Kvinne sjokkert etter å ha bestilt Deliveroo og innsett at restauranten hadde lagt til £ 130 'liten bestillingsavgift'

Deliveroo

Horoskopet Ditt For I Morgen

Algerie Gomes

Algerie Gomes kunne ikke bry seg om å lage mat, men ville ikke betale 160 pund heller(Bilde: Kennedy News/Twitter)



En kvinne ble sjokkert etter å ha bestilt en Takeoo -takeaway og innså at restauranten hadde lagt til en liten sum på 130 pund.



Alegria Gomes, 29, kunne ikke gidde å lage mat da hun kom hjem fra jobb, så hun vendte seg til Deliveroo for å få mat hver kveld.



Hun brukte et minutt på å velge hva hun ville, før hun slo seg ned på en ny thairestaurant hun ikke hadde spist fra før - og begynte med å bestille det perfekte måltidet.

Men da hun gikk for å sjekke ut, skjønte hun at regningen hadde vokst med hele 130 pund ettersom restauranten hadde lagt til en liten bestillingsavgift, og tok henne totalt til 160,99 pund.

Et skjermbilde av bestillingen totalt

Restauranten har forsvart å belaste £ 130 for å levere et måltid for to, bare en 45-minutters kjøretur over London (Bilde: Kennedy News and Media)



Alegria, som sa at hun ikke var overrasket, da det vanligvis kostet £ 10 å puste & apos; i London, avbrøt raskt bestillingen og valgte en ovnpizza i stedet, men ikke før han delte nyhetene på nettet.

The New Thai Kitchen i Barking, øst i London, ble snart latterliggjort for gebyret - men de forsvarte beslutningen på grunn av hvor lang tid det ville ha tatt dem å levere til Algerie i Islington.



Alegria sa: 'Det var nesten som en umiddelbar avvisning. Jeg trodde jeg ikke bruker 160 pund. Jeg gledet meg til en takeaway, men suget mitt døde så snart jeg så den prisen.

'Hvis jeg er for lat til å lage mat, har jeg ikke noe imot å betale den vanlige prisen på 3,99-4,99 £, men du regner med å bruke så mye på et måltid i Knightsbridge som ikke sitter hjemme i leiligheten din.

Algerie Jones

Algerie Gomes bestemte seg for at hun ikke ville bruke 160 pund på en takeaway (Bilde: Kennedy News/Twitter)

'Du kan bruke så mye på å få en virkelig hyggelig matopplevelse, ikke to boller med takeaway i plast. Det er veldig annerledes.

'Vi hadde brukt evigheter på å bestille noe, så til slutt ga vi bare opp og lagde en pizza i stedet.

'Jeg ble ikke irritert av det. Det var lett og jeg fikk en latter av det. Jeg er sikker på at det er noen som er villige til å betale £ 160.

Hele regningen

Med £ 130 & apos; liten bestillingsavgift & apos; regningen kom på over £ 160 (Bilde: Kennedy News and Media)

'Å bo i London og Islington er uansett notorisk dyrt, så jeg syntes det var hyggelig å bli sjokkert over prisen fordi du blir vant til hvor dyre ting er. Det var morsomt.

'Jeg har ikke tenkt å bestille noe derfra siden, definitivt ikke hvis det kommer til å koste så mye. Jeg er sikker på at de ikke vil ha fått noen ordre på grunn av den belastningen. '

Alegria sier at hun ikke tenkte å kontakte Deliveroo om det fordi det hadde vært mer problematisk enn å lage maten selv.

Kommentarene deles på nettet

Gebyret ble latterliggjort på nettet, men restauranten forsvarte handlingene deres (Bilde: Kennedy News and Media)

The New Thai Kitchen hevder at de ringer hver kunde hvis deres bestilling er underlagt et stort gebyr for å se om de vil fortsette med levering og mener det er berettiget.

En talsperson for New Thai Kitchen sa: 'Som tjenesteleverandør har vi en viss avstand som vi tilbakelegger. Hvis ordren er utover det, må minimumsordren være så mye.

'Kunden har rett til å kansellere bestillingen, og hvis vi ser en bestilling som denne, ringer vi dem opp og forteller dem at de blir belastet et visst beløp og spør om de fortsatt vil fortsette, så kan vi kansellere det for dem .

'Hvis vi har en kunde i London sentrum, ville det ikke være mulig å sende en ordre på 5 £ halvannen time unna.

Hele regningen

Algerie valgte i stedet en ovnpizza (Bilde: Kennedy News and Media)

Hvem tror du tar feil? Gi oss beskjed i kommentarene.

'Gebyret er berettiget fordi hvis du tenker deg om, kan hvem som helst bestille gjennom Deliveroo hvor som helst, så du må se på avstanden som er tilbakelagt.

'Eieren har satt opp minimumsordren med Deliveroo, så hvis den er utenfor vårt sortiment, må minimumsordren være et visst beløp.'

Delivero sier at New Thai Kitchen ikke er fulle Deliveroo -partnere, noe som betyr at de ordner og betaler for sine egne leveranser.

Deliveroo sier at minimumsbestillingsgebyret på £ 15 var nådd på bestillingen til Alegria, så tilleggsgebyret skyldtes leveringsavstanden.

En talsperson for Deliveroo sa: 'På Deliveroo vil vi at våre fantastiske kunder skal ha den beste matopplevelsen.

'For å vise vår takknemlighet for kundene våre, har vi sendt gratis kreditt for å sikre at de får en god opplevelse neste gang.

'Vi har også snakket med restaurantpartneren for å gi råd om hvordan de kan forbedre kundeopplevelsen.'

Alegrias tweet, inkludert screengrab av hendelsen og tekstingen i tungen & apos; kanskje å flytte til Islington var ikke et stort rop & apos; har fått mer enn 1200 likes og retweets.

John Calvin svarte og sa: 'Dette er omtrent to ganger månedlig husleie for et herberge hvor jeg er akkurat nå.'

hugh dennis og claire skinner

Bruker @JJDodders sa: 'UHØYDIGHETEN med det' bruker £ 25 og får 15% avslag & apos; og du fikk ikke engang den rabatten til tross for at du brukte £ 160.

@waterb4by la til: 'Hvordan er £ 20 en liten ordre uansett.'

Har du en historie å dele? Vi vil høre alt om det. Send oss ​​en e -post på webfeatures@trinityNEWSAM.com

Se Også: