5 sikreste brukte biler for unge sjåfører - tilgjengelig for kjøp for under £ 5000

Unge Sjåfører

Horoskopet Ditt For I Morgen

Skoda Citigo

En rapport har avslørt de sikreste bilene for nye sjåfører på veiene i Storbritannia



To femtedeler av unge sjåfører har vært involvert i en veitrafikkhendelse der de var sjåfør, med nesten halvparten av ulykkene som skjedde i de første 12 månedene etter bestått test.



Statistikken, basert på nye tall fra en nylig & apos; Safest Used First Cars & apos; rapporten fra Co-op Insurance, fant også ut at nesten en tredjedel av 17-24-åringene som har vært involvert i en krasj opplevde det innen seks måneder etter at de fikk lisensen.



Co-op-studien kunngjorde årets beste biler for nye sjåfører, og fant at av de tre fjerdedelen av unge bilister i Storbritannia som eier en bruktbil, bare 31% spør om sikkerhet ved kjøpet.

hva er middelalder

I stedet prioriterer 43% kostnaden for bilforsikring , mens 63% ser på forhåndsprisen på selve motoren.

Hvordan første gangs kjøpere velger bilene sine

Kilde: Co-Op Insurance



Første gang sjåførundersøkelsen ble lansert som en del av Co-op & s 5 sikreste brukte første biler & apos; rapport, som identifiserer de sikreste bilene for nye sjåfører - alt tilgjengelig for under £ 5000.

Rapporten, i samarbeid med bilsikkerhetsforskere Thatcham, testet ut 50 biler som oppfylte følgende kriterier:



  • Er i kategorien Supermini
  • Har en femstjerners Euro NCAP-vurdering
  • CO2 -utslipp på 120 g/km eller mindre
  • Er tilgjengelig for kjøp på bruktmarkedet for £ 5.000 eller mindre

Les mer

Bilforsikring for unge sjåfører
Telematikk 4 måter du kan betale mindre Pay as you go -retningslinjer Hvordan kutte premien

Den testet deretter kjøretøyene for:

  • Crash -verdighet, inkludert vurderinger for beskyttelse av voksne og fotgjengere
  • Elektronisk stabilitetskontroll (ESC)
  • Tilgjengeligheten av autonom nødbremsing (AEB)

Funnene...

Skoda Citigo

Skoda Citigo -runden fikk den høyeste poengsummen etter en rekke kollisjonstester

Funnene avslørte Skoda Citigo som den sikreste brukte bilen på markedet akkurat nå for nye sjåfører. Dette inkluderer alle modeller bortsett fra & apos; S & apos; område.

På den offisielle Skoda nettsted , kan du investere i en bruktutgave av denne bilen for rundt £ 4750, avhengig av din lokale forhandler.

På andreplass er VW Up! hvilken selges på Autotrader for 4 400 pund oppover, og Seat Mii som du kan investere i for 3 990 pund oppover Usedcar.co.uk .

Tryggeste brukte biler for første gangs kjøpere

Volkswagen Up! kom på andreplass (Bilde: Volkswagen)

  1. Skoda Citigo (alle Skoda Citigo modeller med unntak av & apos; S & apos; versjonen)

  2. Volkswagen opp! 2012

  3. Seat Mii, 2012

    holly willoughby danser på is
  4. Toyota Yaris, 2011

  5. Kia Rio, 2011

James Hillon, produktdirektør i Co-op Insurance sa: Det faktum at nesten en tredjedel av de unge sjåførene har vært involvert i en veitrafikkhendelse de første seks månedene av kjøringen, fremhever hvor viktig det er å ha et trygt kjøretøy.

Forskningen gir oss reell innsikt i hva unge mennesker leter etter når det gjelder å velge sin første bil, og det er bekymrende å finne ut at så få prioriterer sikkerhet.

Selv om vi erkjenner at kostnad er en viktig faktor for mange, kan du ikke sette pris på sikkerhet. Vi ønsker å fange opp og engasjere unge sjåfører om viktigheten av å sette sikkerhet over pris når du kjøper en første bil.

Quentin Willson, trafikksikkerhetskampanjer, la til: 'Generelt har førstekjørere mindre disponibel inntekt å bruke på første biler, og derfor blir prisen en prioritet, men bare fordi de kjøper brukt, betyr det ikke at de bør gå på kompromiss med sikkerheten .

Les mer

Kjørebehov å vite
Hvordan få parkeringsbilletter kansellert Hvordan gjøre krav på hull i ulykker Kjørevaner som koster oss 700 millioner pund i året Nye fartsregler i sin helhet

Videre understreket mangel på bevissthet blant unge sjåfører i dette rommet, sa tre fjerdedeler av de spurte at de ikke forsto hva AEB (Autonomous Electronic Braking) sto for. Ytterligere tre fjerdedeler ante ikke hva ESC (Electronic Stability Control) var.

Matthew Avery, i Thatcham Research sa: 'Autonomous Emergency Braking and Electronic Stability Control er bare nummer to til bilbeltet når det gjelder å være livreddere. De er kritiske for å forhindre de vanligste krasjene som unge sjåfører har.

Les mer

Hvordan senke kostnaden for kjøring
Hypermiling - Slik bruker du 40% mindre drivstoff Telematikk - hva det er og hvordan det fungerer 6 ting du bør sjekke FØR du får en MoT De billigste bilene du kan kjøpe

ESC fungerer ved å forhindre at kjøretøyet går i sklir og muligens treffer et tre og arbeider ved å automatisk bremse ett hjul for å styre bilen tilbake i kø.

'AEB reduserer bak-til-front-krasjer med omtrent 40% og ESC reduserer dødsulykker fra enkeltbilulykker med 25%.

Mitt råd til foreldre som kjøper barnet sitt en første bruktbil: Ikke kjøp den eldste eller billigste bilen du finner.

anthony joshua undercard kamp tid

'Det er mange gode tilbud der ute for nyere brukte biler som har femstjerners Euro NCAP-test og er utstyrt med ESC og AEB som standard.'

Se Også: