Man Utds Anthony Martial-mysterium: Usikkerhet før sesongen, skjorte-dilemma nr. 9 og overføringshåp

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Da Manchester United kom tilbake for trening før sesongen i begynnelsen av juli, var Anthony Martial iøynefallende i sitt fravær.



Kampanjen 2020-21 var uten tvil den tøffeste sesongen i karrieren på Old Trafford, og han gikk glipp av Frankrikes Euro 2020-lag.



Gitt hans skuffelse og skadeproblemer, var det forventet at den franske spissen ville være en av de første som dukket opp på klubbens Carrington -treningskompleks.



Men det var ingen tegn til 25-åringen. I det minste har det ikke vært noen observasjoner av Martial i bildene som ble publisert siden United begynte å trene 5. juli.

Treningssituasjonen hans er uklar, gitt at han har vært ute siden april med et kneproblem.

ipad pro 2021 utgivelsesdato
Anthony Martial har ikke blitt sett på trening for Manchester United på forhåndssesongen

Anthony Martial har ikke blitt sett på trening for Manchester United på forhåndssesongen (Bilde: Basseng via REUTERS)



Men klubbens motvilje mot å avklare situasjonen sier mye og gjør lite for å lette spekulasjonene om fremtiden hans i klubben.

Martial har et problem som han kanskje aldri har opplevd før i United. Selv da han og tidligere sjef Jose Mourinho hadde delt et kaldt forhold, var han fortsatt i strid med spilletiden.



Men nå ser det ut til at United raskt har gått videre uten ham.

Med Marcus Rashford, Edinson Cavani og Mason Greenwood tilgjengelig forrige sesong, har Martial blitt kastet til side - enten sittende på benken eller helt utelatt fra lagene.

De siste 18 månedene har vært suboptimale etter hans standard. Martial klarte bare fire mål i Premier League i 2020-21 og bare syv i alle konkurranser, hans verste avkastning på sine seks sesonger på Old Trafford.

Edinson Cavani og Marcus Rashford var i bedre målscoring fra forrige sesong

Edinson Cavani og Marcus Rashford var i bedre målscoring fra forrige sesong (Bilde: REUTERS)

Ikke la deg lure av hans nonchalante personlighet; dette er en spiller helt blottet for tillit, og skadesrekorden har bidratt til dette.

iphone 7s plus utgivelsesdato 2017

Kneskaden han pådro seg under Frankrikes seier over Kasakhstan tilbake i april kom etter at han hadde satt opp det første målet med en suveren sololøp. Nå har hans siste tilbakeslag kastet tvil om han vil kunne delta på pre-season.

Hvis det er noen gode nyheter, er det at han kan få sjansen til å imponere Ole Gunnar Solskjær hvis han kommer seg i tide.

Marcus Rashford skal opereres i skulderen etter å ha forsinket operasjonen med skaden midtveis i sesongen.

Det antas at den engelske landskampen kan være på sidelinjen til oktober, slik at Cavani og Martial kan kjempe om det sentrale angriperstedet.

Martial er en spiller som er beundret av Solskjær og nordmannen var skuffet over å miste den tidligere Monaco -mannen på grunn av skade på internasjonal tjeneste.

Marcus Rashford skal opereres på en skulderskade i sommer

Marcus Rashford skal opereres på en skulderskade i sommer

'Dessverre forstuet han kneet med Frankrike,' sa han.

er 333 et engelnummer

'Det er alltid når de går bort på landskamper ... du kan krysse fingrene og håpe de kommer i form igjen.

'Å miste Anthony for det som kan være resten av sesongen er veldig skuffende, spesielt når rapporter derfra [Frankrike] var at det ikke var noe alvorlig, men det ser dårlig ut.

Det var til og med påstander om at Martial kunne ha tatt laget til finalen, men Solskjær utelukket det. Så, hvor er det nå?

Det er en god grunn for Solskjær å beholde sin tro. Under kampanjen 2019-20 fant han sin beste form for Red Devils i en ødeleggende frontlinje som inneholdt Rashford og Greenwood, og scoret 23 mål i alle konkurranser.

Kanskje var det denne formen som fikk United til å revurdere sitt trekk til å signere Erling Haaland, sammen med de mange kontraktlige forpliktelsene som fulgte med å anskaffe nordmannen.

Jadon Sancho ankom fra Borussia Dortmund i en avtale på 73 millioner pund

Jadon Sancho ankom fra Borussia Dortmund i en avtale på 73 millioner pund (Bilde: Getty Images)

Planene om å signere en annen spiss har angivelig blitt forsinket nok en gang etter at United endelig tok Jadon Sancho fra Borussia Dortmund for 73 millioner pund. Med det har Martial fått en livline.

Rashfords permittering kombinert med bekymringer for Cavanis langsiktige kondisjon betyr at han kan starte sesongen som et andre valg gjennom midten, med 19 år gamle Greenwood som fortsatt er favorisert av Solskjær som en høyrekant.

Men hans offer kan være at med Sancho som tar nr. 7 -skjorta i sin nye klubb, kan Martial bli pålagt å gi opp nr. 9 -trøya som han har hatt siden han kom til klubben i 2015.

Cavani får sannsynligvis skjorten etter Uruguays imponerende målscorer, og 34-åringen fant nettet 17 ganger forrige sesong.

Rapporter om at Solskjær hadde plassert Martial på overføringslisten ser ut til å være for tidlig, og han håper å kunne bidra til Man Uniteds sesong.

Ole Gunnar Solskjær har vist tro på Anthony Martial til tross for sitt dårlige formløp

Ole Gunnar Solskjær har vist tro på Anthony Martial til tross for sitt dårlige formløp (Bilde: POOL/AFP via Getty Images)

Det er forstått at nordmannen fortalte klubbens styre i mai at han ser på Martial som en viktig spiller som går videre. I følge The Daily Mail, han tror tillegg av Sancho vil forbedre angrepet deres, men ikke nok til å overbevise ham om å selge Martial.

Solskjær forsikret til og med angriperen om sin plass i førstelagstroppen for neste sesong etter å ha holdt private samtaler med angriperen, selv om mer tid på benken kunne se spissen søke et trekk fra klubben, med Borussia Dortmund og Juventus antatt å være ivrig.

charlotte dawson the dawsons

Men Martial må bevise sin form for United -treneren - og raskt gjenopprette formen - hvis han skal gi et viktig bidrag til klubbens tittelutfordring i den kommende sesongen.

Vil du ha en eksklusiv forhåndssesong av klubben din - både i innboksen og gjennom brevkassen din? Gå hit for å finne ut mer og sikre kopien din.

Se Også: