Meghan Markle babynavn: To overhaler Diana som favoritter med bookmakere som skal velges

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

To navn har overgått Diana som favoritter blant bookmakere som skal velges av Meghan Markle og prins Harry etter at graviditeten hennes ble avslørt i en overraskende kunngjøring på Valentinsdag.



Navnene Alfie og Alexandra er frontløperne med én bookie for hva prins Harry og Meghan Markle vil velge å kalle sitt andre barn.



Siden paret allerede har en ung sønn som heter Archie, har kunngjøringen fått kongelige fans til å velge andre navn som begynner med bokstaven A.



Dronningen er angivelig alltid den første som vet om babyens navn og fødsel, men det har ikke stoppet spekulasjoner om potensielle favoritter.

Ladbrokes plasserer Alfie og Alexandra som frontløpere begge med odds på 4-1, og veddemål på babyens kjønn har sett både en gutt og en jente priset til 10-11.

Alex Apati, fra Ladbrokes, sa: 'Stor gratulasjon til Harry og Meghan med nyheten om graviditeten - selvfølgelig vil all oppmerksomhet nå vende seg til navnespillet, og slik tingene er står Alfie og Alexandra i spissen . '



søndag sky ferne mccann

Han la til: 'Archie var en moderne vri på et tradisjonelt navn, så det er ingen overraskelse at Charles/Charlie er der oppe når ting står på 5-1 stykker.'

Følg NEWSAMs liveblogg om Megans kunngjøring her



Prins Harry og Meghan Markle, hertugen og hertuginnen av Sussex, kunngjorde at deres nye baby er på vei (Bilde: Misan Harriman)

Andre navn foretrukket av punters inkluderer Elizabeth og Philip - navnene på Harrys besteforeldre dronningen og hertugen av Edinburgh - med odds 6-1, mens Diana - navnet på hertugens mor, er priset til 10-1.

Og som tingene ser ut, er det Alfie og Alexandra som leder an 4/1 stykket, med Charles/Charlie og Florence begge 5/1 skudd.

Andre steder sier 6/1 at de kaller sin andre fødte Freddie eller Arabella, med Doria et mindre sannsynlig skudd på 12/1 og Diana 10/1 i tipping.

Hertuginnen av Sussex 'graviditet markerer den neste fasen i Meghan og hertugen av Sussex' liv i USA.

Meghan og Harry droppet kongelivet i fjor for en ny fremtid i USA (Bilde: AFP via Getty Images)

Paret offentliggjorde overraskelsen på Valentinsdag (Bilde: Getty Images)

Det var ingen hemmelighet at de drømte om å ønske et nytt tillegg velkommen-en lillebror eller søster for den 21 måneder gamle Archie Mountbatten-Windsor.

Harry sa til aktivisten og sjimpanseeksperten Jane Goodall i 2019 at han bare ville få to barn av hensyn til planeten.

Da doktor Goodall sa: 'Ikke for mange,' svarte hertugen: 'To, maks.'

Men i november 2020 kom det frem at Meghan hadde fått et abort.

Hun skrev i en artikkel for New York Times om hvordan hun satt 'i en sykehusseng og så på mannen min som gikk i stykker da han prøvde å holde mine knuste biter'.

Det var ingen hemmelighet at de drømte om å ønske et nytt tillegg velkommen (Bilde: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA-EFE / REX / Shutterstock)

'Jeg visste at jeg mistet det andre, da jeg holdt fast i det førstefødte barnet mitt,' sa hun.

Hertuginnen ble mye skryt av veldedige organisasjoner for å sende en kraftig melding til andre som har opplevd det samme traumet ved å snakke om saken.

Harry og Meghan sluttet som arbeidende kongelige i mars 2020 for å kunne tjene egne penger i USA og være fri for kongelige begrensninger.

Home for Sussex-familien er nå et hus på 11 millioner pund for alltid i Montecito, California, og paret har sikret seg avtaler på flere millioner pund med Netflix og Spotify.

Hertug og hertuginne & rsquo; s første barn Archie Harrison Mountbatten-Windsor ble født 6. mai 2019, og hertugen beskrev hans fødsel som 'den mest fantastiske opplevelsen jeg noen gang kunne ha forestilt meg'.

Meghan introduserte verden for to dager på Windsor Castle og sa: 'Det er magisk, det er ganske fantastisk. Jeg har de to beste gutta i verden, så jeg er veldig glad.

Hun la til: 'Han har det søteste temperamentet, han er virkelig rolig.'

Hertugen og hertuginnen beskytter Archies privatliv, og vil kanskje gjøre det enda mer med den nye babyen etter at de gikk av fra kongelige plikter.

Det antas lite sannsynlig at paret vil presentere det nye medlemmet av familien på samme måte.

Da Archie ble født, nektet de å bekrefte hvor dette skjedde, selv om fødselsattesten hans senere avslørte at han ankom det private Portland sykehuset i London.

Archies dåp var også en privat affære, som de fleste kongelige dåp, men Harry og Meghan ga ikke ut navnene på faddere.

Archies første måneder ble tilbrakt i helligdommen til Frogmore Cottage - the Sussexes & apos; bolthole i Windsor Home Park i Berkshire, nær dronningens bolig Windsor Castle.

Et første blikk på spill har avslørt Alfie og Alexandra for å være de nåværende favorittene (Bilde: Getty Images/iStockphoto)

Den verneverdige eiendommen, som har fire soverom og en barnehage, ligger nær de svingete innsjøene, skogkledde hauger, glader, turer og broer i hagene ved Frogmore.

Renoveringen kostet 2,4 millioner pund av skattebetalere & apos; penger, men Harry og Meghan har siden betalt en ukjent sum på forhånd for utleie og oppussing av perioden.

Harry og den amerikanske tidligere skuespilleren Meghan hadde begge ambisjoner om å bli foreldre.

Hertuginnen beskrev en gang morskap som å være på hennes 'bøtteliste', mens Harry ofte fortalte hvordan han ville elske å få barn, spesielt etter at hertugen og hertuginnen av Cambridge hadde sine egne.

Det kom ikke som en overraskelse da Kensington Palace kunngjorde i oktober 2018, bare fem måneder etter at Harry giftet seg med ex-Suits-stjernen, og da de begynte en travel tur til Australia og New Zealand, som hertuginnen ventet.

Gå aldri glipp av et kongelig øyeblikk

Hertugen og hertuginnen av Cambridge jubileumsbilder

Hold deg oppdatert med alle de siste nyhetene fra dronningen, Charles, William, Kate, Harry, Meghan, George, Charlotte, Louis, Archie og resten av familien.

Vi sender de beste kongelige nyhetene direkte til innboksen din, slik at du aldri trenger å gå glipp av noe. Registrer deg på vårt nyhetsbrev her.

heidi klum og sel

Temaet hadde til og med dukket opp i parets forlovelsesintervju.

'Vet du, jeg tror et skritt om gangen, og forhåpentligvis vil vi stifte familie i nær fremtid,' sa Harry.

I forkant av bryllupet antydet Meghan også å starte sin egen yngel.

På en tur til Belfast mindre enn to måneder før den store dagen, spøkte Meghan da hun ble vist et innovativt utvalg for nyfødte: 'Jeg er sikker på at vi på et tidspunkt trenger det hele (mye).'

Det var i et intervju i 2016 at hun sa at det å bli mor var på hennes 'bøtteliste'.

'Jeg kan ikke vente med å stifte familie, men i tide,' sa hun.

Under Meghans graviditet kalte en glad Harry babyen 'vår lille bump', og hertuginnen ble kjent for gjentatte ganger å ha vugget magen.

Da hun var syv måneder & apos; gravid, likte Meghan en baby shower med venner i New York, og reiste til USA på et privatfly som angivelig er betalt av tennisstjernen Serena Williams.

Amal Clooney og Jessica Mulroney var blant gjestene som dukket opp på det overdådige femstjerners Mark Hotel.

De samlet seg på det dyreste hotellrommet i USA, Penthouse Suite, som koster rapporterte 75 000 dollar (57 000 pund) per natt.

Kvinnene brukte tiden sin sammen på å lære å arrangere blomster, med innsatsen sin sendt til Repeat Roses, en organisasjon som gir uønskede blomster til gode formål som hospicer.

Da Archie kom, så det ut til at Harry og Meghan lett kunne ta foreldreskapet.

På en tur til Haag like etter fødselen beskrev hertugen sin nyfødte som 'veldig stille'.

Fire måneder etter at Archie ble født, var Meghan tilbake på jobb og lanserte en kapselklærsamling til fordel for Smart Works -veldedigheten.

Hun spøkte da hun forlot lanseringsarrangementet: 'Jeg må komme tilbake til babyen - det er matetid.'

Meghan hadde en vellykket fødselsopplevelse på det praktfulle Portland Hospital, men forventes å ønske sitt andre barn velkommen i utlandet.

Han eller hun vil være den eldste kongelige i den nåværende arvefølgen som er født i utlandet.

Under lockdown fortalte begge Sussexene om hvordan de verdsatte tiden de tilbrakte med Archie.

Etter Meghans seier i sin personvernkamp mot Associated Newspapers Limited denne uken, takket hun Harry, moren Doria Ragland og hennes juridiske team for deres 'ubarmhjertige støtte' som fulgte 'to lange år med forfølgelse'.

Kunngjøringen om hennes graviditet vil bli sett av noen som Meghan går videre og legger den juridiske saken bak henne.

Ladbrokes siste spill

Royal baby sex

Gutt - 10/11
Jente - 10/11

Royal baby navn

Alfie - 4/1
Alexandra - 4/1
Charles/Charlie - 5/1
Firenze - 5/1
Arabella - 6/1
Freddie - 6/1
Grace - 6/1
Elizabeth - 6/1
Alice - 6/1
Philip - 6/1
Alexander - 8/1
Vinn - 7/1
James - 8/1
Diana - 10/1
Emily - 10/1
Spencer - 12/1
Doria - 12/1
Thomas - 20/1
William - 25/1

Se Også: