Du vil aldri gjette hva disse to skal gjøre sammen (vær så snill å holde det rent)

Merkelige Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

De ser ikke så glade ut for kunngjøringen, men det er de tilsynelatende(Bilde: PA)



Vi innrømmer at vi ikke forstår dette, og derfor deler vi det med deg.



Så, Radio 1 gob Chris Moyles og Spice Girl Mel C kommer til å spille sammen i Jesus Christ Superstar. Se, helt rart.



Chris roper vanligvis mye og snakker om seg selv enda mer under Breakfast Show -sporet på Radio 1 og Mel, vel ... hun synger litt nå og da ... noen ganger.

Chris & apos; overrasket ansikt. Og også hans selvgode ansikt. (Bilde: Kanal 4)

Men de har begge meldt seg på Andrew Lloyd Webbers produksjon av serien.



Moyles vil spille den onde kong Herodes (vi kan liksom forstå castingen der) og Sporty Spice blir Mary Magdalene (vi har prøvd å forstå den, men mislyktes).

Jeg har vært så heldig å opptre på arenaer over hele verden og spille hovedrollen i Londons West End, men det å ta rollen som Mary Magdalene i den utrolige Jesus Christ Superstar må være en av mine mest spennende utfordringer hittil, sa Mel. om kunngjøringen, noe som betyr at enhver Spice Girls -gjenforening definitivt er ute av kortene (vi lever dessverre fortsatt i håp).



Ah, Spicey minner (Bilde: REX)

Mens Chris, som en gang dukket opp i X Factor: Battle of the Stars og deretter ga ut et album med coverversjoner som han sannsynligvis spiller hver kveld før han sovner, sa dette om den bisarre kunngjøringen.

'Å motta en telefonsamtale fra Andrew er veldig kult, men når han ber deg om å være med i musikalen hans, er det ganske fantastisk, og det er bare en ting å svare med - og det er ja. Absolutt. Mamma kommer til å bli godt spent.

Tilsynelatende kommer han til å prøve å passe inn i radio 1 -showet rundt turen, som starter 21. september. Men vi er sikre på at nasjonen ikke vil bry seg om han må gå glipp av noen, så bestemmer han seg for at et liv på veien er for ham og lar Greg James ta over permanent, til slutt.

Se Også: