Vinfirmaet som leide Wolf Of Wall Street Jordan Belfort til seminar, stenges etter å ha tatt 45 millioner pund

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kenneth Gundlach på løpene

Kenneth Gundlach på løpene(Bilde: Kerry Davies)



Omfanget av katastrofen ved investeringskam Bordeaux Fine Wines er enda verre enn jeg fryktet.



I går ble firmaet stengt i allmenn interesse i High Court, som hørte den forbløffende nyheten om at omsetningen var 45 millioner pund, men vin for bare 200 000 pund er kjent for å bli lagret for investorer.



Operasjonen brukte selgere uten lønn, bare provisjon, for å fleece publikum ved å selge vin til opptil tre ganger sin virkelige verdi.

caitlyn jenner bilulykke

Den betalte 80 000 dollar (omtrent 50 000 pund) til den såkalte Wolf of Wall Street, Jordan Belfort, for å holde et to-dagers motivasjonsseminar.

Belfort, en dømt svindler, er nå gjenstand for en Hollywood -film.



jakten anne hegerty

Selv om representantene kan ha vært motivert til å tjene penger, fikk de liten eller ingen trening i vin og visste nesten ingenting om investeringen de pisket.

Fru registrator Derrett beordret selskapet til å bli tvunget til likvidasjon og sa at direktør Kenneth Gundlach så ut til å behandle selskapets konto som sin egen bankkonto.



Som jeg avslørte i forrige måned, kjøpte 30-åringen et herskapshus på 2,7 millioner pund i Kingswood, Surrey, og en stall med rasehester. Han motsatte seg ikke likvidasjonsbegjæringen eller deltok på høringen i London sentrum.

Jeg har hørt fra mange ofre, inkludert å få et brev fra en som gikk fra med 42 000 pund. Jeg svarte på en rekke kalde samtaler og ble overbevist om at dette ville gi lav risiko for livssparing for pensjonisttilværelsen min, sa kvinnen fra Arbroath, Angus, som ikke ønsker å bli identifisert.

Avdøde Alfie Hearns familie (Mary Jones-Daughter, brun hopper, Christine Tyler, datter, rosa topp og kone Pauline Hearn). Alfie ble målrettet av Bordeaux for å investere

Rippet av: Enke Pauline, Mary og Christine med et bilde av Alfie (Bilde: MDM)

Alfie Hearn fra Chichester, West Sussex, ble revet av selv mens han døde.

Enken hans Pauline og deres døtre Mary og Christine (ovenfor) kjemper for å avsløre kongene.

Faren min investerte mye penger hos dem, sa datteren Mary.

parkering på fortau uk

Han ble diagnostisert med terminal kreft i februar i fjor og døde i oktober. På hele den tiden ble han stresset med å investere mer, selv om de ble fortalt at han døde. Vi vil gjerne hjelpe med å avsløre denne mannen og hans selskap for de lave livene de er.

Et annet offer er skattemannen, bestill 7,5 millioner pund.

Dave Hill, fra Insolvency Service, som etterforskningen førte til at begjæringen ble avsluttet, sa: Vi vil ikke tillate useriøse selskaper å rive av sårbare og ærlige mennesker.

lee hendrie becky hendrie

Advokatfirmaet Edwin Coe støttet avviklingen på vegne av kreditorer som skyldte mer enn 3 millioner pund.

Partner David Greene sa: 'Vi er glade for å se at domstolen har truffet en tvangsordre fordi dette er en situasjon som må undersøkes umiddelbart.

'Kreditorer lærte for første gang alle detaljene om svindelen som dette selskapet driver. Kunder betalte selskapets penger, 25% ble betalt i provisjon til selgere som brukte falske navn i salgsprosessen, men i mange tilfeller ble det ikke kjøpt vin.

'Retten ble faktisk fortalt at selskapet brukte pengene til å betale ut andre investorer som en Ponzi -ordning. Noen av våre klienter har meldt saken til politiet, og Metropolitan Police undersøker saken. Det er klart at selskapet har svært lite vin for å dekke kravene til kunder med en mangel på muligens 12 millioner pund.

Se Også: