Cadbury har gitt ut et utrolig nytt utvalg av påskeegg - inkludert de laget av Daim

Cadbury Ltd.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ble dette egget sendt fra himmelen?



Ja, påskeegg er bra, men uansett hvor mye du liker sjokolade, blir det litt slitsomt å ha åtte av de samme store melkesjokoladeeggene.



Tøft liv, vi vet, men traumet kan endelig være over, ettersom Cadbury nettopp har avduket et utrolig nytt påskeegg som helt er laget av den faktiske Daim -baren.



Mens supermarkeder overalt har midtganger og ganger midt i påskesjokolade, selger bare ett av dem det nye Daim -egget: Asda.

Du er perfekt for meg (Bilde: Cadbury)

Sånne som Tesco og Sainsbury's vil selvfølgelig følge etter hvert, men foreløpig vet vi hvor vi skal gjøre vår neste matbutikk ...



Ifølge produktbeskrivelse, eggeskallet med melkesjokolade er fylt med atten ganger 25 g porsjoner Daim -bar per hvert skall - mye sjokolade. Så det er heldig at vi er så store fans av Daim ...

Pluss et stort egg betyr mindre tid brukt på å pakke ut ... (Bilde: Handout)



Men hvis det ikke var nok, vil du også få en deling av den nydelige sjokoladen ved siden av, for hvem har egentlig tid til sjokoladebarer i standardstørrelse i påsken?

Daim -egget er en del av Cadburys nye påskeområde, hvor alle eggene er laget helt av dine favoritt sjokoladeplater, ettersom det også inkluderer frukt og nøtt og crunchie.

Les mer

Sjokolade
Naken sjokoladebarer quiz Ren sjokoladeglede Gi aldri hunden din sjokolade Krympende sjokoladeplater

Ulempen? Det er ikke billig, med eggene for 10 pund hver. En heftig prislapp med tanke på at Asda også selger for tiden tre av deres mindre egg for en tenner.

Men det er tross alt påske, og tydeligvis kommer vi ikke til å spise alt på en gang ...

Se Også: