10 best betalende friluftsjobber - og 6 av dem betaler mer enn gjennomsnittlig britisk lønn

Ansettelsesrettigheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Byggmester og arkitekt på byggeplass

Byggefagfolk kan tjene lønn som treffer tusenvis over landsgjennomsnittet(Bilde: Getty)



Britisk vær kan være notorisk temperamentsfullt, men hvis du kan trosse det, er det noen fordeler å få.



Og med fordeler mener vi lønn som grenser til 40 000 pund i året - og du får puste inn frisk luft hele dagen hver dag - ja, ingen klimaanlegg noensinne en gang til.



holly willoughby modellkarriere

Vi har slått oss sammen med et globalt arbeidssted Faktisk for å avsløre Storbritannias 10 mest betalende utendørsroller - fra karrierer som lar deg lære på jobben til andre som krever lange grader - men det kan lønne seg.

Roller som kommer inn på den varme listen inkluderer jobber innen vitenskap, sport, konstruksjon og til og med film, og seks av dem betaler mer enn gjennomsnittlig britisk lønn - som Office for National Statistics for øyeblikket opplyser til £ 27 271.

De to best betalende rollene - miljøsjef og senior landskapsarkitekt - betaler en gjennomsnittslønn på nesten 37 000 pund i året - det er nesten en tredjedel over nasjonal lønn.



Topp 10 best betalende utendørs jobber

Kilde: Faktisk

Bill Richards, administrerende direktør i Indeed sa: 'I vår liste ser vi en rekke utendørsroller som tilbyr gode alternativer til 9-5 skrivebordsjobber.



'Ikke bare betaler disse rollene godt, de tilbyr også mobilitet og fleksibilitet som er i høy etterspørsel hos den moderne jobbsøkeren.

Arbeidere er ute etter ikke bare en innbringende lønn, men også en fleksibel timeplan (Bilde: Getty)

'Ytterligere fordeler som frisk luft, en ikke-stillesittende livsstil og en fleksibel timeplan kan alle hjelpe ansatte til å oppnå en god balanse mellom jobb og liv.'

Faktas data viser også at fleksibilitet blir stadig viktigere for den moderne arbeidssøkeren.

game of thrones-finalen lekket

Dette er ikke bare en britisk trend - poster viser at søk etter & fleksibelt arbeid & apos; har hoppet 42% siden 2013 i ni av 12 store markeder.

Les mer

Tips for å få ny jobb
De 25 beste jobbene i Storbritannia Hvordan avslutte jobben godt Unnskyldninger for å få fri til et intervju De hvite løgnene som kan koste deg en jobb

I Storbritannia er antall søk etter setninger som & apos; remote & apos ;, & apos; home & apos; og & apos; fleksibel & apos; er alle opp år for år for 2017.

Ny teknologi gjør det lettere for arbeidstakere å forbli tilkoblet på forskjellige steder, og som et resultat mister flere av dem interessen for den tradisjonelle 9 til 5 -modellen.

Faktisk sa et økende antall arbeidere nå ønsker å sette sin egen timeplan, organisere sine egne prioriteringer og få arbeidet utført på sine egne premisser.

Richards la til: 'Den tradisjonelle kontormiljøet blir mindre attraktiv for yngre generasjoner av arbeidere - men de som er interessert i en utendørs karriere, må huske på at været er en sentral, men uforutsigbar variabel når det er utendørs.

'Utendørsroller er også kjent for å omfatte omfattende reiser, i noen tilfeller eller for å kreve overtid. Dette kan være et spennende prospekt for noen arbeidssøkere, mens det for andre vil bety å gi opp en komfortabel rutine. '

Les mer

hvilke detaljer som kreves for bankoverføring
Bli selvstendig næringsdrivende
Hvordan jeg tjener en formue ved å bake eBay business insider hemmeligheter Hvordan få det til som frilanser Hvordan få et boliglån når du er selvstendig næringsdrivende

Å jobbe utendørs - dine rettigheter forklart

The Health and Safety Executive (HMS) regulerer loven om helse og sikkerhet på arbeidsplassen. Den beskriver typer risiko etter jobbtype , for eksempel roller innen konstruksjon og prosjektering, og praksisene arbeidsgiveren din bør ta for din sikkerhet.

Det er viktig å merke seg:

kellie maloney kjendis mesterkokk
  • I henhold til arbeidsplassen (helse, sikkerhet og velferd) forskrifter 1992, må arbeidsgiver opprettholde en rimelig temperatur på arbeidsplassen - selv om ingen spesifikk maksimumstemperatur er angitt av myndighetene. Det & rimelige & apos; nivået avhenger av arbeidsplassen, for eksempel et bakeri, et kontor eller et lager.

  • Arbeidsgivere må gjennomføre en risikovurdering for helse og sikkerhet for sine ansatte for å vurdere og kontrollere risiko på arbeidsplassen.

  • Arbeidsgivere må ta med risikoen ved utendørsarbeid i enhver vurdering.

Les mer

Ansettelsesrettigheter
Hva er minstelønnen? Forstå null-timers kontrakter Hva du skal si til sjefen din er du syk Hva skal jeg gjøre hvis du blir overflødig?

Når du arbeider utendørs, må følgende retningslinjer oppfylles av arbeidsgiveren:

  • Passende personlig verneutstyr må utstedes.

  • Arbeidere må være klar over temperaturnivåer og kunne kjenne igjen symptomer på varme / kulde.

  • Arbeidsgiver må vurdere å innføre hyppigere, korte hvilepauser, og oppmuntre ansatte til å ta kald drikke under varmt vær og varme drikker under kaldt vær.

Se Også: