Premier League -stjernen Kieran Richardson avslører hvordan han gikk av stabelen i Manchester United, men ble reddet av Gud

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Troende: Sunderlands Kieran har avslørt at han fant religion og ble 'frelst' av Jesus Kristus(Bilde: NNP)



Kieran Richardson har avslørt hvordan han ble reddet av Gud etter at livet hans gikk av stabelen i Manchester United.



Premier League -fotballstjernen fortalte en kirkemenighet fredag ​​at alt han kunne tenke på på Old Trafford var raske biler, sprit og sex.



Midtbanespilleren på 5,5 millioner pund, som nå spiller for Sunderland, sa: Jeg ville gå ut etter et spill, bli full, gå til nattklubber, møte kvinner.

Du skulle tro at jeg levde et godt liv, men i meg selv var jeg ikke lykkelig. Karrieren min gikk av stabelen.

Folk sier at for å lykkes må du ha penger og en god jobb, men det er ikke sant. Kieran, 27, fortalte tilbedere i sitt første vitnesbyrd i Good Word Ministries -kirken nær Durham at livet hans endret seg for alltid etter at Man United ble slått av Chelsea i FA -cupfinalen i 2007.



Han gikk på klubb etter kampen for å drukne sorger og møtte kona Natalie Suliman, en from kristen. Det var et stort endringspunkt, sa han. Kieran, som tjener rundt 25 000 pund i uken og har spilt for England, tilbød å ta henne med på ferie til Barbados, men hun sa at hun bare ville dra hvis han gikk med henne til kirken.

En søndag sa pastoren: ‘Vil noen i kirken gi livet sitt til Jesus?’ Av en eller annen grunn stod jeg opp. Jeg følte meg så spesiell - det var en gal følelse. Nå elsker jeg fotball, men gir ære til Gud.



Se Også: