Er Stephanie Davis og Jeremy McConnell den neste Katie Price og Peter Andre? Par oversvømmet med magasinetilbud

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

HOVED Stephanie Davis og Jeremy McConnell, Katie Price og Peter Andre

(Bilde: Kanal 5/PA)



Stephanie Davis og Jeremy McConnell kan bli den neste Katie Price og Peter Andre etterhvert som fansen blir besatt av romantikken sin utenfor huset.



Selv om den tidligere Hollyoaks -stjernen fremdeles er på Celebrity Big Brother, er kjæresten hennes blitt kastet ut og det er forstått at paret har blitt oversvømmet med lukrative magasinetilbud.



Nasjonen har fulgt deres blomstrende romantikk på reality 5 -showet på Channel 5, og forholdet deres utviklet seg på kamera til tross for at Stephanie hadde en kjæreste - Sam Reece - utenfor huset.

Jeremy McConnell og Stephanie Davis ble nære i løpet av sin tid i huset (Bilde: REX)

Stephanie Davis avslører følelser for Jeremy McConnell

Magasinetilbud kommer allerede (Bilde: Kanal 5)



Imidlertid kan paret nå følge i fotsporene til Katie Price og Peter Andre, som dokumenterte sitt liv sammen med en franchise med fly-on-the-wall realityserier-inkludert When Jordan Met Peter og Katie & Peter: The Baby Diaries- og magasinomslag.

Les mer: Jeremy mistet tragisk mor, søster og bror i løpet av måneder etter hverandre



Papa Johns festpizza

En kilde fortalte NEWSAM Celebs at de har mottatt MYE tilbud fra publikasjoner som ønsker å dokumentere sitt neste trekk.

Katie Price og Peter Andre på Soho Hotel i London sentrum, og promoterer sitt nye show

Katie og Peter bygde en reality -tv -franchise rundt forholdet deres (Bilde: PA)

Etter å ha sett de tidlige stadiene spille ut på TV, er det ingen overraskelse at folk er opptatt av å se hva som skjer videre.

Det kommer etter at Jeremy avviste advarslene hans tidligere CBB -huskamerat kunne jukse på ham hvis de tenner flammen igjen når serien er ferdig.

Les mer: Gemma Collins beroliger Stephanie Davis med at hun VIL være sammen med Celebrity Big Brother -kjærligheten til Jeremy McConnell

Under en opptreden på Celebrity Big Brother's Bit On The Side, rådet gjestepanellisten John McCririck den irske hunken om ikke å starte et forhold til Stephanie.

beste stedet å kjøpe gull

Påpekte at hun jukset kjæresten Sam Reece da hun kom sammen med ham, understreket hesteveteranen: 'Hun gjorde det mot ham, og hun vil gjøre det mot deg! Hun går fra mann til mann og har ingen lojalitet. '

Jeremy virket imidlertid ikke overbevist og prøvde sitt beste for å forsvare Stephanie.

Les mer: Sa Stephanie & apos; er det i? & Apos; under Celebrity Big Brother & apos; SEX ACT & apos; med Jeremy?

'Jeg har brukt så mye tid med henne,' forklarte han. 'Dere ser bare en time på 24 som er filmet hver dag. Hun har fortalt meg så mange ting. Vet du at en fyr aldri har tatt henne ut og betalt middag før?

'Det handler ikke om å spise og spise. Hun er forelsket i å være forelsket. Jeg vil vise henne den siden av livet. Hun er bare 22 år gammel-hun er fortsatt en baby. Jeg vil vise henne en annen side til gutta. '

Til tross for Sam på utsiden av huset, kom Stephanie og Jeremy veldig nært i løpet av sin tid sammen på realityshowet.

Emma Willis gjorde stjernen flau

Selv programlederen Emma Willis kunne ikke motstå en x-vurdert spøk da hun intervjuet Jeremy etter at han ble kastet ut i forrige uke.

satse kongelig babynavn

Hun holdt ikke tilbake da hun lurte på forholdet hans til den avskedigede Hollyoaks -skuespilleren, spesielt den kvalmende sexhandelsscenen paret behandlet seerne til på fredagskveldens høydepunkter.

'Vi kommer mer inn på Steph, som du gjorde, i løpet av din tid i huset,' lurte Emma og tjente en massiv latter fra publikum, men rødmer fra Jeremy.

meningsmåling

Blir Stephanie og Jeremy nye Katie og Peter?

0+ STEMMER SÅ LANGT

JaIkke

Se Også: