Hvit sjokolade meieri melkestenger laget av Cadbury har blitt oppdaget i Asda

Cadbury Ltd.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Har du prøvd det?



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Først var det sjokoladeorange Twirl, og nå rører en annen Cadbury sjokoladebar opp sosiale medier - et Asda supermarked har blitt oppdaget som selger store barer med kremet hvit sjokolade Dairy Milk.



Lovende kremaktig hvit sjokolade i klassisk Dairy Milk -form, selger Asda for tiden stengene for £ 2 - samme pris som deres standard melkesjokolade Meieri Melkestenger .

Hvis du er en datter av melkemelk og har lyst til å plukke opp to barer, er de også på nåværende tidspunkt to for £ 3.

Men det viser seg at stolpene ikke er det eneste hvite sjokolade -tilskuddet som kommer til Asda -butikkene, med en 115 g pose med hvite gigantiske knapper (£ 1) og en 14,4 g eske med Freddo hvite skatter (90p) blir også med i oppstillingen.



Men vil noen Dairy Milk noen gang matche Dairy Milk Daim?

Når vi ankommer butikkene i tide til jul, er det ingen ord om hvorvidt sortimentet er begrenset, som sjokoladeorange Twirl, eller her for å bli.



Opprinnelig oppdaget av Facebook -siden Extreme Couponing and Bargains UK, innlegget har siden samlet seg over 2,4K likes og 3,9K kommentarer, ettersom fansen ikke kan tro sine egne øyne.

Mens mange kunder er glade for å prøve godbiten og sier 'Vel, jeg må prøve dette for å se om det er like bra som Nestlé', men andre har sagt at de allerede har prøvd det, og at de ikke er imponert.

rosie jones joe wicks

Les mer

Topp mathistorier
McDonalds lanserer det første veganske måltidet noensinne Cadbury Creme Egg Curry Å spise sjokolade kan forbedre søvnen Nye fordøyelsessmaker fra McVitie

Jodi Gilbert sa 'For meg smaker disse ikke like godt som drømmestengene de gjorde for mange måner siden' mens Jackie Wilson sa 'Dette er en lilla melkete bar og det gjør meg ukomfortabel.'

Selv om 2 pund for en sjokoladebit kan virke bratt for noen, er det absolutt mye billigere enn å kjøpe en importert Cadbury Dream -bar online fra den sørafrikanske Sanza -butikken, som gir deg hele 5,45 pund tilbake.

Se Også: