WWE NXT TakeOver: Phoenix - spådommer, forhåndsvisning, kampkort og mer

Andre Idretter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dagen før WWE Royal Rumble 2019 har NXT -mannskapet enda en sjanse til å være snakk om helgen.



NXT TakeOver: Phoenix sendes direkte fra Talking Stick Resort Arena i Phoenix, Arizona lørdag 26. januar.



De gule merkets store begivenheter på WWE Network har konsekvent vist seg å være fantastiske show du ikke har råd til å gå glipp av.



Og med utviklingsavdelingens vaktliste og kort stablet med kvalitet, løper John Isherwood nedover kampene.

Matt Riddle møter Kassius Ohno på NXT TakeOver: Phoenix (Bilde: © WWE)

Singler matcher

Matt Riddle mot Kassius Ohno

For tredje gang skal Matt Riddle og Kassius Ohno i kveld rase på et NXT TakeOver, og dette er garantert det siste i serien. Tidligere på NXT TakeOver: WarGames, tok Riddle ned Ohno på få sekunder. Denne gangen bør vi se noe litt lenger. Ohno har opptrådt som den store mannen på campus opprørt av den kule nye gutten fra byen som dukker opp på skolen. Han var kongen, og nå har gåten ankommet, alle tror han er mannen, og han dater hodet cheerleader. Kan veteranen ta ned den unge oppstarten?



The King of Bros har vært suveren siden han debuterte, og logikken tilsier at en mann som burde fortsette å være en stor stjerne i selskapet får seieren her. Gåte for seieren, bror! Det store spørsmålet er om vi får se Keith Lee engasjere seg? Riddle og Lee har historie og har hatt mye interaksjon på skjermen mye sent. Hælvending innkommende?

Forventet vinner: Matt Riddle



Ubestridt tid står overfor War Raiders på NXT TakeOver: Phoenix (Bilde: © WWE)

Tag Team -kamp for NXT Tag Team Championship

Undisputed Era (c) vs War Raiders

Spenningen har omringet Rowe og Hanson siden de signerte fra Ring of Honor. Etter at Authors of Pain forlot Raw and Heavy Machinery på samme vei, har War Raiders blitt the big man tag team på NXT. Disse guttene kan bevege seg, slik de beviste igjen under den utmerkede War Games -kampen da de slo seg sammen med Ricochet og Pete Dunne mot den ubestridte tiden.

Tag -tittelkamper på TakeOver -arrangementer har en tendens til å stjele showet, og UE har vært i spissen for mange av dem - kampen med Moustache Mountain på NXT TakeOver: Brooklyn IV er et høydepunkt. Denne kampen har alle verktøyene for å være enda en knekker. Forvent å se de store mennene dominere med makt sammen med å vise frem noen av de prangende trekkene sine, og forvent også at Kyle O & Reilly og Roderick Strong bruker hvert hæltriks i boken for å få en fordel i forhold til sine større motstandere.

storebror-deltakere 2014 uk

Tiden har vært på topp en stund nå, men er det på tide med en endring? Kanskje ja, men jeg kan se O'Reilly og Strong bruke tallspillet med Adam Cole og Bobby Fish for å snike denne gjennom og War Raiders for å få sin Viking -kroning på WrestleMania -helgen.

Forventede vinnere: Ubestridt epoke

Richochet står overfor Johnny Gargano på NXT TakeOver: Phoenix (Bilde: © WWE)

Singelkamp for NXT North American Championship

Ricochet (c) mot Johnny Gargano

Hver kamp på en NXT TakeOver har muligheten til å være en showstealer, men denne burde virkelig være nattens kamp. Ricochet har vært 'en fuego' for å sitere Mauro Ranallo, siden han ankom NXT og hans opptreden på War Games var enda en viktig oppføring for dette menneskelige høydepunktet.

Helt siden han åpenbarte seg som Aleister Blacks angriper, har Johnny Gargano vært enda mer en fryd å se. Å se hvor revet han var da hans tidligere rival Tommaso Ciampa kom inn i burkampen og hjalp ham med å ta ut Black var ren perfeksjon. Disse to har talentet til å sette på en fartsfylt, hardtslående kamp full av høye flygende og tekniske trekk.

Er det på tide at NXTs nesten mann endelig vinner gull? Johnny Wrestling blir Johnny Champion lørdag kveld.

Forventet vinner: Johnny gargano

Shayna Baszler møter Bianca Belair på NXT TakeOver: Phoenix (Bilde: © WWE)

Singelkamp for NXT Women's Championship

Shayna Baszler (c) mot Bianca Belair

Dronningen av spader Shayna Baszler, som kommer på baksiden av et utmerket sett med tittelutvekslinger med Kairi Sane, har lett etter en ny utfordrer. Med Nikki Cross på vei til hovedlisten og Sane tilsynelatende er fanget i blandingen av kvinners tag -team nå, er det på tide at noen andre går opp, og det er EST for NXT. Disse to damene kommer til å sette på en virkelig hardtslående, brutal affære her.

Belair er ekstremt trygg, og hun er un-de-feat-ed-som hun vil fortelle deg. Hun er kul, hun er kåt og hun har stått opp mot Shayna - og hennes Horsewomen -kohorter - de siste ukene, inkludert drapsmannen et par uker tilbake på NXT TV. Sikkert vil Horsewomen bli involvert her, men med et blikk på WrestleMania -sesongen og den potensielle avgangen til Raw Women's Champion Ronda Rousey, kunne vi se fortsettelsen av en annen ubeseiret serie, mens vi går mot et potensielt stort pengekamp for Horsewomen kl. Metlife stadion? Det er en mulighet

Forventet vinner: Bianca Belair

Tommaso Ciampa står overfor Aleister Black på NXT TakeOver: Phoenix (Bilde: © WWE)

Singelkamp for NXT -mesterskapet

Tommaso Ciampa (c) vs Aleister Black

NXTs svarte hjerte har gjort det på topplisten nå som en av de lengste regjerende NXT -mesterne i historien. Tommaso Ciampa holdt 'Goldie' i over 183 dager og har vært en ond glede som mester. Etter å ha fulgt opp sitt utrolige forsvar mot Velveteen Dream, skal Ciampa endelig møte Aleister Black i en en-mot-en-omkamp om tittelen.

Black's korstog for å vinne tilbake tittelen og hevne angrepet fra Ciampas tidligere DIY -lagkamerat, Johnny Gargano har vært den viktigste historien som dominerte NXT nylig, og til tross for fornektelser fra alle sider har spøkelsen til et av NXTs fremste tag -lag fra fortiden tatt seg sammen igjen for en stor tur på toppen av det gule merket kan være noe spesielt å se.

Ciampa vil ta sikkerhetskopi av hans fremragende sosiale medier i ringen, og vi vet at den nederlandske ødeleggeren vil slippe løs hans harde sparkende, atletiske stil i det som lover å bli en stor hendelse i stor tid. Vil Scourge of NXT vinne ved å gjøre det selv? Jeg tror ikke det, og der ligger veien vår til NXT TakeOver: New York come WrestleMania weekend.

Forventet vinner: Tomasso Ciampa

Les mer

NEWSAM WWE eksklusive intervjuer
Rhyno David Starr Adrian Street Trippel H

Fullt kort

1. Matt Riddle vs. Kassius Ohno - Singelkamp

2 Ricochet (c) vs. Johnny Gargano - Singelkamp for NXT North American Championship

3 The Undisputed Era (c) vs. War Raiders - Tag team -kamp for NXT Tag Team Championship

4. Shayna Baszler (c) mot Bianca Belair - Singelkamp for NXT kvinners mesterskap

5. Tommaso Ciampa (c) vs. Aleister Black - Singelkamp for NXT -mesterskapet

legen som peter capaldi

Se WWE NXT TakeOver: Phoenix live på WWE -nettverket ved midnatt lørdag 26. januar.

Du kan følge all handlingen som den skjer i NEWSAM Sport WWE NXT TakeOver: Phoenix Live Blog fra 23:00.

Se Også: