De verste bredbåndsleverandørene heter - så vel som hvem som tilbyr den beste servicen

Kundeservice

Horoskopet Ditt For I Morgen

De største leverandørene var langt fra de beste



Folk som registrerer seg for Storbritannias største bredbåndsleverandører kan gjøre en feil.



Det er ifølge en ny studie, som spurte kundene hvor fornøyd de var med leverandøren.



Og selv om BT, Sky, TalkTalk og Virgin Media leverer nesten ni boliger av ti med bredbånd, rangerte de alle i nederste halvdel når det kom til tilfredshet, forbrukerforening Hvilken? funnet.

Det er skandaløst at de største leverandørene fortsatt svikter kundene sine med dårlig bredbånd, spesielt når vi vet at mangeårige kunder er mest sannsynlig å betale for mye, sier Natalie Hitchins, Hvilke? leder for hjemmeprodukter og -tjenester.

manchester united vs liverpool kanal

Som kom på bunnen

TalkTalk var nederst - men det var ikke alene ved foten av bordet (Bilde: PA)



Sist på ligatabellen var TalkTalk og Sky - som endte på siste plass. På spørsmål var bare halvparten av kundene fornøyd med tjenesten.

TalkTalk ble kritisert for kvaliteten på kundeservicen og teknisk støtte - og scoret ikke engang godt for pengene for pengene.



når starter ksi-kampen

Sky var foran TalkTalk i de fleste kategorier, men mer enn to Sky -kunder av tre (67%) sa at de sannsynligvis ville bytte bredbåndsleverandør.

TalkTalk -kunder rapporterte mest sannsynlig svært lave hastigheter (27%) og hyppige forbindelsesbrudd (21%) de siste 12 månedene. Derimot rapporterte også 22% Sky -kunder om svært lave tilkoblingshastigheter.

Kunder på Sky -bredbånd rapporterte om problemer (Bilde: AFP/Getty Images)

En talsmann for TalkTalk sa: 'Selv om disse resultatene er skuffende, ser vi allerede flere kunder enn noensinne som bor hos oss mens vi fortsetter å lansere store serviceforbedringer.'

BT snek seg bare inn foran Sky og TalkTalk - og scoret 51%. Kundene var spesielt imponert over verdien for pengene fra telegiganten.

En av fem BT -kunder sa at de hadde problemer med svært lave hastigheter (20%) eller frafall fra tilkoblingen (20%).

charlie wilson (kriminell)

Virgin Media gikk litt bedre, med en kundescore på 58%. Imidlertid var Virgin -kundene langt mest sannsynlig å klage på prisøkninger - med mer enn halvparten (54%) som sa at det var et problem.

Virgin -kunder vil også mest sannsynlig stå uten tilkobling i flere timer eller dager om gangen (17%), eller har hatt problemer med ruteren (21%).

Virgin Media sa: 'Vi fortsetter å investere rundt 1 milliard pund i året på nettverket vårt, i tillegg til våre produkter og tjenester, for eksempel nye intelligente WiFi-funksjoner i hjemmet. Vi er forpliktet til å levere en førsteklasses service til våre kunder. '

De beste bredbåndsleverandørene

Ikke alle leverandører leverte stress så vel som Facebook (Bilde: Westend61)

Ikke alle klaget på leverandøren sin.

Zen Internett viste seg å være mest pålitelig - og vant tilfredsstillelsesstudien for andre år på rad.

88*.8

Zens grunnlegger Richard Tang sa: Vi vet at kundene ønsker en tjeneste som er rask, pålitelig og støttet av eksperter som virkelig bryr seg.

avbryt amazon prime gratis prøveversjon

Han la til: Dessverre er den britiske bredbåndsindustrien beryktet for forferdelig kundeservice, prisøkninger i mellomkontrakten og dårlig verdi for pengene. '

Men så er det en enkel løsning for det.

Hvilken? S Hitchins sa: Alle som er misfornøyd med sin nåværende leverandør, bør ta tilbake kontrollen og bytte til en bedre avtale - du kan få bedre service og spare hundrevis av pounds i året.

Beste og verste bredbåndsleverandører rangert

  • 1. - Zen Internett
  • 2. - Utility Warehouse
  • 3. - Plusnet
  • 4. - John Lewis bredbånd
  • 5. - SSE
  • 6. - Postkontor
  • 7. (felles) - Virgin Media
  • 7. (felles) - Vodafone
  • 9. - BT
  • 10. - (Felles) Sky
  • 10. - (Felles) TalkTalk

Les mer

Angrip regningene dine
Kutt telefonen, TV -en og bredbåndet Hemmelighetene til billig forsikring Bytt til en billig energileverandør Hvordan spare penger i supermarkedet

Se Også: