'Hvordan jeg gjorde min lidenskap for baking til en internasjonal virksomhet' - Mamma avslører hvordan en online virksomhet forandret økonomien hennes

Tjene Penger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Alexandra Harding på kjøkkenet sitt hjemme i Tunbridge Wells, hvor hun baker skreddersydde kaker og cupcakes for firmaet hennes kalt Vintage Rose Cupcakes(Bilde: Foto: Philip Coburn)



I århundrer har Storbritannia blitt sett på som en nasjon av handlende-men vi er i ferd med å bli til en nasjon av e-handlere.



Nesten halvparten av oss har tjent litt ekstra penger ved å gjøre hobbyer og ferdigheter til penger som tjener penger på nettet, og vi bruker det som en måte å oppnå livsmål og en bedre balanse mellom arbeid og liv.



stephen gately død sannhet

Mamma Alex Harding lager vakre vintageinspirerte blomstercupcakes og har henvendt seg til internett for å hjelpe henne med å selge dem.

Hun begynte å bake etter å ha slitt med å finne passende kaker til barna sine som hadde matallergi. Vintage Rose Cupcakes utviklet seg etter at Alexs familie og venner sa at hun skulle gjøre sine kreative ferdigheter til en virksomhet.

Det begynte med baking for barna mine

(Bilde: Foto: Philip Coburn)



Alex, 42, fra Tunbridge Wells, Kent, sa: Jeg fikk ganske kreativ baking for barna mine, og jeg begynte å eksperimentere. Jeg ville dukke opp på salg av skolekaker med mine kreasjoner. Det var en god måte å prøve ting på og få meninger.

Mine varemerke kaker er blomster og vintageinspirerte cupcakes-med roser og hortensia-og disse er fortsatt mine favoritter. Men jeg elsker å lage alle slags kaker til enhver anledning, fra bryllup til fødselsdager og dåp.



Jeg får mange bestillinger fra lokalbefolkningen, men jeg bestemte meg for å se om jeg kunne øke ting via internett.

Jeg var ikke sikker på hvordan det ville fungere med mine spesifikke produkter. Jeg gjør alt selv, inkludert leveranser, så det betyr at jeg bare kan reise så langt. Det er viktig med mine vakre kaker at de kommer i perfekt stand. '

Enklere enn du kanskje tror

(Bilde: Foto: Philip Coburn)

Jeg ble overrasket over hvor lett det var å komme i gang. Jeg kjøpte en nettstedspakke fra Namesco.co.uk-det var bokstavelig talt en e-butikk i en eske. Mannen min hjalp meg med noen av teknikkbitene.

Du kjøper en mal og fyller deretter ut hullene med bilder og informasjon.

Det fungerer så bra for meg. Jeg leverer fortsatt bare lokale leveranser, men jeg får mange bestillinger fra hele landet, hovedsakelig for gaver til folk som bor rundt i området.

'Jeg får til og med bestillinger fra utlandet med folk fra USA, for eksempel som ønsker å sende håndlagde varer til venner og familie for bursdager og andre anledninger.

Dette er en fin, jevn ekstra ting som kommer igjennom og holder virksomheten min veldig fin.

Det har styrket ting og gir meg større rekkevidde. Jeg vil veldig gjerne kunne levere lengre unna, men jeg må se nøye på det, ettersom det er avgjørende for min virksomhet å finne den rette kureren.

Gode ​​tips for å tjene penger på å selge på nettet

Nettsteder som eBay og Etsy har gjort det lettere å tjene penger på en hobby, lidenskap eller ferdighet på nettet

Mange av oss er kreative eller dyktige på fritiden, og sjansen er stor for at det er noen der ute som er villige til å kjøpe det du kan lage.

Alt fra å selge klær, håndverk, bakervarer, smykker eller kunst - kan bli en hyggelig liten inntekt.

ole gunnar solskjaer man edd

Vi har slått oss sammen med Richard Stevenson fra nettbutikkprogramvareleverandøren ePages.com for å dele den beste taktikken for suksess:

1. Produktinspirasjon

Internett er en uendelig inspirasjonskilde og en flott måte å sjekke at produktene dine er på trend.

En rekke nettsteder spesialiserer seg på å identifisere produkttrender, som f.eks trendhunter.com og bestproducts.com .

strengt tatt kommer dansende stjerne sex tape

Twitter, Instagram og Reddit kan også gi gode tips.

Ved å søke etter hashtags kan du raskt oppdage interessante nye produkter.

Markedsplasser som f.eks Amazon har også bestselgere og Movers & Shakers -funksjoner for å hjelpe deg med å forske. Amazons internasjonale nettsteder og kinesiske portal Alibaba kan være en flott kilde til varme nye produkter å importere og videreselge.

2. Sosialt salg

Du trenger ikke bruke en formue på reklame for å tjene penger på å selge online. Munn til munn fra venner og kunder er fortsatt det kraftigste verktøyet.

Invester tid for å bekjempe produktene dine og dyrke en fan-base.

Markedsfør fansenes innlegg på Facebook, Twitter og Pinterest for å vinne ny trafikk og skape diskusjon og spenning fra nettkunder.

Målet er å begeistre tidligere kunder med rabattkuponger i et nyhetsbrev eller på sosiale medier.

3. Del din lidenskap

Psykologer mener at en felles lidenskap for produkter er et innebygd behov hos oss alle. Forbrukerne foretrekker en forhandler som de kan stole på som ekspert på et emne.

Bruk sosiale mediekanaler for å fortelle historien din og vise hvordan du liker produktene eller tjenestene du selger. Du kan øke eksponeringen ved å bli omtalt på hobby- eller profesjonelle kroppswebsteder.

Ved å feire andre lignende forhandlere får du tilgang til et bredere fellesskap av relevante kunder.

4. Markeder og betalinger

Send inn produktene dine til markedsplasser som Amazon.co.uk og eBay.co.uk som har stor trafikk. Det finnes også alternativer som f.eks notonthehighstreet.com . Nettbutikkprogramvare tilbyr nå 'flerkanals' salg, slik at alle online kanaler kan styres av ett system.

Markedsplasser gjør det enkelt og greit for folk å betale, for eksempel Pay with Amazon, som bare tar noen få klikk. Sørg for at du ønsker populære alternativer som Paypal og WorldPay velkommen, i tillegg til sjekker og BACS -overføringer.

meningsmåling

Har du en online virksomhet?

0+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Se Også: