MIN 10 ÅR HELVET MED SOCKER SUPERRAT

Internasjonale Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kona til fotballstjernen Lee Hendrie i England har fortalt om terroren hennes over hans overdrevne raseri og hennes kvaler da han jukset med minst 50 kvinner.



Ganske Becky Hendries ekteskap med #5 millioner Aston Villa -midtbanespilleren falt fra hverandre umiddelbart etter bryllupet deres i juni da hun fikk vite at han hadde flyttet inn hos en tenåringselsker.



Men hun hadde allerede lidd 10 års plage i hendene på villmannen #20 000 i uken.



Mamma til tre Becky, 26, sa: 'Han er en beruset kvinneutøver uten respekt for familien sin. Jeg vet om minst 50 kvinner han har vært utro med bak ryggen min. Fotball, berømmelse og penger har gjort ham til et monster som er ute av kontroll.

Hun fortalte hvordan Hendrie:

-BLI tusenvis av pund på ukelange fugle- og spritbendere.



-YNDRIGT henne med åpenlyst juks - til og med å ha en fling med en TV -personlighet i løpet av hjortuka.

tony hadley alison evers

-FLEY inn i voldsomme raseri der han kastet lamper og plantet krukker rundt i huset.



-BETALDE ingenting for familiens vedlikehold etter splittelsen.

-PRETTET å drepe seg selv med en overdose da han innså at han hadde ødelagt forholdet deres.

Becky møtte Lee da de begge var 16 år, og han var nr. 200 i uken i Premier League-giganten Villa. De har døtre på fem og ett år, og hun har en sønn på 10 år fra et tidligere forhold.

757 engel nummer tvillingflamme

Nå raser Becky den dagen hun møtte fotball -esset. Hun sa: 'Alle synes livet som en fotballspillers kone er ren himmel. Men min ble til helvete.

'Jeg bor i et vakkert hus med garderober fulle av designerklær, de siste modemaskinene og en Ferrari i oppkjørselen. Men det betyr ingenting, absolutt ingenting.

'Jentene mine pleide å gråte seg til å sove om natten fordi pappa aldri var hjemme. Lee var alltid for opptatt med å gå på sin siste bender eller se på sin siste erobring.

'Med alle sine penger og flashbiler strømmet kvinner rundt ham. Og ikke bare modellene. Alle former og størrelser ville ha litt Lee, og han kunne ikke si nei. Han må ha brukt tusenvis av pund på tertene sine. '

Hun fortsatte: 'Jeg hørte utallige historier om jukset hans, men først nektet jeg alltid å tro dem.

Men historiene fortsatte å filtrere tilbake til meg fra pubene og klubbene i Birmingham.

'Jeg vet fra andre spillere & apos; koner på Villa hvordan han er.

'Lee kan bare ikke si nei til sex, uansett hvor mye han vet at det gjør vondt og ydmyker meg. Jeg tror han er en sexmisbruker. Jeg har til og med hatt noen av erobringene hans til å dukke opp i huset.

'Han har behandlet meg som skitt og har ingen respekt for andre enn seg selv. Det har kostet ham familien, men han gir ikke en skit. '

m&s omslag

Becky innrømmer at hun var dum å gifte seg med Hendrie etter hennes tidligere erfaringer fordi det betydde at hennes verste ydmykelse nå truet.

Hun husket: 'For hjortet hans dro han til Marbella i en uke i juni sammen med sine andre Villa -spillere Gareth Barry, J Lloyd Samuel og Peter Crouch.

'Tilsynelatende var Lee paralytisk hele tiden, men klarte likevel å jukse på meg. Jeg har fortalt at han møtte en jente fra TV, men han sier at det er tull.

Så kom bryllupet #60 000 - og marerittet om å oppdage at Hendrie jukset henne med Emma Cheal, 19. Becky sa: 'Natten før vi giftet seg, ble han full og ble kvitt at han hadde andre tanker. Jeg ga det bare som nerver i siste øyeblikk.

Men selve bryllupsdagen var den verste dagen i livet mitt.

'Alle vennene hans visste om Emma bortsett fra meg.

'Vi bestilte et vakkert hotell. Blant de 120 gjestene var hans beste kamerater Dion Dublin og Gareth Barry. Jeg burde ha grått av glede, men jeg følte meg tom inne fordi jeg visste at løftene våre ikke betydde noe.

'Vi elsket bryllupskvelden vår, men det var ingen kjærlighet eller ømhet fra Lee.

'Vi rodde og jeg avlyste bryllupsreisen. Uken etter bekjente han at han hadde sett Emma.

Becky brøt deretter ut i sinne etter å ha oppdaget at Hendrie hadde flyttet inn hos sin unge elskerinne.

I blind vrede riper hun ordene 'p *** k' og 'w ***** r' på sin nye #60.000 Jeep-stil Porsche Cayenne med reg-plate X1 HEN.

Hun sa: 'Han sa at han skulle flytte inn med venner, men jeg fant bilen hans hos henne. Lee prøvde til og med å få meg i et hodelås utenfor Emma.

vasket mccanns kosekatt

'Jeg har til og med hørt på vinranken at hun er gravid, men Lee forteller meg ingenting.' Hendries kvinneutøvelse var ikke den eneste kilden til elendighet for Becky. Den festglade stjernen, som spilte for Villa i 2-2 uavgjort på Blackburn i går, er berømt for sine påfunn utenfor banen og møtte en gang sekken over oppførselen hans.

Becky husket: 'Da døtrene våre først ble født, var Lee den oppmerksomme faren. Men han kjedet seg snart.

'Hvis han ikke var ute og spilte golf etter trening, hadde han ikke spist og festet. Problemet med Lee er at han ikke bare kan ta et par drinker og komme hjem. Jeg har mistet antallet ganger han har forsvunnet i hele uker.

'Når han kom hjem full eller hang over, ville jeg være for redd til å konfrontere ham fordi jeg visste at han ville sparke foran meg og barna.

'Noen ganger når jeg spurte hvor han hadde vært, hadde han flydd inn i raseri og knust plantepotter, lamper og servise mot veggene. Jeg ville krype i redsel i hjørnet.

'Han har imidlertid aldri slått meg. Men han slo ut mot bilene og sparket inn dørene.

som spiller tro i emmerdale

'En gang sparket han inn døren til min Range Rover da en av døtrene våre var i bilen. Det var skremmende.

'Etter en bender ble han knekket av politiet for å ha avslørt penis på gaten. Hva slags eksempel er det for barn? '

Becky sa: 'Jeg tror stresset ved å leve to liv kom til Lee, fordi han tok en overdose med paracetamol. Han ble kjørt inn på sykehuset for å få pumpet magen. ' Men hun fortsatte: 'Jeg kan ikke tro hvordan han har behandlet meg og våre små jenter siden vi ble delt. Han orker ikke engang å sende meg penger.

'Jeg sitter i vår flotte fem-roms enebolig, men har ikke råd til å legge mat på bordet. Jeg må mate og kle jentene på barnetrygd.

'Jeg måtte til og med smi en sjekk i Lee' s navn for #5000 for å betale husholdningsregninger. 'Det er som om Lee tror at vi ikke eksisterer lenger, og han har slettet oss fra livet sitt.'

Becky har blitt fortalt av en advokat at hun ikke kan skilles fra Hendrie i et år - men til slutt kan få et forlik på mer enn 1 million. Hun la til: 'Alt jeg noen gang ønsket var at vi skulle være en lykkelig familie. Lee kan sitte sammen med sin nye elsker, telle kontanter og nyte eksotiske ferier og biler.

«Men jeg har den eneste tingen hans millioner aldri kan kjøpe - kjærligheten til barna mine.

'Når hans berømmelse og penger er borte, hva vil han ha igjen? Ingenting...'

Da The People konfronterte Hendrie om anklagene, sa han: 'Becky snakker ille. Hun har ikke latt meg se barna, så hva skal jeg gjøre?

'Jeg har tilbudt å betale vedlikehold. Hun fortsetter som om hun er en engel. Og Emma er ikke gravid. Det er b ****** s. '

-La du Lee eller en annen fotballstjerne? Ring oss på 0207510 3504.

Se Også: