Hvordan få parkeringsbilletter kansellert - når du kan klage på en bot og vinne

Parkeringsplasser

Horoskopet Ditt For I Morgen

En trafikkverge utsteder en parkeringsbillett.

Hvordan få parkeringsboten veltet(Bilde: Getty Images)



Å komme tilbake til bilen din og se en billett slått på frontruten er noe som kan irritere selv de mest rolige sjeler - spesielt hvis det er urettferdig.



Den gode nyheten er at du ikke trenger å ta det liggende. Ikke bare kan du anke, men flertallet av menneskene som får bøtene sine omgjort - så spurte vi klageoppløsningseksperter Løs for deres beste tips for å få opphevet parkeringsboten din.



Trinn ett, ikke betal opp

Parkeringsbot

Bare fordi den er der, betyr ikke det at du ikke kan bestride den (Bilde: Getty Images)

Hvis du har fått en billett og ikke synes det er rettferdig, kan du godt klage på den. Bare ikke betal opp først. Når du har betalt har du effektivt innrømmet og tatt ansvar, og du kan derfor ikke klage på billetten.

Parkeringsbilletter fordobles ofte i pris hvis du ikke betaler dem i løpet av de første 14 dagene, men ikke la det skremme deg. Så lenge du anker innen 14 dager, trenger du ikke å betale hele prisen - selv om du taper.



Du har 28 dager på deg til å klage. Du bør forvente svar med 14 dager. Her er det hvor du kan finn rådets kontaktinformasjon .

hvor mange døde i Tsjernobyl

Parkeringsbillett appellerer

35.816



Billetter opphevet i 2012

51%

Klagene får medhold

Resolver.co.uk

Begrunnelse for anke

Hvis en parkeringsbillett føles urettferdig, er det en god sjanse. Men for å gjøre livet ditt enklere, her er noen av de vanligste grunnene for anke:

  • 3 minutters regel: Hvis du får en billett de første tre minuttene etter ankomst, dvs. mens du var i gang med å kjøpe billett eller finne maskinen, kan du klage. Beslutningen vil imidlertid avhenge av rådet.
  • Dårlig skilting: Hvis du har parkert i en parkeringsplass og har mottatt en parkeringsbillett for å ha parkert i feil bukt, kan du klage på billetten hvis skiltene som viser informasjonen ikke var klare eller synlige, eller har feil fakta (dvs. feil veinavn) .
  • Billetten er ikke synlig: Hvis du har kjøpt en billett og den ikke var synlig, det vil si at den hadde falt av dashbordet, kan du klage på dette. Din sjanse for å lykkes avhenger av rådets skjønn i denne saken.
  • Holder for blått merke: Hvis du har et blått merke, kan du bruke parkeringsmåler og betale og vise parkeringsplasser gratis. Blå merkeholdere er heller ikke lov til å klemmes fast.
  • Helligdagsparkering: De fleste parkeringssonene er gratis på helligdager, men noen områder belastes fortsatt. Sjekk skiltene før du parkerer. Hvis du har billett når den skal være gratis, kan du klage.

Les mer

Forbrukerrettigheter
Dine refusjonsrettigheter i High Street Hvordan klage på et lønningslån Mobiltelefonkontrakter - dine rettigheter Dårlige anmeldelser - hvordan få refusjon

Når du ikke kan påstå

Noen ganger må man bare hoste opp

  • Måler ødelagt: Hvis måleren er ødelagt eller dekket, kan du ikke parkere der i løpet av de kontrollerte timene. For betaling og visning bør du bruke en alternativ maskin i nærheten som opererer under samme tider og avgifter.

  • Parkering utenfor bukten: Hvis du har parkert utenfor en bukt eller parkeringsplass, er du ansvarlig for en billett. Dette kan være til og med ett hjul utenfor bukten eller delvis ute. Hvis du er delvis ute, kan du vurdere å appellere, men det er begrensede sjanser for å lykkes. Hvis bilen din er mer enn 50 cm fra fortauet, er du også ansvarlig for en billett.

  • Dobbel gul linje: Doble gule linjer er ingen parkering når som helst med mindre du har et blått merke. Noen ganger kan du kanskje stoppe for å laste eller laste av, men ikke mer enn det. Hvis det er to striper på fortauskanten med jevne mellomrom, har du ingen rettigheter til å laste eller laste på dette tidspunktet, og blå merker fungerer ikke. Det samme gjelder også hvis linjene er røde.

Formildende omstendigheter

Hvis du blir overkjørt mens du prøver å kjøpe billett, er jeg ganske sikker på at du ikke blir belastet (selv om ett råd prøvde)

Du kan også klage hvis det er andre faktorer som forklarer din tilstedeværelse der. Disse inkluderer:

  • Bil ødelagt

  • Ved hjelp av en nødssituasjon eller rydding av rusk fra veien

  • Slipper av en syk pasient på sykehuset

  • Nylig dødsfall

  • Delta på en begravelse

  • En bukt er suspendert, men bilen din var allerede parkert der

  • Bilen din ble stjålet den gangen

Bare sørg for at du har bevis for å støtte påstanden din hvis noen av disse var sanne.

Hvis rådet avviser klagen din

Ikke godta & apos; nei & apos; for et svar

Hvis rådet avviser anken din - og husk at mange av dem sender ut en standard varsling som et første skritt - så be om en klagemelding. Dette vil bli sendt til deg i innlegget, og du må fullføre det.

Når den er fullført, må du lage en kopi for postene dine og deretter sende saken videre til klagetjenestene.

hvordan lage pølser

Les mer

Hvordan senke kostnadene ved å kjøre
Hypermiling - Slik bruker du 40% mindre drivstoff Telematikk - hva det er og hvordan det fungerer 6 ting du bør sjekke FØR du får en MoT De billigste bilene du kan kjøpe

Anken er en gratis tjeneste, med fire forskjellige klageinstanser.

Anken gjøres enten med post, online, telefon eller noen ganger ansikt til ansikt. Avgjørelsen fra anken er effektivt bindende, da det er begrensede alternative alternativer.

Topptips: Få bevis

Få bilder av skiltene, spesielt hvis de tar feil

Sørg for at du tar bilder av bevisene, det skjulte skiltet, parkeringsbilletten din osv. Og sender dette videre med saken din.

Inkluder gatebildet, veiskilt, og hvis du betaler med meter, er det skilt på måleren.

Se Også: