Kvinnens 34O bryster 'slutter ikke å vokse' og etterlater henne konstant vondt i ryggen

Amerikanske Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kayla Romero byste er en størrelse 34O(Bilde: Caters News Agency)



coleen nolan kim woodburn

En kvinne sier at hennes 34O bryster ikke kommer til å slutte å vokse og har slitt med uutholdelige ryggsmerter fra å bære den ekstra vekten.



Kayla Romero, 27, sa også at brystene hennes er så store at brystvortene blir større enn størrelsen på håndflaten.



Kayla, som bor i Houston, Texas, sa at bysten hennes har fortsatt å øke siden hun var 12 år, og hun vokser allerede ut to 34O -BH -er hun kjøpte i november for £ 80 ($ 108).

Hun sa: 'Det er vanskelig nok å prøve å finne bh -er i størrelse O, som også er dyre, jeg aner ikke hvordan jeg skal finne størrelse P'er. Jeg vil ikke engang tenke på hvor dyre de blir.

'Jeg har allerede sett på nettet for neste størrelse fordi brystene mine allerede begynner å overspille av de nye bh -ene mine, men jeg har ikke sett en P noen steder. Det er et mareritt. '



27-åringen får konstante ryggsmerter (Bilde: Caters News Agency)

Da Kayla var 12, og var ganske flat-chested, kjøpte moren henne en trenings-bh for første gang, som hun sa var en 'god passform'.



'Innen en uke passet det meg ikke lenger da brystene mine raskt begynte å vokse,' sa hun.

er isbjørn høyre- eller venstrehendt

'I løpet av tre måneder hadde jeg nådd en størrelse DD, og ​​siden da fortsetter brystene mine å vokse og vokse.

'Et av mine mest levende minner fra omtrent denne tiden var i gymtimene på skolen, en av skolemobberne begynte å le av brystene mine og sa at jeg hadde hatt en brystjobb og sa at jeg ikke skulle løpe for fort, eller jeg vil gi meg et svart øye.

'De andre barna ville synge & quot; henger brystene dine lavt? vingler de til gulvet? & apos; på meg hele tiden.

'Fra det tidspunktet ble jeg lattermild på skolen min. Jeg ble fortvilet og kunne ikke forstå hvorfor jeg var så forskjellig fra alle de andre jentene, ingen andre hadde DD i en alder av 12 år.

Kayla sa at brystene hennes vokser hver eneste måned (Bilde: Caters News Agency)

Kayla, som bare er 5 fot høy, sier at hun har konstant ulidelig ryggsmerter av å bære rundt den ekstra vekten av de enorme brystene sine og er desperat etter å gjennomgå en brystreduserende operasjon.

Hun har lansert en crowdfunder for å finansiere en brystreduksjon.

Hun sa: 'Brystene mine holder meg tilbake fra å gjøre så mye. Huset mitt er et vrak for øyeblikket fordi jeg har for store smerter til å klare å komme meg rundt og rengjøre skikkelig.

ronnie eller sullivan er

'Brystene mine går helt ned til navlen min uten BH, så det er enda vanskelig å rengjøre meg selv og ta vare på personlig hygiene. Dusjing, tørking og barbering er så vanskelige oppgaver for meg. Jeg svetter når jeg har tørket meg selv fra badekaret eller dusjen.

'Jeg kan ikke løpe eller svømme, eller til og med bøye meg skikkelig for å gjøre ting som å knytte skolissene eller hente fadderbarnet mitt når jeg er barnevakt. Det er konstant smerte hele dagen, hver dag.

'Varmen i Texas går over 100 grader flere ganger i året enn jeg kan telle. Tenk å ha O i temperaturen.

Kayla samler inn penger for å finansiere en brystreduksjon (Bilde: Caters News Agency)

'Jeg får varmeutslett under brystene mine, som etterlater meg med arr, og mine bh -er graver inn i huden min og noen ganger etterlater meg blødende kutt.

'I det øyeblikket jeg vil si at de vokser hver måned, gikk jeg ut for nye bh -er i forrige måned, og de begynner allerede å bli for små.

'Gjennom årene har jeg lært meg å ikke lete etter BH -er i butikkene fordi de ikke er i nærheten av store nok for meg, jeg må lete lenge etter den neste BH -størrelsen, ettersom jeg allerede har sett, men uten hell .

'Det er også umulig å finne badedrakter. Jeg kan ikke finne noen badedrakter i ett stykke som har nok støtte til å holde brystene oppe, og de fleste steder selger ikke bikinier i to deler separat.

'Hvis jeg finner en bikini som har en virkelig støttende BH, må jeg vanligvis kjøpe to i forskjellige størrelser. En som passer på bunnen og en mye større å passe på brystene mine. Så det er dobbel utgift. '

Kayla sa at brystene hennes er i sentrum av oppmerksomheten mens folk stirrer på brystet hennes, og i noen opprørende anledninger har folk tatt tak i dem.

hvor mye er Piers Morgan verdt

Støtt vår appell og hjelp til å redde julen for tusenvis av barn

The NEWSAM trenger din hjelp til å redde julen for tusenvis av barn i Storbritannia.

Vi samler inn penger til Redd Barna i Storbritannia, slik at den kan kjøpe gaver til noen av landets mest sårbare barn og tilby julemåltider til hardfamilier.

Hver krone du donerer til vår Save a Kid -juleopprop vil gjøre en forskjell.

Det kan bety at ett barn mindre går uten et varmt julemåltid eller betaler for den eneste gaven de får åpne.

Eller det kan hjelpe å kjøpe bøker og lærepakker for barn som risikerer å bli etterlatt på skolen.

Å støtte:

  • Ring: 0800 8148 148
  • Besøk: www.savethechildren.org.uk/NEWSAM
  • Send NEWSAM5 TIL 70008 for å donere £ 5 eller NEWSAM10 TO 70008 for å donere £ 10
  • Send en sjekk som skal betales til Redd barna i Storbritannia til Freepost Christmas Appeal 2020, Save the Children, 1 St John's Lane, London, EC1M 4AR. Save the Children Fund er en veldedig organisasjon registrert i England og Wales (213890), Skottland (SC039570) og IOM (199)

Hun sa: 'Tidligere har jeg hatt fremmede mennesker som gikk bort til meg og spurte om brystene mine var ekte, folk har til og med tatt dem for å se om de er falske.

beyonce utro mot jay-z

'Jeg har til og med hatt noen som kommer opp og motorbåter meg.'

Oppmerksomheten betyr at Kayla pleier å bli hjemme.

Hun sa: 'Så jeg går egentlig ikke ut lenger da brystene mine bare ser ut til å være et mål for skumle og rare mennesker. Det er fryktelig og jeg føler meg ikke trygg.

'Jeg er bare 27 år gammel, jeg har hele livet foran meg, jeg kan ikke engang begynne å forestille meg hvordan brystene mine blir når jeg er 40 år hvis jeg ikke får redusert.

'Jeg prøver desperat å få pengene sammen for operasjonen fordi jeg bare vil kunne leve livet mitt som en vanlig jente i tjueårene. Jeg vil ikke sitte fast inne og ha konstant smerter.

'Jeg vil være i stand til å gå ut og oppleve livet. Jeg vil være i stand til å bøye meg uten å få lys i hodet, og jeg vil ikke fortsette å måtte kjøpe nye bh -er hvert par måneder for resten av livet.

Å donere til innsamlingsbesøket her .

Se Også: