Kvinne som startet virksomhet med 25 pund i lockdown, kjøper nå første hus klokken 19

Små Bedrifter

Horoskopet Ditt For I Morgen

En kvinne som lånte 25 pund av besteforeldrene sine etter lockdown har gjort kjærligheten til å sy til en firefigret virksomhet-og nå er hun i gang med å kjøpe sitt første hjem.



Maisie Crompton, 19, eier Totes for You, et motemerke som spesialiserer seg på slagposer, klær, skrivesaker og trykk, med et påslag på 161 000 på TikTok.



Hun startet sin tote bag -virksomhet på høyden av lockdown med bare £ 25, men et år senere er hun på vei til å investere i sitt første hjem.



Men den tidligere supermarkedarbeideren sier at ideen hennes kom til ved et uhell mellom turnusene som supermarkedarbeider i fjor.

Da hun snakket inn på YouTube, sa Maisie: I den første lockdownen var jeg akkurat ferdig med A-nivåene og jobbet i Waitrose.

er madeleine mccann død
Maisie Crompton, 19

Den unge kvinnen har satt universitetet på vent for å drive virksomheten sin (Bilde: totesforyouu/Instagram)



Maisie Crompton, 19

(Bilde: totesforyouu/Instagram)

Jeg var veldig lei meg på fritiden, og jeg hadde en idé om å begynne å brodere, og det kom bare til meg - sekker.



Jeg ante ikke hvordan jeg skulle drive en bedrift enn si en vellykket virksomhet.

Jeg begynte med £ 25 som jeg faktisk fikk fra bestemoren min. Jeg kjøpte nåler, en broderiramme, broderitråd og toteposer for £ 25 alt fra Amazon.

Maisie sa at hun hadde begynt å sy som barn, og det «falt naturlig» for henne.

Hun begynte å selge designene sine på Depop fordi det ikke var selgeravgifter den gangen og ville designe og brodere alle posene hennes for hånd.

Har du en liten bedriftshistorie å fortelle? Ta kontakt: NEWSAM.Money.Saving@NEWSAM.co.uk

Maisie Crompton, 19

Maisie 's ordrer begynte å strømme inn etter at hun startet en Depop -konto (Bilde: totesforyouu/Instagram)

Maisie Crompton, 19

Hun lager totesekker, hettegensere og til og med personlige skrivesaker (Bilde: totesforyouu/Instagram)


Da bestillingene begynte å rulle inn, slet Maisie med å holde tritt med etterspørselen og kjøpte en broderimaskin, noe som betyr at hun kunne lage en totepose på ti minutter i stedet for tre timer.

Etter å ha lansert nettstedet hennes i juni, traff Maisie -ordre en annen milepæl, og omsatte for 4000 pund i den første måneden.

I september sa jeg opp jobben min i supermarkedet, noe som betydde så mye for meg, det var et tegn på hva jeg oppnådde, sa hun.

I januar i år hadde Maisie lansert flere nye produktserier, som forgrenet seg fra totes til gensere, hettegensere, notatbøker, trykk og planleggere - da hun omsatte fem figurer i måneden.

Hun fortsatte: Dag til dag får jeg mellom seks og 30 bestillinger bare avhengig av dagen.

Jeg var på et gap -år. Nå er jeg i et gapeliv, jeg har ingen planer om å gå til uni i nær fremtid, sa hun til sine følgere.

er vannmålere obligatoriske 2018

Jeg sparer slik at jeg kan få boliglån på et hus. Jeg vil helst ikke leie fordi jeg ser det som sløsing med penger.

Jeg er økonomisk stabil nok til at jeg har råd til å bo et fint sted, men det er bare ikke penger jeg virkelig vil bruke.

Se Også: