James Blunt er 'desperat trist' at sønnen ikke vil møte gudmor Carrie Fisher

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

James Blunt og Carrie Fisher(Bilde: Getty/WireImage)



James Blunt er desperat trist at sønnen ikke får møte gudmoren Carrie Fisher.



hver tomme ordbetydning

Sangeren kalte tidligere den avdøde Star Wars-stjernen-som døde i desember 60 år gammel-som sin amerikanske mor, og har nå uttrykt sin sorg over at hans åtte måneder gamle sønn, som han deler med sin kone Sofia Wellesley, vil aldri bli kjent med henne.



Han sa: Hun er den mest fantastiske personen jeg kjenner, og jeg er veldig fortvilet over at han ikke vil bli kjent med henne, men jeg har mange minner, mange historier jeg vil kunne fortelle ham.

Ed Sheeran (r) er opprørt over Carrie's bortgang (Bilde: WireImage)

Den du er vakker hitmaker kunne imidlertid ikke dele noen av historiene, da han anså dem som uegnet for kamera.



På spørsmål fra magasinet People om han kunne dele noen historier om vennskapet hans med den avdøde stjernen, sa James: Jeg vet ikke om noen av dem er trygge nok til å fortelle på kamera.

I mellomtiden innrømmet James tidligere at livet ikke ville være like morsomt uten Carrie, som han slo et usannsynlig vennskap med etter at ekskjæresten Dixie Chassay, hvis familie har vært venner av Hollywood-stjernen i mange år, introduserte dem.



(L-R) Todd Fisher, skuespiller Debbie Reynolds, skuespillerinne Carrie Fisher og Billie Lourd

Carrie og mamma Debbie Reynolds døde begge i desember (Bilde: FilmMagic)

Han sa: 'Hun var bare den mest utrolige personen. Hun var en enormt lys person og hjernen hennes hoppet bare mellom emner, og hun var en utrolig forfatter og komiker på sin egen måte. Livet vil definitivt ikke være like morsomt nå som hun ikke er i nærheten.

Vennskapet deres ble sterkere da Carrie fikk vite at James var på vei til Los Angeles for å spille inn i USA, og hun inviterte ham til å bli hos henne hjemme i Beverley Hills.

Han husket: 'Jeg møtte henne i Notting Hill og jeg sa:' Jeg har en platekontrakt og jeg flytter til LA, & apos; og hun sa, & apos; Vel, du trenger et sted å bo, & apos; og hun satte meg opp, og har virkelig vært min slags gudmor i USA, min utleier definitivt.

'Hun var en veldig, veldig spesiell kvinne, og det er en absolutt tragedie at hun er borte.'

Se Også: