Xbox Live Games with Gold: De nyeste Xbox One og Xbox 360 gratisspillene for november 2017

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hver måned lager Microsoft to spill gratis for Xbox Live Gold-medlemmer å laste ned i en begrenset periode på begge Xbox One og Xbox 360



Siden november 2015 har de to gratis Xbox 360-spillene også vært bakoverkompatible med Xbox One, noe som betyr at eiere av Microsofts nåværende gen-konsoll kan effektivt få fire gratis spill i måneden.



Spillene er dine å beholde selv om du dropper Xbox Live Gold-abonnementet ditt etter å ha lastet dem ned.



regningen lagt nå

Selv om du ikke eier en Xbox One ennå, kan du fortsatt hente disse spillene gratis så lenge du har en Xbox Live Gold-konto. Bare logg inn på Xbox-nettstedet, gå til tittelens oppføringsside og løs inn tilbudet. Spillet vil da vises i konsollens 'Klar til å installere'-liste hvis du kjøper en Xbox One i fremtiden.

Nedenfor er de gratis Xbox Live-spillene med gull for november. Og ikke glem å sjekke ut vår Xbox-tilbudsside for oppdaterte konsollpriser.

Xbox One

Trackmania Turbo : 1. nov. - 30. nov

Franetisk flerspillerracing venter



Trackmania er en høyhastighets arkaderacer med fokus på stunts, og har hele 200+ baner (derav den påfølgende 'manien'). Det er også en solid nivåredigerer som lar deg konstruere dine egne racerbaner, og en lokal 4-spiller delt skjerm-modus, noe av en absolutt sjeldenhet i disse dager.

Tales from the Borderlands (episode 1-5) : 16. november - 15. desember

Borderlands sin cel-shaded kunststil passer utmerket til et Telltale Game



2K Games' FPS RPG-serie Borderlands møter Telltales pek-og-klikk-eventyrformel her. Du finner sted på planeten Pandora etter hendelsene i Borderlands 2, og kontrollerer to forskjellige karakterer som er fanget opp i jakten på mystiske hvelvnøkler som gir tilgang til huler fylt med kraftig teknologi.

når er oscars 2014 på tv

Det vanlige Telltale-formatet gjelder her, med en forgrenende historie påvirket av spillervalg og dialogalternativer. Noen kjente Borderlands ansikter pop-up underveis, inkludert bedårende/irriterende poplåserobot Claptrap

Xbox 360

Netter inn i drømmer : 1. nov. - 15. nov

Denne elskede 20 år gamle hiten kommer til Xbox One

Opprinnelig utgitt på Nå Saturn tilbake i 1996 er NiGHTs en actiontittel delt inn i to hovedspilltyper. Når du spiller som ett medlem av et tenåringspar, vandrer du i et trist drømmelandskap og må samle gjenstander i løpet av en viss tid.

Deretter smelter karakteren din sammen med NiGHTS, en tidligere håndlanger av spillets hovedantagonist. Som eteriske harlekinnatter kan du nå fly rundt på nivået, beseire fiender og navigere gjennom ringene.

Hvis du har gode minner fra denne fan-favorittklassikeren, er denne remastrede versjonen verdt å laste ned.

Deadfall Adventures : 16. november - 30. november

X markerer aldri, aldri stedet

jenson button kjæreste louise

Dette førstepersons actioneventyrspillet setter deg i skoene til James Lee Quatermain, oldebarnet til den legendariske litterære helten Allan Quatermain. Du vil jakte på skatter, løse gåter og avverge nazister i et forsøk på å finne noe som heter The Heart of Atlantis.

Den høstet ikke mye ros ved utgivelsen, men hvis du nynner høyt på Indiana Jones-temaet mens du spiller, kan det gjøre opplevelsen litt morsommere.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: