Carol McGiffin utløser harme over Loose Women når hun forsvarer oppstandere som støtter Trump

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Carol McGiffin har skapt forargelse fra seerne etter at hun syntes å forsvare opptøyere for Trump som stormet USAs Capitol i går.



Den 60 år gamle Loose Women-stjernen ble stemplet & apos; ignorant & apos; av seerne da ITV -panelet diskuterte de skammelige hendelsene som fant sted i USA onsdag.



Fire mennesker døde og minst 52 opptøyere ble arrestert da mobben brøt seg inn i USAs Capitol -bygning, ansporet av avgående president Donald Trump.



Mens Loose Women -panelet stort sett snakket om deres avsky etter volden og kaoset som fulgte i Washington, ble Carol 's respons ikke godt mottatt av noen Loose Women -fans.

vanessa hudgens' pupper

'Volden var bare helt sjokkerende, og kriminell skade er aldri akseptabel av noen grunn, det er bare ikke det og det er mitt syn,' begynte Carol.

'Men jeg forstår hvorfor folk var der, og det som begynte som en fredelig protest - disse menneskene er sinte ... og dette er hva som skjer når folk blir sinte og det er det som skjer når folk ikke blir lyttet til.



Carol McGiffin forsvarer opprørere som er pro-Trump

Carol har blitt stemplet & apos; ignorant & apos; (Bilde: REX/Shutterstock)

Mens det amerikanske justisdepartementet i forrige måned konkluderte med at det ikke fant bevis på utbredt velgerbedrageri som kunne endre valget, så det også ut til at Carol antydet at noen bevis for sakene ikke blir hørt & apos; ved amerikanske domstoler.



Dette kommer til tross for at nesten alle juridiske utfordringer med valgresultatet blir kastet ut av dommere rundt i USA.

Hun la til: 'Om du tror eller jeg tror eller om noen andre tror at de har en sak for den påståtte svindelen ved valget, eller om du tror eller jeg tror eller noen andre tror det er stjålet fra dem - de er ikke blitt hørt, har noen av domstolene ikke hørt bevisene de har. '

dreper deodorant edderkopper
Carol McGiffin forsvarer opprørere som er pro-Trump

Carol var i studioene til Loose Women med Stacey Solomon og Jane Moore (Bilde: REX/Shutterstock)

Carol McGiffin forsvarer opprørere som er pro-Trump

The Loose Women -ruten uttrykte i stor grad skrekk over hendelsene i USA (Bilde: REX/Shutterstock)

oliver gobat st lucia

- Volden foreviges alltid av minoriteten. Det var tusenvis og tusenvis av mennesker der i går, og ja, folk var ute av drift og det var sjokkerende, og det har i utgangspunktet satt den siste spikeren i kisten for alle tilfeller de måtte ha hatt - noen gang. Det lønner seg aldri å være voldelig.

'Jeg forstår frustrasjonen til mennesker når de protesterer, men poenget med at noen ødelegger det for alle andre, det beseirer bare objektet og tar bort beskjeden.'

Carols følelser gikk ikke upåaktet hen, og Loose Women -seere strømmet til sosiale medier for å kritisere TV -stjernen.

Carol McGiffin forsvarer opprørere som er pro-Trump

En pøbel stormet USAs hovedstad 6. januar (Bilde: Getty Images)

Gabby Allen og Osborne
Carol McGiffin forsvarer opprørere som er pro-Trump

En pro-Trump-opptøyer bærer et konføderert flagg gjennom USAs Capitol Rotunda (Bilde: AFP via Getty Images)

'Ikke Carol McGiffin på #Løse kvinner sa at folk som påsto svindel ikke ble lyttet til Trump tapte dusinvis av saker der han la fram saken sin, Carol. Noen ble ledet av dommere han utnevnte, og sprøyting av at de ikke ble lyttet til er useriøst og farlig. '

'Carol McGiffin er en skam og uvitende. #løse kvinner , 'skrev en annen.

En tredje la til: 'Ikke sant #CarolMcGiffin og #StaceySolomon#LoseWoman forsvare Trump -opptøyene i går kveld Alle har rett til å protestere og antyde at det amerikanske valget ble rigget. '

En representant for Carol og ITVs løse kvinner har blitt kontaktet av The NEWSAM for kommentar.