10 beste billige London kafeer og restauranter

Mat

Horoskopet Ditt For I Morgen

Enten du er en Londoner eller bare besøker, kan det være en utfordring å finne et billig spisested. Vi har spurt anmeldelse og booking nettsted TripAdvisor for de mest populære budsjettrestaurantene og kafeene.



1. Og Pellici

E Pellici's, som ligger på Bethnal Green Road i hjertet av Londons East End, serverer hjemmelagde engelske og italienske retter.



OneTripAdvisor -reisende sa: Så flott opplevelse! Maten er fantastisk, og det samme er personalet. Du føler deg som familie i det øyeblikket du går gjennom døren. Frokost serveres hele dagen, og du kan bestille hvilken som helst kombinasjon av det som står på menyen.



2. Eventyrskipet

En kafé designet i stil med et skip og drives av The Hackney Pirates, en ideell veldedig organisasjon som støtter unge mennesker i læringen, og serverer kaffe, smørbrød og kaker.

En TripAdvisor-reisende sa: Fantastisk kaffe, en perfekt kjølt atmosfære både for å jobbe og for en prat, toppet med førsteklasses mat og kaker.

3. Terrys kafé

Basert i Southwark, har Terry & s servert tradisjonelle, hjemmelagde, engelske retter fra lokalt produserte produkter siden 1982.



En TripAdvisor -reisende sa: En virkelig fantastisk London -kafé. Fantastisk mat og mye av det.

amy winehouse dødsårsak

Fire. Cafe Deco

En kafé med art deco-tema i Vest-London, som serverer frokost, lunsjer og kaffe hele dagen fra lokale råvarer.



En TripAdvisor -reisende sa: Dette stedet er bare flott. Personalet er vennlig og tilbyr utmerket kundeservice, og maten er til å dø for!

5. Stoler og kaffe

Dette etablissementet i Fulham er en kafé om dagen og en bar om natten, og serverer spesialkaffe, aperitiffer og et utvalg av småretter, inkludert ost og kjøttpålegg.

En TripAdvisor -reisende sa: Nydelige eiere og den desidert beste kaféen i Fulham, som serverer den beste kaffen på denne siden av London. Mat skuffer heller ikke.

oppsiden sann historie

6. Ny London Cafe

Denne familiedrevne kafeen ligger like ved Islington's Upper St, og tilbyr et utvalg av engelske og middelhavsretter og økologisk kaffe.

En TripAdvisor -reisende sa: Jeg har vært her til frokost og brunsj mange ganger, og det skuffer aldri. En varm velkomst er garantert og maten er himmelsk.

7. Oz Cafe

Denne lille kafeen har en praktisk beliggenhet i nærheten av Kings Cross og Euston, og serverer engelsk frokost, smørbrød og et utvalg av varme og kalde drikker.

En TripAdvisor -reisende sa: Virkelig god tilberedt frokost, inkludert veggie -alternativer. Meget god verdi og rask service. Vil definitivt spise her igjen.

8. Pizza Union

En restaurant i kantinestil som serverer gourmetpizzaer på mindre enn tre minutter fra vedovner.

august premium obligasjonsvinnere

En TripAdvisor -reisende sa: Pizza Union er virkelig vanskelig å utsette. Pizza tilberedt på super rask tid, smaker godt og den er super billig. En absolutt vinnende kombinasjon! Kan ikke vente med å gå tilbake.

9. Parparellu

Denne kaféen og konditoriet i nærheten av Hammersmith serverer et utvalg av tradisjonelle maltesiske salte og søte snacks, for eksempel signaturen pastizzi.

En TripAdvisor -reisende sa: Veldig imøtekommende atmosfære og utmerket service. Vi likte den typiske maltesiske maten, den var deilig!

10. Kokeb

Kokeb ligger i Nord -London, en familiedrevet restaurant som serverer etiopisk mat.

En TripAdvisor -reisende sa: Vi hadde en flott opplevelse på Kokeb. Maten ser ut til å være veldig autentisk, er veldig velsmakende og er laget med mye kjærlighet av eieren av restauranten, en fantastisk kvinne. Vi anbefaler det definitivt.

For å få tipsene våre om å spare penger, samt de beste tilbudene og tilbudene vi har sett, kan du abonnere på NEWSAM Money sitt ukentlige nyhetsbrev nedenfor.

Du kan også like oss på Facebook for å få penger til å spare ideer, nyheter og guider ...

Se Også: