TV-programleder Andi Peters var i Toy Story 2 i en blink-og-du kommer til å savne det

Andi Peters

Horoskopet Ditt For I Morgen

Disney ga ut sin fulle trailer for Toy Story 4 i går som viser Bo Peep's retur og en hel rekke nye og kjente ansikter.



Snakk vendte seg til hvem som ville komme i Toy Story 4 da folk spekulerte i hvem Keanu Reeves spiller (vi vet, så se etter avsløringen 5. april).



Pixar er kjent for sine påskeegg og små komoer, men det er en du kanskje har glemt - eller til og med savnet - og det er TV -programlederen Andi Peters.



Peters spilte hovedrollen i Toy Story 2 selv om du ikke ville vite det med mindre du tok hensyn til alle karakterene i filmen.

Tilbake i 2016 da nasjonen så The Lion King på TV, tok Peters til Twitter for å minne alle.

'Selv om jeg er en stemme i Toy Story 2, er jeg det; The Lion King er fremdeles min favoritt Disney -film, og den er på C4 akkurat nå. '



holly willoughby harley quinn

Hvis du lurer på, er han bagasjebehandler nr. 1.

Peters flytter bagasjen når han sier 'Hold det - det kommer et par poser til fra terminalen!' akkurat som Woody og Jesse prøver å forlate flyet de er fanget på.



Andi Peters i Toy Story

Andi Peters i Toy Story

elliot wright eks kone

Men hvorfor den tilfeldige komoen? Det viser seg at det ikke var så tilfeldig. Andis rolle var takket være en dokumentar med Toy Story -regissør John Lasseter om filmen 1999.

Han ble deretter tilbudt en linje av direktøren, som tilsynelatende falt gjennom da han ikke hadde et fungerende Visa for USA.

Andi forklarte senere: 'Visa jeg måtte lage C4 -programmet om Toy Story tillot meg ikke også å spille inn v/o.' De fikk det til å fungere skjønt, og resten, som de sier, er historie - eller rettere sagt en tilfeldig cameo.

Vi lurer på hvem som dukker opp i den nye Toy Story 4?

Les mer

Toy Story 4
Utgivelsesdato A & apos; ny begynnelse & apos; for Woody Full trailer Første øyekast

Toy Story 4 er ute 21. juni 2019.

Se Også: