Katie Price klemmer sønnen Harvey etter at han flytter inn i sitt eget hjem foran college

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Katie Price ga sønnen Harvey en varm klem da de to gikk en tur sammen i vintersolen.



Den engelske glamourmodellen som nådde opp til tenåringen, tok på seg forretningskvinnen og omfavnet sitt eldste barn da de gikk og snakket i nærheten av Essex -hjemmet hennes på fredag.



På utflukten bar Katie håret i en dramatisk ny brunette bob, og var kledd i en strikket kremgenser og matchende leggings.



Smilende mens de snakket, hadde Harvey på seg en T-skjorte, jakke og røde bukser, etter at mamma nylig avslørte planer om å lansere et klesprogram inspirert av Harvey, rettet mot menn i større størrelse.

De to ble sett da det dukket opp Harvey, som har Prader-Willi syndrom, autisme og er delvis blind, bor nå i en liten tre-roms eiendom overfor Katie leide hjem, med hennes hjelp og hjelp fra en omsorgsperson.

(Bilde: SplashNews.com)



The Times Magazine avslørte i et intervju med Katie i helgen at tiltaket ble tatt for å 'lette lockdown -hytten' da Harvey ikke klarte å gå på sin vanlige boligskole.

Det håpes også at det å ha sitt eget hjem vil hjelpe Harvey med å overgå til en ny bolighøgskole senere i år, da han eldes ut av sin forrige skole.



Prosessen med å velge et høyskole er dekket i en ny BBC -dokumentar som ble filmet for å markere Harveys 18 -årsdag, med fokus på funksjonshemmede ungdoms overgang til voksen alder.

Katie Price sønn Harvey

Prosessen med å velge et høyskole er dekket i en ny BBC -dokumentar som ble filmet for å markere Harveys 18 -årsdag, med fokus på funksjonshemmede ungdoms overgang til voksen alder (Bilde: SplashNews.com)

I dokumentaren som sendes i kveld, forklarer Katie hvordan hun først lot Harvey gå om bord på skolen hans på grunn av den daglige nød han følte seg pendlet dit.

42-åringen sier: 'Jeg hatet at han skulle bo. Jeg gråt. Men jeg så at han var glad der. '

Dokumentaren viser Katie som turnerer på høyskoler for å velge den beste for sønnen sammen med den tidligere fotballspilleren Dwight Yorke, som hun har oppdratt alene.

Mamma-til-fem Katie har ofte delt sine bekymringer for Harvey, som for øyeblikket beskytter på grunn av sine komplekse medisinske behov

Mamma-til-fem Katie har ofte delt sine bekymringer for Harvey, som for øyeblikket beskytter på grunn av sine komplekse medisinske behov (Bilde: SplashNews.com)

Den de til slutt valgte koster rundt 300 000 til 350 000 pund i året, og Katie forventer å finne ut i mars om Harveys søknad var vellykket.

Moren til fem har ofte delt bekymringer for Harvey, som for øyeblikket beskytter på grunn av sine komplekse medisinske behov.

Hun sa til The Times Magazine: 'Jeg skulle ønske han ville dø før meg, ikke fordi jeg vil at han skal dø, men du snakker med enhver mor om hvem som vil passe på deres funksjonshemmede barn når de er borte.

Katie Price: Harvey and Me sendes mandag 25. januar kl. 20.30 på BBC One

Katie Price: Harvey and Me sendes mandag 25. januar kl. 20.30 på BBC One (Bilde: SplashNews.com)

Harvey er den eldste av Katie sine fem barn

Harvey er den eldste av Katie sine fem barn (Bilde: SplashNews.com)

'Han ville ikke forstå hvorfor jeg ikke var der, og det ville knuse hjertet hans,

'Ingen ville kose ham som meg. Ingen ville kysse ham. Tanken på at han skulle dø av et lite knust hjerte, ville være forferdelig.

*Katie Price: Harvey and Me sendes mandag 25. januar kl. 20.30 på BBC One

Se Også: