedown.co.uk)

«For de millioner av brukere som er ute og reiser og er avhengige av smarttelefonkart for å komme seg rundt, er det verdt å vurdere at apper som Google Maps lar kunder laste ned kart på WIFI og se dem offline.

'Med liten anelse om når dette problemet vil bli løst, er det verdt å forberede seg før du drar ut for å sikre at du ikke blir fanget av denne nedetiden for data.'

Hvis du har blitt berørt av strømbruddet, har vi en fullstendig guide på O2-kompensasjon .

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: