Sheridan Smith bryter sammen i tårer på Funny Girl åpningskvelden etter å ha slått seg sammen med produsenter om fars kreft

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sheridan Smith (Fanny Brice) under gardinanropet

Hun klarte ikke å holde tårene tilbake(Bilde: Dan Wooller/REX/Shutterstock)



En emosjonell Sheridan Smith ble sittende i tårer da hun fikk stående applaus under åpningen av Funny Girl i går kveld.



Hennes hovedrolle i West End -musikalen hadde blitt kastet i tvil etter at faren Colin ble diagnostisert med kreft tidligere i år, med stjernen som påsto at produsentene presset henne til å komme raskt tilbake til øvelsene etter å ha tatt seg tid til familiens nødstilfelle.



malcolm i midten cast nå

Men striden virket glemt i går kveld da hun mottok henrykte applaus for sin tur som Fanny Brice på The Savoy.

Sheridan Smith (Fanny Brice) under samtalen om 'Funny Girl & apos;' musikal, West End Transfer, London

Sheridans øyne fylles av tårer under gardinanropet til Funny Girl (Bilde: Dan Wooller/REX/Shutterstock)

Sheridan Smith (Fanny Brice) under samtalen om 'Funny Girl & apos;' musikal, West End Transfer, London

Skuespilleren så glad ut av responsen (Bilde: Dan Wooller/REX/Shutterstock)



34 -åringen så overveldet ut av reaksjonen fra publikum og - tydelig beveget av responsen - holdt hendene hennes mot brystet mens øynene hennes ble fylt av tårer.

Les mer:



I fotsporene til Barbra Streisand, som tok en Oscar i 1968 for sin hovedrolle i filmatiseringen, hadde Sheridan store sko å fylle og fra publikum & apos; reaksjon hun var mer enn opp til rollen som å spille den legendariske amerikanske komiske skuespilleren i historien om kjærlighet og berømmelse.

Sheridan Smith (Fanny Brice) under gardinanropet & apos; Funny Girl & apos; musikal, West End Transfer, London

Hennes fremtid i produksjonen hadde sett i tvil (Bilde: Dan Wooller/REX/Shutterstock)

Sheridan Smith (Fanny Brice) under samtalen om 'Funny Girl & apos;' musikal, West End Transfer, London

Sheridan Smith (Fanny Brice) under samtalen om 'Funny Girl & apos;' musikal, West End Transfer, London (Bilde: Dan Wooller/REX/Shutterstock)

Hun smilte da hun traff etterfesten på Waldorf Hilton Hotel, der Sheridan poserte sammen med medstjernen Darius Campbell - tidligere kjent som Darius Danesh.

Det gikk ikke inn i en svart, glitrende kjole i gulvlengde, og det var ikke vanskelig å se hvem stjernen i showet var som den blonde skjønnheten i den nydelige kjolen.

Castmedlem Sheridan Smith deltar i pressen kveld etter fest for

Sheridan smilte alle sammen etterpåfesten (Bilde: Getty Images)

Cast medlemmer Darius Campbell

Med medstjerne Darius (Bilde: Getty Images)

Da hun snakket på etterparten innrømmet hun at det hadde vært en 'emosjonell berg -og -dal -bane' for henne og at hun 'elsket' å spille Fanny Brice.

'Å spille denne delen er så flott,' sa hun.

'Det er en fantastisk opplevelse.'

Hun berømmet publikum og innrømmet at de var en stor del av rollen, og hun følte at de dannet et 'bånd' når de dro på en 'reise' sammen '.

Les mer:

Det kommer etter at de 34 år gamle produsentene sprengte over deres holdning til farens kreftdiagnose, noe som tvang henne til å trekke seg fra flere forhåndsvisninger i forrige måned.

I et siden slettet Twitter -rant syntes hun å true med rettslige skritt i rekken, og skrev: 'covering your a ****! Ingen kontrakt signert Sonia, Sarah camlett eller antar at vi 'desperat' trenger deg? Uansett. Vi ses i retten. '

Sheridan la til i en annen slettet melding til fansen: 'Du aner ikke hva jeg blir presset til. De gir ingen sjokker om faren min! '

Sheridan Smith i Funny Girl

Sheridan i Funny Girl (Bilde: Marc Brenner)

Med kjære pappa Colin

Med kjære pappa Colin (Bilde: Twitter)

På den tiden sa en talsmann for produksjonen at de støttet stjernen og familien hennes, og avviste påstander om at hun hadde blitt 'presset' til å gå tilbake til scenen.

De sa: 'Vår prioritet på dette tidspunktet er for Sheridan og hennes familie. Sheridans primære bekymring er med rette hennes fars velvære, og vi støtter henne helhjertet.

kate wright og dan edgar

'Vi ville aldri be eller forvente at en artist skal opptre i denne situasjonen, og ber om at du respekterer henne og hennes families privatliv for øyeblikket.

'Hun kommer ikke til å opptre i Funny Girl denne kvelden, og vi tar hver dag som den kommer.'

Se Også: