'Ung' vlogger sjokkerer fansen når feilen avslører at hun er en middelaldrende kvinne som bruker filter

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fra Snapchat til Instagram, de fleste sosiale medier apper er nå oversvømmet med bilder av folk som bruker filtre.



Nå har en populær «ung» vlogger hvis videoer baserte seg på et filter sjokkert fansen, etter at en teknisk feil under en direktesending avslørte at hun var en middelaldrende kvinne.



Vloggeren, som gikk av «Deres høyhet Qiao Biluo», så ut til å være en glamorøs ung kvinne, og skrøt av mer enn 100 000 følgere på Douyu.



En nylig live-stream med en annen bruker, Qingzi, avslørte imidlertid at hun hadde brukt et filter.

Vloggeren, som gikk av 'Deres Høyhet Qiao Biluo', så ut til å være en glamorøs ung kvinne (Bilde: Youtube)

Når filteret var fjernet, innså fansen sannheten (Bilde: Youtube)



I følge en rapport fra The Global Times oppfordret fans vloggeren til å vise ansiktet hennes under direktesendingen, men hun nektet og sa: Jeg kan ikke vise ansiktet mitt før jeg mottar gaver verdt 100 000 yuan ($11 950). Jeg er tross alt en pen vert.

Tilhengere sendte opprinnelig donasjoner til henne på hele £4.780.



En feil i filteret hennes gjorde imidlertid at det virkelige ansiktet hennes snart ble synlig, noe som førte til at mange forlot live-strømmen i massevis.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå
Sosiale medier

Og nå som hennes virkelige ansikt er avslørt, har mange av hennes opprinnelige følgere sluttet å følge henne, ifølge rapporten.

Vloggeren har også nå suspendert plattformen hennes.

Nyheten har utløst en debatt om virkningen av å bruke filtre på videoer. Mens noen har tatt side med vloggeren og hevder at seerne burde vite at hun brukte et filter, hevder andre at strategien hennes var en luring.

Men alt er ikke tapt for Deres Høyhet Qiao Biluo. Basert på den omfattende dekningen av historien hennes, har kanalen hennes nå over 650 000 følgere!

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: