Hvem er Jackson Blyton? Big Brother 2016 huskamerat profilert

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jackson Blyton har kommet inn i huset til Big Brother 2016.



24-åringen vil utvilsomt være forberedt på livet i offentligheten, siden han tidligere har spilt i høyprofilerte modellskudd med en rekke kjente ansikter.



Spesielt var han med i en Calvin Klein -kampanje sammen med Rita Ora, men han har jobbet i bransjen siden han ble speidet i en alder av 17 år.



betydningen av nummer 1133

Når han ikke er opptatt med å posere foran kameraer, er Jackson en kjærlig pappa til den lille gutten Kash - som nølende har forlatt for å vises i reality -showet på Channel 5.

Den innfødte i Nottingham hevder at han var en begavet idrettsutøver på skolen og liker å skryte: 'Jeg er kinkig og selvsikker, og jeg har klart å få hver fugl jeg har ønsket meg.'

cara delevingne og michelle rodriguez kysser
Jackson Blyton går inn i Big Brother House

Jackson er med! (Bilde: PA)



Jackson Blyton går inn i Big Brother House

Jackson Blyton kommer inn i Big Brother -huset (Bilde: PA)

Jackson er for tiden singel og kan være på en romantikk i Big Brother -huset.



Les mer

Jeg ser stadig 808 overalt
Big Brother -deltakere 2016
Hvem er Marco Pierre White Junior? Hvem er Emma og Victoria Jensen? Hvem er Andy West? Hvem er Alex Cannon?

Totalt 18 berømmelsessøkende missiler vil gå inn i Channel 5 reality show i kveld for å flytte inn i sine TO hus for første gang i showets historie.

Det beryktede realityprogrammet kommer nok en gang tilbake med berømmelsessultne wannabes og naive unge tenåringer og fans kan endelig forberede seg etter hvert som flere saftige detaljer er blitt avslørt.

Jackson Blyton jobbet med Rita Ora på en Calvin Klein moteskyting (Bilde: Instagram/jacksonblyton)

For det første har realityshowet bekreftet at det vil være to hus i år - tidligere på måneden ble det rapportert at showet vil gjøre historie med duellboligen overraskelse.

Den siste oppdateringen fra realityprogrammet legger til at huskameratene som bor i Big Brother -huset, ikke vil 'ha en anelse om den mørke og illevarslende kraften som bare er noen meter unna'.

Jackson

I The Other House vil THE ANDRE konspirere for å målrette og ta ned huskameratene mens de prøver å stjele plassen sin i Big Brother -huset - og sikre seg en sjanse til å vinne premiefondet på 100 000 pund.

spencer laget i chelsea

Verken huskameratene eller DE ANDRE er klar over at noen av dem allerede er koblet til hverandre. Og disse forbindelsene kan snu opp ned på begge husene.

Big Brother 2016 -deltakere Storebror 2016 Se galleri

Se Også: