Denne £ 150 -behandlingen lover å stramme slapp hud rundt ansiktet på bare en økt

Stil

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kvinne holder ansikt

Hvordan bli strammere og fyldigere hud med denne ikke-kirurgiske prosedyren(Bilde: Getty Images)



Vi er alle på utkikk etter raske løsninger når det gjelder skjønnhet, men ansiktsløftning faller ikke akkurat inn i kategorien raske eller smertefrie.



Før måtte du lide i ukes restitusjon for å få en rynkefri hud, men nå er det ikke-kirurgiske alternativer som lover å gi lignende resultater for en brøkdel av prisen-og smerten.



Jan Vertonghen Eriksens kone

Den siste behandlingen for å få en økning i popularitet er HIFU (høy intensitet fokusert ultralyd), fra £ 150 , som nylig ble demonstrert på et live segment av ITVs Lorraine.

HIFU

Før og etter HIFU -behandlingen (Bilde: Regents Park Aesthetics)

Her er hva du trenger å vite om denne ansiktsforsterkende behandlingen ...



Hva er det?

I stedet for skalpeller og nåler bruker denne ultralydsenergi for å stimulere produksjonen av kollagen i de dype lagene i huden - slik at den virker mer stram, løftet og fyldig.

Hvilke områder behandler den?

Det nedre ansiktet, nakkeområdet og over brynene.



HIFU Halsløft

Du kan få behandlingen utført i ansikt og hals (Bilde: Regents Park Aesthetics)

Er resultatene umiddelbare?

Du vil sannsynligvis legge merke til at huden din føles litt fastere med en gang, men virkelige resultater starter etter 2-3 måneder, når det nye kollagenet som ble stimulert under behandlingen når hudens overflate. Etter dette bør du se fyldigere, mer stram hud med mindre slapphet. Disse effektene kan vare i rundt 12 måneder før du føler at du vil dra tilbake for en ekstra økt.

Er det smertefullt?

Ikke i det hele tatt. Den probelignende enheten glir over huden, og det meste du burde føle er litt varme og litt kribling.

Hvor kan jeg få det gjort?

Regents Park Estetikk tilby behandlingen med priser fra £ 150.

Se Også: