Arbeidsskattefradrag hopper til 3.040 pund for å hjelpe familier under koronaviruskrisen

Fordeler

Horoskopet Ditt For I Morgen

Barnepass Mamma

Beløpet du får stiger(Bilde: Getty)



er Ole Brumm en jente

Millioner av familier vil se arbeidsskattefradragene hoppe denne uken, sammen med barnetrygd og universelle kredittbetalinger.



Som en del av et tiltak for å støtte husholdninger under koronaviruspandemien, er grunnelementet i skattelettelser for arbeidstaker økt med 1.045 pund til 3.040 pund ettersom en fireårig frysing endelig tar slutt.



Økningen vil vare til 5. april 2021 og vil bety at de kvalifiserte får et ekstra løft ettersom tusenvis av ansatte møter uker og måneder med usikkerhet under den globale krisen.

Beløpet en fordringshaver eller husstand vil ha fordel av vil avhenge av deres omstendigheter, inkludert husstandens inntekt, men økningen kan bety opptil £ 20 ekstra hver uke.

Arbeidsskattefradrag betales til de som har de laveste lønningene - inkludert de som har blitt rammet av den nåværende krisen - du kan finn ut hvor mye du kan kreve og hvordan du søker om arbeidsskattefradrag, her .



Regjeringen oppgraderer også barnetrygd, andre skattefradragssatser og terskler, og vernetillegg med 1,7%, noe som påvirker mange av de som har de laveste inntektene.

Disse økningene trådte i kraft 6. april, men individuelle betalingsdatoer vil variere avhengig av omstendighetene dine.



Du trenger ikke å gjøre noe, og du vil motta eventuelle økte betalinger automatisk.

Hvorfor stiger betalingene?

Familier har ikke sett betalingen stige siden 2015 (Bilde: Getty)

Satsene på ytelser i yrkesaktiv alder, inkludert universell kreditt og godtgjørelse for arbeidssøkere, vil øke til våren fordi en fireårig nedfrysing av ytelser nærmer seg slutten.

Satsene deres ble begrenset i 2016 etter en avgjørelse av den tidligere konservative kansleren George Osborne.

Frysingen påvirket arbeidssøkers godtgjørelse, sysselsettings- og støttepenger (personlige godtgjørelser og arbeidsrelatert aktivitetskomponent, inntektsstøtte, skattekreditt for barn og arbeidsliv (ikke-funksjonshemmede), boligpenger (ulike godtgjørelser/premier og LHA-satser), Universell kreditt og barnetrygd.

Fra april vil disse fordringshaverne se inntektsøkningen øke med 1,7%, i tråd med inflasjonen.

Universell kreditt

Universell kreditt stiger fra £ 317,82 til £ 323,22 i måneden for fordringshavere i alderen 25 år eller eldre og som mottar standardgodtgjørelsen.

er du strandkroppsklar modell

For par med et felles krav og hvor en (eller begge) partnerne er 25 år eller over, vil grensen hoppe fra 498,89 pund til 507,37 pund i måneden.

I de neste 12 månedene vil det imidlertid være en ytterligere økning på toppen av den årlige oppgraderingen, som tilsvarer 1 040 pund i året, eller 20 pund i uken.

Som et resultat vil betalingene øke fra £ 317,82 til £ 409,89 i måneden, for fordringshavere i alderen 25 år eller eldre som mottar standardgodtgjørelsen.

Kansler Rishi Sunak har også lagt til 1000 pund ekstra i den universelle kredittstandarden for de neste 12 månedene for å støtte dem som er selvstendig næringsdrivende og uten arbeid under koronakrisen. Ekstrautbetalingen tilsvarer & apos; sick-pay & apos; for de som har kontrakt.

Her er det du trenger å vite.

Sysselsettings- og støttepenger, inntektsstøtte og arbeidssøkertillegg

Disse betalingene stiger fra £ 73,10 til £ 74,35 i uken, for en enslig person i alderen 25 år eller eldre, eller en enslig forelder i alderen 18 år eller eldre.

Barnetrygd

Barnetrygden vil hoppe fra £ 20,70 til £ 21,05 i uken.

Arbeidsskattefradrag (unntatt barneomsorgselementet) og skattefradrag for barn (unntatt familieelementet) vil også øke med 1,7%.

Hvis du tidligere meldte deg ut av barnetrygd på grunn av din inntekt, kan du søke på nytt på grunn av koronavirus -krisen.

asda påske åpningstider 2019

Det nåværende systemet sier at hvis du tjener 50 000 pund eller mer, kvalifiserer du ikke for hele beløpet, mens de som tjener 60 000 pund eller mer ikke kvalifiserer for en krone. Alle i denne braketten som har mistet inntekten på grunn av krisen eller tatt en 20% hit på grunn av frist, kan nå være kvalifisert for hele pakken. Her er det du trenger å vite om de siste endringene i barnetrygden.

Funksjonshemming og omsorgspenger

Funksjonshemming og omsorgspenger stiger også med 1,7% i år.

Den høyere deltakelsesgodtgjørelsen øker fra £ 87,65 i uken til £ 89,15.

Omsorgspenger vil flytte fra £ 66,15 i uken til £ 67,25.

Den ukentlige prisen for personlig uavhengighetsbetaling (PIP) og funksjonshemming for funksjonshemmede (DLA) vil også stige i takt med inflasjonen. Den forbedrede PIP -dagligleien og den høyeste prisen for DLA vil øke fra £ 87,65 i uken til £ 89,15.

Se Også: